Lace It Up!

Laceup2

Pinterest -kansiooni on hiljalleen hiipinyt yksi jos toinenkin nyöritettyjen kenkien koristama kuva. Nämä eivät ehkä iskeneet minuun täysillä ensimmäiset bongattuani, mutta nyt olen ihan hullaantunut! Kollaasin tyyliset nudet nyöritetyt korot olisivat upeat ruskettuneiden säärien jatkeena, mutta itse himoitsen matalampia versioita joko nudeina tai mustina. Nyöriballerinat tuntuvat eri tyylitaiturien näyttämän esimerkin mukaan sopivan lähes kaikenlaisiin asuihin – mustien housujen, farkkushortsien, boyfriend-farkkujen tai mekkojen kanssa.

Eikun metsästämään – muutamia budjettivaihtoehtoja jo bongasinkin, jotka ehkä jaan myöhemmin teidänkin kanssanne! Tähän samaan syssyyn on muuten todettava yksi tämän hetken kenkätrendi, jolle en syty – gladiaattorisandaalit. Päästään taas klassisesti yläasteelle, jolloin gladiaattorit olivat niiden kulta-aikana omat ehdottomat suosikkini. Ei enää kiitos! :D

My Pinterest board has been full of different kind of lace-up shoes lately. I wasn’t sure what to think about these when I saw the first ones, but now I’m madly in love with these! Nude heeled shoes would look amazing with bare and tanned legs, but I’m craving for a pair of flats in black or nude. I’ve already found a few potential ones, so maybe I’ll share them with you later. What do you think about lace-up shoes – yes or no? :)

Related posts

14 thoughts on “Lace It Up!

 1. Mulla kävin ihan samalla tavalla (taas) tän nyöritrendin kanssa! Aluksi pidin kenkiä vähän omituisen näköisenä, mutta nyt himoitsen nyöribaltsuja omaankin kaappiin :D Aina mulle käy näin :D

  1. Haha, kumma miten sitä vaatii usein hetken, ennen kuin lämpeää jollekin jutulle :D Toisaalta, nythän ollaan oltu jopa yllättävän nopeita tämän heräämisen suhteen, vai mitä! ;)

 2. En myöskään voi sietää Gladiaattorisandaaleita! Tulee mieleen joku Mischa Barton/Lindsay Lohan 2005 muoti, yök. Nämähän ovat sittejn täysin erilaiset:D Lace up balleriinat menisi vielä alkusyksystä (kunhan syyskuussa ei sada räntää;)).

  1. No niinpä, nämä ovat ihan eri asia! :D Jotenkin nyöreistä huolimatta paljon naisellisemmat ja sirommat, kuin ronskit gladiaattorit. Toivotaan lämmintä loppukesää, nin baltsuilla pärjäisi pitkälle syksyyn!

 3. Ah, itse ihastuin nyörikenkiin heti ensimmäiset nähtyäni :D Yhdet budjettiversiot ovat jo matkalla luokseni, katsotaan miten käy ;)

 4. Mä löysin huhtikuussa Barcelonasta aivan täydelliset persikanväriset nyörikorkkarit ja voi että miten ne sopii kesään – täällä Salzburgissa kun on ollut kunnon kesä. Nyt kun rusketustakin löytyy niin voisin laittaa ne joka viikonloppu jalkaan.
  Ja komppaan täysin gladiaattorisandaaleita, jotain aivan kamalaa!! En laittaisi niitä enää koskaan jalkaani :D

  1. Voi kuulostaa ihanilta! Täällä Suomessa voi vain haaveilla rusketuksesta, mutta päivettynyttä ihoa vasten näyttävät tosiaan varmasti tosi kauniilta. Hauska jos on muitakin, jotka eivät gladiaattoreille lämpene! :D

 5. Mä oon taas kauhistellu tätä trendiä! :-D sinäänsä itse kengissähän ei oo mitään vikaa, mutta mun mielestä noi matalatversiot ei vaan imartele kenenkään jalkoja! Aivan järkyttävää miltä kanooteilta noi saakaan jalat näyttämään haha. Korolliset versiot o sit asia aivan erikseen – koroissa kun lähtökohtasestikin jalat näyttää sirommilta! :-) mut nää on varmaan taas näitä trendejä, joissa oon viimeistään ens kesänä iha täysillä mukana..! :-D

  1. Haha, tiedä vaikka ensi kesänä olisit ihan mukana nyöribaltsuissa! ;) Ei vaineskaan, eihän sitä tosiaan kaikki jutut aina kolahda. Korot toki näyttävät lähes kengissä kuin kengissä aina paremmilta, mutta itse olen vähän mukavuudenhaluisempaa sorttia, joten näiden kanoottien puolesta! :D

 6. Exactly my thoughts! I don’t know about these flats.. wasn’t really into them at first and I must say that I haven’t seen anyone wearing it yet, in Holland at least. I also haven’t really seen these flats in the shops, it’s all about sneakers these days haha. I see them passing by at blogs more though.. I think I slighty get the feeling haha. Would be great if you showed them! :)

  Have a lovely day Jonna!

  xo Carian

  1. You’re right, it’s all about sneakers! :D Luckily there still are these pretty little shoes as well. I’m definitely considering getting myself a pair of these!

   I’m so happy it’s weekend soon – have a great one Carian! :)

 7. Ballerinaversiot myös tänne, kiitos! Minusta näissä on jostai tanssija/balettitanssija viboja ja tykkään kyllä hurjasti! Gladiaattoreille nounou myös täältä :D

  1. Jotain balettiviboja näistä tosiaan tulee! Eikun metsästämään sitä omaa paria :)

Comments are closed.