Tänä jouluna aion…

…koristella kodin oikein kunnolla jouluun! Kuusi on tosiaan jo paikallaan, muutama joulukukka odottaa kukkimistaan ja niin valot kuin lyhdytkin on aseteltu ikkunalaudoille. Mari on nimennyt minut Jouluttaja-Jonnaksi, mitä en kyllä voi kiistää, haha. Ystävänikin laittoi viestiä, kuinka hän löysi itsensä kuuntelemasta joululevyä oltuaan viikonloppuna kyydissäni, jolloin autossa tietysti raikasivat joululaulut. Levitän joulun ilosanomaa kaikille ;)

…mennä kuuntelemaan Kauneimpia joululauja. Tämä ei ole toteutunut vielä yhtenäkään vuonna, mutta tänä jouluna on pakko päästä tunnelmoimaan.

Tallipiha1

…osallistua hyvää mieltä tuoviin keräyksiin, kuten jo viime viikolla kirjoitinkin. Jos postaus meni joltakulta ohi, niin käykää kurkkaamassa täältä – toivottavasti tekin lähdette mukaan auttamaan!

…käydä Tuomaan Markkinoilla ja Tampereen Joulutorilla, jälkimmäisen tosin sai eilen ruksia listalta! Viime jouluna kävin ensimmäistä kertaa Tampereen Joulutorilla ja siellä oli niin kiva fiilis – pieniä kojuja, kauniita jouluvaloja ja iloisia ihmisiä. Tuomaan Markkinoilla täytyy ehdottomasti käydä seuraavalla Helsinki-visiitillä.

…ostaa joulutorilta ainakin sokeroituja manteleita ellei jotain muitakin herkkuja mukaanviemisiksi.

…pukeutua viimevuotiseen rumaan jouluneuleeseen. Kaupat ovat kyllä pullollaan kaikkea söpöä joulutaminetta pörröisistä sukista neuleisiin ja pyjamiin.

Tallipiha4

…leipoa joulutorttuja ja pipareita, tottakai! Yleensä olen tehnyt ensimmäiset joulutortut jo marraskuun puolella, mutta nyt poikkeuksellisesti tortut ovat vielä leipomatta. Täytyy korjata asia pikimmiten. Glögiä on sentään juotu jo muutama kupillinen.

…lähettää joulukortit läheisille. Viime jouluna käytin Postin kätevää puhelimen Postikortti -sovellusta, johon voi suoraan ladata haluamansa kuvan ja lähettää kortit sovelluksen kautta. Täytyisi vaan ottaa Telmasta joku söpö joulukorttikuva!

…paketoida joululahjat kauniisti. Minulta pyydettiin tästä postaustakin ja jahka löydän loputkin tarvikkeet, niin voin alkaa suunnitella paketointia. Varmasti jotain aika yksinkertaista – voimapaperia tai mattakultaista paperia mustien satiininauhojen kanssa tai mustaa paperia kimaltavankultaisilla paketointinaruilla.

Tallipiha4

Beanie / H&M
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
bag / Balmuir (sponsored, find here*)

13 thoughts on “Tänä jouluna aion…

  1. Hei! Missään tuotekuvassa ei näy niin pakko kysyä sulta täällä. Kuuluuko tohon Balmuirin laukkuun noi napit pohjassa, jotka vähän suojaa sitä vai ootko kenties itse laitatuttanut ne jossain jälkeenpäin? Oon miettinyt saman laukun ostoa, mutta tää on mietityttänyt :)

    1. Heippa! Kyllä vaan, pohjassa on nuo “napit” suojaamassa pintaa :) Laukku on kyllä ihana!

    1. Tämä on valitettavasti jo viime talvelta, mutta olen nähnyt vastaavia muun muassa Zarassa ja Samsoe&Samsoella :)

  2. Kuulostaa ihanalta :) Tuomaan Markkinat ovat kyllä niin kauniit ja niin perinteiset! Meillä leivottiin jo ekat piparit viikonloppuna ja kietevästi ne on jo kadonnut parempiin suihin yhdessä sinihomejuuston kera :) Täytyy siis varmaan leipoa lisää…

    1. Siellä on kyllä pakko päästä käymään! Oi ihanaa, täytyy pian leipoa niitä itsekin :) Piparit ovat niin hyviä sinihomejuuston kanssa, toinen lempparini on vaniljatuorejuusto!

  3. Miten näin kauan olet malttanut olla ilman joulutorttuja?:D itsehän leivoin ensimmäiset siis jo syyskuussa…

    1. No tämä on kieltämättä ennenkuulumatonta! Hahah ihana, syyskuussa jo ? Pitäähän sitä ottaa kaikki ilo irti!

  4. Heippa!

    Kun olet tollainen jouluihminen (täällä myös!!!), niin tuli meileen että haluaistiko tehdä pienen jouluaiheisen Q&A postausken. Jos siis kerkeät. Mulla olisi ainaiin muutamakin kysymys valmiina.
    Kuten..
    Millaisia jouluperinteitä vaalit?
    Mitä asioita lapsuuden jouluista jäänyt parhaiten mieleen?
    Miten teillä vietettiin lapsena joulua?
    Mikä on sibnun lempi joululaulu?
    Onko jotain jouluperinteitä omasta lapsuudesta joita tahtoisit siirtää joskus tulevalle omalle perheellesi, vai haluatko keksiä kokonaan uusia perinteitä?
    Pidätkö jouluruuista? Mikä on lemppari joulupöydän antimista?
    ….
    siinä j muutama ja lisääkin olisi :D

    1. Hei ihania joulukysymyksiä, rupesin jo innoissani keksimään vastauksia! :D Tässä tuli jo sen verran monta, että voisin vaikka suorilta käsin näistä tehdä postauksen, josko toteuttaisin sitten sen Q&A:n lähiaikoina ihan muuten vaan pitkästä aikaa. Voit tietysti laittaa vielä lisää jos sulla on mielessä, vastaan näihin mielelläni omassa postauksessaan! :)

      1. Apua kun taas nopeesti kirjoitin, kauheesti virheitä :D
        No mutta JEE!
        Koitan keksiä vielä muutaman…
        hmm.

        Mikä on parasta joulussa?
        Onko joku asia mistä et pidä joulussa/joulukuussa?
        Tykkäätkö jouluelokuvista?
        Voisitko olla joulun jossain lämpöisessä?
        Onko sinulla joku joululahjatoive? (vaikkei lahjat joulua teekkään, niin kai nyt jotain on :D)
        Paras saamasi joululahja?
        Ärsyttävin joululaulu? Tai sellainen josta et pidä.
        ONKO SULLA JOULUKALENTERI!!

        No ehkä nää nyt riittää, feel free to yhdistellä niitä ja jättää pois jotain tai lisätä jotain, ja pliis, muokkaa kysymykset kivemmiksi sanamuodoiltaan yms :D

        Jee en malta oottaa tätä postausta!

        1. Jee kiitos ihana, luonnostelin tätä ja vastasin jo melkein kaikkiin! Laitan siis ensi viikolla postauksen ulos, kiitos vielä kivasta postausideasta ? Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *