Wanted: Checked Blazer

Reissussa on aina kiva tarkkailla ihmisiä ympärillä ja kerätä tyyli-inspistä. Taannoisella Köpiksen reissulla inspiraatiota riitti vaikka muille jakaa, ja törmäsin muutaman päivän sisällä niin moneen upeaan asuun! Yksi erityisesti mieleen jäänyt kokonaisuus oli erään tyylikkään naisen yllä kahvilassa – harmaa ruudullinen rennosti istuva bleiseri rikottuihin farkkuihin yhdistettynä näytti hänen yllään törkeän hyvältä. Asu on jäänyt verkkokalvolleni, ja tämän jälkeen olen himoinnut bleiseriä tai takkia ruutukuosissa vaatekaappiini. Ruutua näkyy nyt paljon, joten veikkaan, että oman version löytäminen ketjuliikkeiden valikoimista ei tule syksyn myötä olemaan mikään mahdoton tehtävä!

Bleiseri1

1. T-paita, 2. bleiseri, 3. aurinkolasit, 4. laukku – Gucci, 5. kaulakoru,
6. loaferit, 7. kynsilakka, 8. farkut 

I love to do people watching when I’m traveling and Copenhagen definitely was a great place for that. It’s a city filled with stylish people, there’s no doubt about that! I saw many inspiring outfits during my recent trip. One that especially got me was an outfit I saw a woman wearing in a cafe – a grey checked blazer had never looked so good as it did on her combined with a simple t-shirt and ripped jeans. After that I’m positive my fall wardrobe needs a blazer like that too.

*linkit mainoslinkkejä / adlinks

Related posts