Contact

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Olen vuosien aikana tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin brändien kanssa, joista alla referenssinä vain murto-osa. Tärkeintä yhteistyössä minulle on brändin sopivuus sekä blogiani että sen tavoittamaa kohderyhmää ajatellen, ja teen kampanjoita laajalti niin muodin, kauneuden, hyvinvoinnin, sisustuksen kuin elintarvikkeidenkin osalta näin muutamia mainitakseni.

Yhteistyössä pääsen toteuttamaan visuaalista silmääni ja luovuutta sisällöntuottamisessa siten, että se on sekä minun että brändin näköistä. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse jonnamaista@gmail.com, niin jutellaan lisää ja mietitään juuri teille sopiva kokonaisuus. Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta Asennemedian itsenäisten vaikuttajien verkoston kattavasta kampanjasta tai display-myynnistä, löydät lisätietoja täältä.

Referenssit

Yhteydenotot ja yhteistyöehdotukset / Contact me via e-mail:
jonnamaista@gmail.com

Interested in a collaboration with me and my blog? I have experience in collaborating with many brands on fashion, interior, wellness and beauty to only name a few, and I’m always open for new challenges. Don’t hesitate to contact me via e-mail jonnamaista@gmail.com so we can discuss more!