8 x Weekend Snapshots

Puhelin5

1. Tuntuuko minusta vaan, vai onko tämä syksy ollut aivan erityisen kaunis? Olen jo monta viikkoa ajatellut, että lehdet putoaisivat ainakin täällä Tampereella jo ihan pian puista, mutta ruska on vaan jatkunut ja jatkunut. Tänään iltapäivälenkillä maisemat olivat aivan satumaisen kauniit! Emme muuten aiemmin ole käyneet kävelemässä Eteläpuistossa ja vitsit, täällä täytyy lenkkeillä useamminkin, sillä reitti on tosi kaunis.

Puhelin6

2. Lauantaina syömässä tapaksia Inez -ravintolassa, jossa kävin vihdoin ja viimein ensimmäistä kertaa. Kivan rento fiilis ja hyvät tapakset, täytyy poiketa toistekin täällä syömässä.

3. Olipa hassua, kun näin lokakuun puolivälissä tarkeni lenkkeillä pelkällä hupparilla ja vastaan tuli parhaimmillaan t-paitoja ja jopa shortseja. Huomisellekin on vielä luvattu +16 astetta, ihmeellinen lämpöaalto.

Puhelin1

4. Viikonloppu ja siivottu koti <3 Tuo hortensianoksa on muuten viime syksyltä, mutta se on säilynyt upeana näin kuivanakin. Valkoinen iso tuikkukippo taas on joskus kärsinyt muutossa ja saanut kylkeensä särön, mutta tykkään näistä niin kovasti, ettei se haittaa.

Puhelin2

5. Telma aivan innoissaan! Pysähdyttiin hetkeksi Eteläpuiston penkille istuskelemaan ja ihastelemaan maisemia, samalla kun Telma keskittyi etsimään lähistöltä keppejä heiteltäväksi.

Puhelin4

6. Siskoni oli käymässä Tampereella ja hän poikkesi meillä iltapäiväkahvilla ennen paluutaan Helsinkiin, tein nopeaksi tarjottavaksi tomaattipiirakkaa. On aina jotenkin erityisen ihanaa saada tänne perhettä kylään, koska sellaiset extempore iltakahvittelut tai muut eivät välimatkan takia ole tietenkään mahdollisia. Ihana sisko kun kävit <3

7. Rehellisyyden nimissä tämä kuva on edelliseltä sunnuntailta, mutta hyvin samoissa tamineissa olen liikkunut tänäkin viikonloppuna. Tämä ruututakki on ihan juurtunut ylleni!

Puhelin7

8. Lähetin Riikalle tämän kuvan ja totesin, että pakko tulla kuvaamaan tähän lähipäivinä vielä kun on näin upeat värit! Ehkä bongaatte siis saman maiseman pian asukuvista ;)

2 thoughts on “8 x Weekend Snapshots

    1. Täällä on ollut kyllä aivan uskomattoman kaunis ruska! ? Kerrankin siitä on myös ehtinyt ja muistanut nauttia, ettei yhtäkkiä ole havahtunut puiden jo tippuneen.

      Ihanaa viikon alkua sinne Britteihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *