Pizzasunnuntai

Eilen mainitsemani vuohenjuustopizzan ohjetta toivottiin, joten tässäpä sitä nyt sitten olisi! Ohje on maailman simppelein ja helpoin, mitä muutakaan voi kaltaiseltani kodinhengettäreltä odottaa.. ;) Olin laiska ja käytin valmiita pizzapohjia, toki jos on kätevä käsistään, niin ne voi pyöräyttää itsekin.

Valmiita pizzapohjia (esim. Pirkka)
Sweet chili- kastiketta
ketsuppia
pötkö vuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
ruccolaa
parmankinkkua
oliiviöljyä

Ota valmiit pizzapohjat pakasteesta. Levitä pohjille kevyt kerros ketsuppia ja Sweet chili-kastiketta (varovaisella kädellä niille, jotka eivät pidä tulisesta), niin että pohja peittyy. Pilko vuohenjuusto ja asettele palat pohjille, samoin kirsikkatomaatit. Laita uuniin 250:een asteeseen reiluksi seitsemäksi minuutiksi, niin että vuohenjuusto on saanut kullanruskean värin.

Paistamisen jälkeen lisää päälle parmankinkkusiivut ja ruccolaa makusi mukaan. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä ja nauti!

Kuten sanoin, maailman helpoin ohje! Valmistamiseen menee alle 15 minuuttia ja maku on taivaallisen hyvä :) Aikaisemmin olen yrittänyt käyttää kaiken maailman tomaattimörsseleitä pohjaan, kunnes opin siskoltani tuon sweet chilin. Itse en pidä yhtään tulisesta ruuasta, joten laitan sitä kevyesti ketsupin sekaan pohjalle.rentouttavaa ja maukasta sunnuntaita :)

33 thoughts on “Pizzasunnuntai

  1. NAM! Tämä menee aivan ehdottomasti kokeiluun ensimmäisen tilaisuuden tullen. Itse asiassa taidan testata tätä jo ensi viikolla, kun on kerran noin nopeaa tehdä. :)

  2. Hih, kiva jos innostuit! Tämä on tosiaankin mielettömän nopea ja helppo tehdä :) Ja maistuu ainakin tälle herkkusuulle niiin hyvin! Tule sitten kertomaan, mitä pidit ;)

  3. toi näyttää ihan törkeen hyvältä! harmi,että mulla on menossa pienoinen herkkulakko eli oon karsinu ruokavaliosta ihan kaiken turhan. No mutta seuraavaksi, kun päätän herkutella teen varmasti tätä:) Kiitos Jonna ohjeesta!

  4. Nuo valmiit pizzapohajt ovat tosi käteviä. Ei tarvitse sotkea ja vaivata, vaan sen kun latoo haluamasa aineet pohjan päälle. :)

  5. Näyttää hyvältä :P mutta itse en pidä vuohenjuuston mausta, jotenkin se maistuu siltä miltä vuohi haisee :DD jos ymmärrät hahah..mut näyttää ihanalta.

  6. Nam miten hyvältä näyttää! Olen myös aikeissa tehdä ystävieni kanssa homemade-sushia lähiaikoina, joten olisi mahtavaa jos saisi joitakin kuvia/ohjeita teidän herkuista tänne :)
    Sulla on aivan ihana blogi, ehdottomasti oma suosikkini tällä hetkellä :)

  7. Näyttääpä hyvältä!:) mun piti sellaista kysyä että mistä olet ostanut woly neutra puhdistusainetta, josta kerroit silloin asusteiden huolto postauksessa?:)

  8. Mäkin käytän aina valmiita pohjia, niin helppoja ja nopeita;) Mun lemppari on mozzarellatomaattipizza mutta testaan seuraavana herkkupäivänä tätä;)

  9. Köh, meidän homemade-ideamme kariutui ja haimmekin sitten vain nälissämme valmiit sushit ;) Täytyy jonain päivänä kyllä vielä kokeilla tehdä niitä itse!

    Kiitos oikein kovasti sanoistasi, mikä illan piristys! :)

  10. Mums, sitä se olikin :) Hmm, nyt iski ajatuskatko, mutta muistelen ostaneeni sitä ihan Stockalta! Varmasti esim. kenkäkaupoistakin saa sitä.

  11. Sanos muuta, sopii tällaiselle helppoutta rakastavalle ;) Nam, kuulostaapa hyvältä tuokin! Laitatko vaan jotain mozzarellasiivuja ja tomaatteja ja sitten uuniin?

  12. Minulla on sellainen mielikuva, että parmankinkku laitettaisiin vasta juuri uunista tulleen pizzan päälle. Ennen kuin tiesin tätä, olen käyttänyt sen uunissa, mutta on kyllä parempaa kun laittaa ihan vaan tuoreena päälle :)

  13. Tämä ei nyt sinäänsä liity tähän postaukseen, mutta olisiko sinulla innostusta tehdä postauksia videon muodossa, olisi niin ihana nähdä sinua “livenä” siellä kameran takana, ei ainoastaan kuvissa :) ps. olet todella nätti ja hyväntuulinen <3

  14. Nami! Itse tykkään kyllä tehdä itse pohjat, jotenkin ne valmiit ei mulle maistu. Kuitenkin suht nopee ja helppo itsekin pyöräyttää pohjat :) tuota parmankinkkua en olekaan tajunnut koskaan pizzaan laittaa, joten ehdottomasti tätä täytyy minun soveltaa ensi kerralla :) samoin sweet chili, kiitos hyvistä vinkeistä! :)

  15. Joo,siivutan sekä mozzarellan että tomaatit ja uuniin. Uunin jälkeen ripottelen pinnalle yleensä tuoretta basilikaa tai rucolaa :)

  16. Kiitos toiveestasi, niitä on aina ihana kuulla! Mitään höpönhöpöpostauksia tuskin tulen videon muodossa tekemään, mutta kiharoiden teko-ohjeita on kovasti toivottu, joten sellaista voisi joskus tulla videolla :) Kiitos kauniista sanoistasi!

  17. Niin se varmasti on, että kun on kerran tehnyt pohjan itse, ei kaupan valmiit enää maistu :) Kiva, jos sait tästä jotain vinkkejä! Tuohon sweet chiliin en itse meinannut alkuun uskoa, mutta se toimii hyvin jopa tällaiselle, joka ei pidä yhtään tulisesta ruuasta :)

  18. Hih, kiva kuulla! Täytyykin sitten joku kerta kiharoita tehdessä yrittää parkkerata itsensä kameran eteen :)

  19. Oi kun kiva kuulla, että ohje pääsi heti testiin, ole hyvä vaan! :) Hirveä himo iski tehdä tätä taas uudestaan joku päivä..

  20. Itse asiassa taikina oli jo kohoamassa ja ainekset valmiina jääkaapissa kun eksyin odotellessa lukemaan tätä postausta, mutta ilman tätä ohjetta olisin lyönyt kinkutkin uuniin! :D Taisin alkuperäisen idean tehdä vuohenjuustopitsaa saada Kaikki mitä rakastin-blogista joskus :)

  21. Juuri sitä hain takaa, esim kiharoiden tekoa,ja arkimeikin tekoa ns. käytännössä :) ! mukavaa päivänjatkoa :)!

  22. Nam,tänään kokeilin tätä sun ohjetta ja ai että oli hyvää! Ja vielä tosi nopea ja helppo valmistaa. Pientä hemmottelua itselle usean yövuoron jälkeen. :)

    Ihanaa viikkoa sinne!

    -Jatta

  23. Oi kiva että maistui! Mikäs sen parempi tapa hemmotella itseään raskaan työputken jälkeen kuin hyvä ruoka :)

    Sitä samaa sinulle! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *