Yellow blazer – to keep or not to keep?

Huomenta!

Nyt pikaisesti esille ne kaksi asua, jotka kokosin Mangon katalogikuvasta inspiroituneena. Aluksi ajattelin yhdistäväni värikkään bleiserin muiden tuttujen ja turvallisten perusvaatteiden kanssa, mutta tykästyin niin kovasti tuohon yhdistelmään kukkakuvion kanssa. Yleensä haluan, että vaatteiden väreissä mätsää jokin, ja sekä puserossa että huivissa on mukana ripaus keltaista ;)

Kaikki vaatteet / Zara

Sitten sitä tuomiota kehiin! Bleiserissä on yhä laput kiinni ja se on roikkunut henkarissa, kun en osaa päättää mitä sen kanssa tekisin. Pidän siitä ihan mielettömästi, mutta samalla mieleeni on niin vahvasti iskostunut ajatus, ettei keltainen sopisi :D Joten käännyn nyt teidän puoleenne, to keep or not to keep? ;)

Minä hipsin nyt valmennuskurssille, jossa vietänkin kirjaston lisäksi tiiviisti seuraavan kuukauden, huijui. Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon! :)

70 thoughts on “Yellow blazer – to keep or not to keep?

  1. Ehottomasti KEEP! :) Näyttää niin ihanan kesäiseltä ja tyylikkäältä ton Zaran kukkapaidan kanssa. En olekaan pitkään aikaan kommentoinut blogiisi, ahkerasti kuitenki edelleen postauksiasi seurailen.:) Blogisi on ihana miksaus muotia ja hyvää mieltä.:) Tsemppiä valmennuskurssille, ei olekaan enää pitkä aika, kun urakka on ohi ja pääset jännäämään tuloksia. :)

  2. Ehdottomasti keep! Sopii sulle älyttömän hyvin ja tuo varmasti piristystä asuihin :p

  3. Ainakaan mua tuo sun vaaleu ja tuo bleiserin väri ei häiritse. Vois kolahtaa ehkä pahemmin jos bleiseri ei ois noin kirkkaan värinen. Ja ton kanssa oikeesti keksii vaik mitä yhdistelmii. Esim ne rikkinäiset farkut, niin näen ne niin hyvin ton bleiserin kanssa! Pidä ihmeessä jos tuntuu et sille tulee käyttöä nimittäin värien puolesta sun ei tarvii huolehtia :)

  4. Pidä, ehdottomasti!!! Sopii sulle tosi hyvin! :) itse ostin hämmästyksissäni itselleni viime kesänä pinkin ja kultaan vivahtavan bleiserin..

  5. vitsi näyttää hyvältä! :) uskaltaisinpa mäkin käyttää keltaista takeissa…:) ehkä joku pvä vielä!

  6. Tuo ensimmäinen asu on kyllä ihana. Musta sun kannattaa pitää tuo bleiseri,sopii ihan hyvin myös vaaleahiuksiselle :)

  7. Sulle sopii oikein hyvin. Kivan pirtee kesää ajatellen :) Itse en osaisi keltaista bleiseriä pitää.

  8. Toi keltanen jakku on ihana! Sopii sulle tosi nätisti, ja kesällä rusketuksen kanssa superkiva :)

    Tsemppiä lukemiseen!

  9. Ehdottomasti hintalaput irti ja kaappiin pysyvästi! Väri sopii sinulle todella kauniisti ja asut ovat ihania! Jos täällä Tampereella olisi Zara juoksisin heti myös itselleni hakemaan tuon samaisen yksilön! Todella kaunis! :)

    -Petra

  10. Ei toi väri riitele sun ihon- tai hiustenvärin kanssa, eli pidä! Mutta noin tumman alaosan vaihtaisin vaaleempaan, se vois näyttää paremmalta:)

  11. Voi kiitos Tiina kommentistasi, miten kivaa kuulla, että olet pysynyt matkassa mukana! :) Urakkaa ei tosiaankaan ole enää paljoa jäljellä, mutta tsemppiä kyllä tarvitaan, joten kiitos siitä ;)

  12. En tiedä luitko eilistä postaustani, mutta asu on koottu Mangon katalogikuvan elementeistä :) Mutta meillä onkin Lilin kanssa usein hyvin yhtenevä maku hih ;)

  13. Ihan noin kirkas se ei ehkä ole luonnossa, näin Zarassa juurikin sellaisia kirkkaankeltaisia ja niistä tajusi jo ensinäkemältä, että ne eivät kyllä ole minun juttuni :D

    Ja tosiaan niiden farkkujen kanssa ajattelin myös yhdistäväni tämän! Mallailin jo sinisten farkkujen kanssa ja näytti silmääni kivalta :)

  14. Voi kiitos Celina! :) Näiden yksimielisten kommenttien myötä alan itsekin vain vahvistua siitä, että se sopii, sanoivat värioppaat mitä tahansa hih ;D

  15. Hih kiitos kovasti! :) Kaikkea sitä tekeekin hämmästyksissään näin kevään lämmön ja auringonsäteiden myötä ;D

  16. Voi kiitoksia Hjenn :) Alan kyllä itsekin vahvistua siitä, että väri sopii sanoivat värioppaat mitä tahansa ;D

  17. Kiiitos ihana Pauliina! :) Kiva kun tulit taas kommentoimaan ;)

    Tsemppiä sullekin hirveesti lukemisiin! Mä olen majottunut toiseen kirjastoon, niin ei olla enää törmäiltykään :)

  18. Voi kiitos hirmuisesti Petra! :) Se on kyllä kumma juttu, ettei niinkin suuressa kaupungissa kuin Tampereella ole Zaraa. Tuo bleiseri on tosiaan kyllä ollut jo niin pitkään myynnissä, että sitä luulisi löytyvän vielä myöhemminkin, jos vaikka Helsinkiin päin suuntaat! :)

  19. Kiitos kovasti sinulle “rohkaisusta”! :) Tiedätkö olen ihan samaa mieltä tuosta alaosasta, olisinkin halunnut yhdistää tuohon mielummin vaikka valkoiset shortsit kuten katalogikuvassa, mutta sitten puseron pitäisi olla tummalla pohjalla. Sellaista kukkapaitaa etsiskellessä hih ;)

  20. Kiitos hirmuisesti Anna! Alkaa hyvinkin vaikuttaa siltä näiden kaikkien ihanien rohkaisevien kommenttien myötä, että bleiseri jää kaappiini ;)

  21. Hih :) Minustakin tuo keltaisen sävy on kyllä täydellinen! Näin Zarassa yhden kirkkaamman keltaisenkin, mutta sen passasin suosiolla ;)

  22. No ehdottomasti pidät! En edes tajua, miten voit harkita palauttavasi tuon, kun se sopii sulle niin mahdottoman hyvin <3

  23. KEEP! itsellenikin on iskonut ajatus, ettei keltainen sovi vaaleatukkaisille (eli minulle). Kuitenkin voisin harkita jonkin keltaisen yläosan hankkimista, sillä bleiseri sopii sulle erinomaisesti! :))

    tsemppiä viimeiselle kuukaudelle (apua…)! täälläkin on loppukiri alkanut samojen kirjojen parissa! :>

  24. Voi vitsi! Tuo taitaa olla juuri se ihana bleiseri jota olen ihastellut zarassa pitkin kevättä. Ensimmäistä kertaa kun bongasin tuon niin taisin sanoa ystävälleni: “kato, maailman kaunein bleiseri” hih :)

    Ajattelin kuitenkin, että en uskalla sijoittaa noin paljoa (eikös tuo maksanut noin 90 euroa?) tuollaiseen sesonkiväriin, joten olen pitkin hampain jättänyt sen aina rekille roikkumaan. Nämä kuvat nähdessäni mietin taas että pitäisiköhän sittenkin.. Sinulle sopii ainakin todella hyvin!

  25. Ehdottomasti pidät, ihanan pirteän näköinen! Hyvin sopii sulle :) Itsekkin ihastelin samaa bleiseriä, mutta en raaskinut ostaa :/ (en uskaltanut edes sovittaa ettei tulis paha mieli :P) Nyt kun katoin näitä kuvia niin mun on varmaan pakko kotiuttaa se kuitenkin :D

  26. Voi sinua ihanaa, kiitos :) Näiden rohkaisujen jälkeen alan kyllä itsekin vain vahvistua siitä, että väri sopii, sanoivat yleistykset muuta tai ei hih ;)

  27. Mistä nämä hölmöt ajatukset meille vaaleaveriköille oikein iskostuvat! :D Kiitos kovasti :)

    Ja ihan hirmuisesti tsemppiä sinnekin loppukiriin! Haetko mihin kaupunkeihin? :)

  28. Oletko milloin ostanut tuon kukkapaidan Zarasta?Löytyisiköhän niitä vielä kaupasta :)

  29. Voi tiedän niin mistä puhut! :D Tosiaan katselin bleiseriä rekillä koko kevään, enkä uskaltanut sovittaa sitä muun muassa juuri hintalapun takia. Lopulta parin kuukauden ihastelemisen jälkeen vein bleiserin koppiin, hieman kyllä pelotti pukea se päälle, koska tiesin ihastuvani siihen (ja sitä myöten köyhtyväni) :D Siksi olenkin nyt miettinyt juurtajaksain, onko bleiserille varmasti rahansa arvoista käyttöä!

    Käy ihmeessä sinäkin sovittelemassa sitä hih ;) Kiva kun jätit kommenttia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *