The Home

Kotipostausta olen lupaillut jo pidemmän aikaa, johan täällä on jo pari kuukautta ehditty asuakin. Kehaisin muutamia viikkoja takaperin, kuinka kaikki on vihdoin valmista, mutta kummasti sitä on kuitenkin koko ajan mielessä kaikenlaista puuttuvaa! Ei kai se koti taida koskaan ihan valmis ollakaan, hih. Tervetuloa kuitenkin pienelle tupatarkastukselle rakkaaseen kotikolooni :)

Eikun sisälle! Eteinen kuuluu juuri tähän vielä hieman keskeneräiseen kastiin, vaikka sieltä kaikki tärkein jo löytyykin. Ikean vaatenaulakkoon heitän usein käytetyimpiä takkeja tai huiveja, vastapäisellä seinustalla kuitenkin sijaitsee upotettu kaappi, jossa majailevat loput ulkovaatteista ja kengistä. Askosta hankkimani sivupöytä toimii hyvin laskutilana niin asusteille kuin vaikka päivän postillekin, laatikoissa taas avaimet ja muut tärkeät säilyvät tallessa. Pöytää koristamaan olisi tarkoitus vielä hankkia pientä härpäkettä ja jokin lamppu. Eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen, jonka unohdinkin tyystin kuvaa!

Seuraavana keittiösyvennys, josta olettekin saaneet jo pieniä maistiaisia. Rakastan keittiötäni yli kaiken, sen tummia tasoja, eläväisen sävyistä välitilaa.. Keittiö on todellisuudessa aika pieni eikä sinne oikein mahdu useampaa ihmistä hääräämään. Tila on kuitenkin käytetty erinomaisesti hyödyksi ja esimerkiksi kaappitilaa löytyy runsaasti. Tasoille olen sijoitellut niin lasipurkkia puurohiutaleille kuin Pentikin kahvipurnukankin, Lexingtonin beigevalkoraidalliset tekstiilit taas sopivat mainiosti värimaailmaan. (Ja ilmoitusluontoisena asiana kerrottakoon että basilikani on taas kuollut. En enää ymmärrä, mitä teen väärin! :D)

Kuten olenkin jo maininnut, hankin ruokapöydän sekä tuolit erillisinä. Pöydän tilasin VEKEN kalusteesta, tuoleista taas löytyi juuri sopivasti yksinäiset neljä kappaletta Askon poistomyynnistä. Alunperin suunnittelin tänne kahden hengen pöytää, mutta onneksi sellaista ei hevillä löytynyt, sillä tämä isompi mahtui kuin mahtuikin tänne epäilyistäni huolimatta. Ruokailuryhmästä näkyy parempia kuvia täällä.

Keittiön kanssa samassa tilassa on ruokatilan lisäksi myös olohuone. Sohvannurkka on yksi lempipaikkojani täällä ja majoitunkin sinne lähes joka ilta. Kynttilät palamaan, käteen muki teetä ja kääriytymään viltin väliin. Sohvan perään on kyselty jonkin verran ja se on myöskin peräisin Askon alennusmyynneistä, mutta samaa taitaa olla yhä valikoimissa. Olohuoneeseenkin kaipaisin vielä paljon pieniä sisustustarvikkeita, kuten jonkin pöytälampun TV-tasolle ja peilin sohvan yläpuolelle tyhjälle seinälle, pehmoisasta matosta puhumattakaan. Hiljaa hyvä tulee :)

Asunto on pieni kaksio, joten tästä löytyy myös erillinen makuuhuone. Makkari oli kuvaushetkellä sen verran kesken (ja kröhöm sekaisin), että saatte tyytyä tällaisiin pieniin kuvakulmiin. Päiväpeitto sentään löytyi juuri, vielä pitäisi päällystää sänky muhkeilla tyynyillä ja jollain ihanalla torkkupeitolla! Työpöydän tuoli on myös vielä etsinnän alla, samoin kuin sängynreunalle jokin kiva matto, jolle voisi laskea varpaat aamu-unisena.

Sellainen on minun rakas kotini! ♥

I’ve been asked to make a blog post about my home for so many times and I’ve been meaning to do that for a long time. Finally I had the time to take some photos, so welcome on a little tour to my home! I’ll let the photos speak for themselves :)

92 thoughts on “The Home

  1. Eikää rakastan tota sun kotia!! ♥ Just sellanen millasen omankin kodin sitten joskus haluaisin olevan! Sulla on kyllä tosi hyvä maku! :)

  2. Ihanan näköinen koti :) mulla on hakusessa tuon tyylinen jalkalamppu mikä sulla on sohvan vieressä. Mistä olet tuon nätin yksilön löytänyt?

  3. Oi miten ihanalta näyttää! Toi keittiö on kyllä värimaailmaltaan just täydellinen :) Kyllä mäki tuolla viihtyisin! ;)

  4. Onpa ihana koti. <3 Kateellisena täällä katson, kun oma kämppä on tällä hetkellä täynnä mm. vauvan sittereitä, leikkimattoja, leluja jne. :D

  5. Voi kiitos kovasti Tiia! Kiva kuulla, että meidän maut kohtaa :) Oli kyllä ihanaa suunnitella ja haaveilla pitkään, millaisen oman kodin sisustuksesta haluaisi sitten tulevan. Vielä ihanampaa oli päästä vihdoin toteuttamaan noita ajatuksia! :)

  6. Voi kiitos :) Liitutaulun olen ostanut reipas vuosi sitten Porvoosta jostain pienestä sisustusliikkeestä, voi harmi kun en muista putiikin nimeä..

  7. Voi kiitos murunen! Keittiö on kyllä just eikä melkein minunkin makuuni, rakastan noita tummia tasoja yli kaiken :)

  8. Todella nätti koti sinulla. Näin tuntemattomankin ihmisen näkökulmasta voi todeta, että ihan sinun näköisesi. :) Itsellekin nousee pieni sisustuskuume näitä kuvia katsellessa….

  9. Mistä löysit itsellesi päiväpeiton? Olen etsinyt sellaista tässä kuumeisesti, koska haluaisin jonkun beigen-harmaan välimaastosta olevan (eli siis jonkun greigen sävyinen), mutta en ole oikein mistään löytänyt. Joko ne on beigejä tai harmaita, enkä kuitenkaan halua mitään liian viileää harmaata. Ja makuuhuoneen väreihin ei taas sovi ihan liian beigekään :D On hankalaa.

  10. Voi kiitos kovasti! Ihanasti sanottu :) Sisustuskuume nostaa päätään aina erityisesti näin syksyllä, kun tulee vietettyä paljon aikaa kotona. Eikun pesänrakennuspuuhiin siis ;)

  11. Your house is perfect! It's exactly the way I like it, clearly, minimalist and very feminine! thank you, that you show your house, because I really like waiting for!
    greetings!

  12. Päiväpeitto oli yllättävän vaikea löytää, huh! Tämäkin oli lopulta väliratkaisu jos parempaa ei tule vastaan, peitto löytyi sattumalta Hemtexistä. Ei tuo ehkä ihan greige ole, mutta ei kovin tumma beige ainakaan, http://hemtex.fi/article/paivapeite_134747?attr1_id=189. Peitto on kaksipuolinen, beigen toisella puolella siis valkoinen puoli.

    Toivottavasti peitto vielä löytyy, ymmärrän hankaluuden paremmin kuin hyvin ;)

  13. Tuo keittiö on kyllä upea<3 Ja värimaailma on kaunis kodissasi!
    Edelleen hehkutan Eva Solon yrttiruukkuja, ei kuole muuten basilikat :)

    Ps. Ihanalta näyttää kuva susta ja hubbysta, tuossa oikealla kaapin päällä ;)

  14. Todella kaunis koti, ihan niin kuin aiempien postausten perusteella saattoi päätelläkin! Näppärän oloisesti käytetty nuo neliöt tuolla. Ja tosiaan, sisustamisen osalta koti ei taida koskaan olla täysin valmis. ;)

  15. Ihana! Koti on vaan niin tärkeä paikka ♥ Tosiaan olkkariin sopisi joku kiva pehmeä matto viimeistelemään tunnelman.

  16. Sulla on kyllä tosi tyylikäs maku sisustuksen suhteen! Olen seuraillut blogiasi ihan alkuajoista lähtien, mutta nyt vasta rohkenen kommentoimaan, aina täällä blogissa käydessäni sun kuvat ja tekstit saa kyllä hymyn huulille, kiitos siitä :) Hyvää syksyn jatkoa sulle!

  17. Hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa! :o) Ja hei, sä löysit sen lyhdyn itsellesikin!! :o)))) Minulla se on myös olohuoneessa ja se niin kaipaisi vierelleen sitä isompaa kaveria. :oD Ja nyt kun olen siellä Pentikillä ollut laittamassa niitä joulujuttuja niin huomasin, että niistä lyhdyistä olisi kolmaskin, vielä suurempi koko…mmm, olishan ne kaikki kolme aika kivat yhdessä. :o)

  18. Aivan ihana sun koti. ♡ Värimaailma on ihanan rauhallinen. Ja kokonaisuus ihan sun näköinen. :-) Takkatuli vain puittuu.. ;-)
    Mukavaa torstain jatkoa muru!

  19. Lähes sormet syyhyten olenkin jo tätä kotipoustausta odottanut enkä suotta! Asunnosta välittyy juuri omistajansa oloinen tunnelma, hillittyä ja tasapainoista pikkusievien piristeiden kera! :)

    Juurikin niitä mattoja jäin lähinnä kaipaamaan, jotka loisivat parempaa rytmiikkaa tiloihin. Onnea niiden etsintään niin eiköhän nekin vielä päästä näkemään! :)

    -Jennaliini

  20. Vihdoin kommentoin ekaa kertaa tänne :) Voi juku kuinka kaunista! Onko tuo tv-taso Askon Nova-mallistosta? :) Meille olisi tässä tänä aika kun oon istunut kuuntelemassa ryhmätöitä pitänyt tulla kotiinkuljetuksella juurikin samanlainen, mutta harmailla laatikoilla. Sopii sitten meidän harmaaseen sohvaan :) Toivottavasti Antsa oli paikalla vastaanottamassa sitä!
    -Mirka

  21. Moikka ihanus<3

    Saanko udella, että paljonko on upean kotisi vuokra suunnilleen? :) Olen miettimässä muuttoa Vaasaan jos opiskelupaikka avautuu niin mietin, että minkälaiset vuokrat siellä kaupungissa on suunnilleen:) Anteeksi jos kysyn tällaista asiaa, mutta olisi kiva kuulla sellaista suuntaan antavaa edes:).. että minkä verran upeasta kodista pitää maksaa ja kuinka paljon halvemmalla pääsisi sellaisessa joka ei olisi noin näyttävä kuten sinun kotisi! <3 Niin upean näköistä!! <3

    T. Pitkäaikainen, vakkarilukijasi:)

  22. Niin nätti ja kodikas pikku kotipesä!
    Basilikan kasvatus on kyllä jotain rakettitiedettä, se taitaa viihtyä vain jos se itse haluaa… Meidän basilika viilliintyi kerran kasvamaan oikein kukkivaksi isoksi pensaaksi ikkunalaudalla. Oli jo niin iso, että oli pakko jakaa se pienemmiksi ja siihen se sitten kuolikin. Ostettiin perään toinen ja se sitten kuolikin heti alkumetreillä vaikka olosuhteet olivat samat…

    – Hansu // Hassutellen

  23. Aivan ihana ja tunnelmallinen koti sulle Jonna :) todella “mun tyylinen” myöskin :) rakastan tommosia lämpimiä maanläheisiä sävyjä :) kutsuvaa ja kaunista!

  24. Niin ihana koti! :) Aivan on sinun näköisesi. Hih, nauratti nuo sun kommentit kaikesta mitä puuttuu kun tuli niin oma koti mieleen.. ;D Aina jostain nurkasta uupuu jotakin, sohvalle on mielessä joku tyyny tai pöydälle koriste:D Niistä matoista puhumattakaan, juuri sain omaan olkkariin maton mutta nyt sohvapöytä on väärän värinen:D Mutta niin kai sitä sanotaan, että kodin laittaminen on ikuisuusprojekti?;)

  25. It looks really pretty and I´m sure it´s gonna be even better in time, maybe when you´re done with more decorating and little details! I´m sooooo looking forward to moving out on my own in a few years..but that´s still quite a long time to go, so for now I can just inspire myself and fantasize about how I´m gonna decorate my flat one day :)

  26. Ihana asunto sinulla :-)

    Myöhäiset synttärionnittelut!! Tuliko sulle tulleja/muita maksuja kun tilasit ShopBopilta tuon rannekorun?

  27. Itse löysin sokoksesta päiväpeitteen, jonka toinen puoli on tummanruskea ja toinen juurikin melko harmaan beige :) Viime vuonna sen ostin, joten en tiedä löytyykö vielä valikoimista..

  28. Se on kyllä niin minunkin makuuni <3 Tulit heti mieleeni tuota basilikaa kirotessani, kai se on sitten metsästettävä nuo Eva Solot jostain käsiini! :D Hih, hyvin bongattu ;)

  29. Voi kiitos ihana :) Neliöt on täällä kyllä hyvin käytössä ja erityisesti nuo seinään upotetut kaapit on kyllä hyviä, kun säästävät huimasti tilaa. Olet ihan oikeassa, eiköhän tuo sisustaminen ole aika ikuisuusprojekti ;)

  30. Voi kiitos, ihana saada kehuja sinulta kun oma kotisi on niin kaunis :) Olkkariin olen tosiaan yrittänyt metsästää mattoa, mutta hitsivie kun kriteerini taitavat olla liian tarkat, hih! Toivottavasti se pian vielä löytyisi jostain.

  31. Ihana kolo <3

    Ja kun aiemminkin on mennyt maut yhteen niin paljastan, että myös meidän sohvan nurkasta löytyy lähes identtinen lamppi :-D Se tosin on Askosta.

  32. Voi miten ihana kommentti, iso kiitos tästä! On aina niin mieltä lämmittävää kuulla teistä ihan alkuaikojen lukijoista <3 Toivottavasti viihdyt täällä hymy huulilla jatkossakin :) Kaikkea hyvää sinunkin syksyysi!

  33. Voi kiitos Helene! Ja kyllä vaan, riensin heti Vaasan Pentikiin lyhdyn perässä ja onneksi löytyi – tuo on ihana! Kiitos vaan vielä vinkistä :) Tiedätkö mietin myös, että olisi kiva saada tuo toisessa koossakin joko viereen tai johonkin toiseen nurkkaan ;) Kyllähän sitä nyt saa hyvällä omatunnolla laittaa kotiin vähän tunnelmavaloa pimeän syksyn keskellä, hih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *