More Ruffles

Ennen kuin hiljennyn muutamaksi päiväksi vapun viettoon laitetaan jakoon taas yksi Milanon asu. Röyhelömanialleni ei tosiaan näy vielä loppua ja viimeisimpänä sitä löytyy tämän sinivalkoraidallisen mekon hihoista. Pakko tosin sanoa, että en sovituskopissa mekkoa mallaillessani tajunnut, miten armottoman lyhykäinen sen helma on. Pieni virhearvio ehkä, kröhöm. Ihana se on joka tapauksessa! Röyhelöjen lisäksi en saa tarpeekseni raikkaasta sinivalkoraidasata, tuo klassikkokuosi näyttää tänä keväänä paremmalta kuin koskaan.

Eilen tulin tosiaan poikaystävän luo Tampereelle, mistä jatkamme matkaa huomenna Vaasaan. Vähän jännittää viikonlopuksi luvatut kelit, säätiedotus nimittäin povaa sunnuntaille lumisateita, joten se niistä keväisistä ulkopiknikeistä. Toivotaan, että sää ehtisi vielä muuttua, niin ei tarvitsisi turvautua varasuunnitelmaan ja siirtää juhlintoja sisätiloihin. Nyt toivotan hauskaa vappua teille kaikille – palataan toukokuun puolella! :)

Mekko6 Mekko4 Mekko8 Mekko9 Mekko1 Mekko2 Mekko3 Mekko5

Dress / Zara
bag / Givenchy
sunglasses / Ray-Ban
watch & bracelet / Daniel Wellington (sponsored)
flats / Billi Bi (find here*)

*mainoslinkki / adlink

16 thoughts on “More Ruffles

  1. Ihana mekko, ihan sun tyylisen oloinen. Eikä kuvissa ainakaan näytä liian lyhyeltä:) päällä tietysti kaikki mikä ei ulotu polveen asti, tuntuu lyhyeltä :’D

    Mukavaa vappua ja toivotaan että kelit suosisi sen verran, jotta ulkonakin kykenisi olemaan!

    1. Ihana kiitos! No niinpä, tämän kanssa ei juurikaan kyykistellä, joten olo oli pikkuisen ahdistava :’D Ei siis ihan joka paikan mekko, mutta rennompia kesäpäiviä ajatellen toimii!

      Mukavaa vappua sinnekin ja peukut tosiaan pystyyn parempien säiden puolesta!

      1. Käytätkö koskaan lyhyempien mekkojen kanssa alusshortseja yms? Ja jos pidät, mitä suosittelisit? Itsellä tuntuu olevan tuo sama ongelma monien ihanien mekkojen kanssa, pelottaa että tuulenpuuskan mukana vilkkuu liikaa :D

        1. Mä en itse asiassa edes omista sellaisia, mitä esimerkiksi juuri tämän mekon kohdalla harmittelin :D Ei siis ole valitettavasti mitään kokemuksia, mutta otetaan ehdottomasti vastaan jos muilla on suosituksia!

  2. Onpa kaunis mekko! Mäkin oon ihan hurahtanut kaikkeen röyhelöiseen :D Mulla lähti muuten tilaukseen se vaaleanpunainen pitsipaita sun edellisestä asupostauksesta, että kiitos vinkistä! :)

    1. Kiitos Pia! Röyhelöt on niin nättejä, en saa niistä tarpeekseni :) Ja hei kiva kuulla, ihana että oli löytyi jotain mieluista!

    1. No eikö ole ihana! Voisin hamstrata kaapin täyteen kaikkea sinivalkoraidallista ja mielellään myös röyhelöillä varustettuna, hehe :D

  3. Vaikka muutamasta osasta tämäkin asu koostuu, olet kyllä aikamoknen tyylitaituri! Kaikki yksityiskohdat kohdallaan. Kaikki vaan näyttää hyvältä sun päällä :)

    1. Voi kun ihanasti sanottu, kiitos paljon Roosa! Yksinkertaisuus on kyllä omassa pukeutumisessani yksi avainasioista, kiva kuulla että se miellyttää silmää siellä ruudun toisella puolellakin :)

  4. Super ihana mekko! Munkin oli pakko tilata se zaran vaaleanpunainen pitsipaita, rakkautta ensisilmäyksellä

    1. Eikö, ihanan kesäinen! Pusero on kyllä niin kaunis, kiva saada vähän väriä pukeutumiseen pitkästä aikaa :)

  5. Ihana ihana mekko. Pakko saada. :D Onko mekko niukka vai reilun kokoinen mitoitukseltaan?

    1. Haha, ihana! Mulla aina vaihtelee Zarassa koot XS:n ja S:n välillä ja tässä otin suoraan jälkimmäisen :)

  6. Upealta näytät niin kuin aina ja ei näytä ainakaan näin kuvissa yhtään lian lyhyeltä :) Tiedän tunteen, kun itsestä tuntuu, että hame on liian lyhyt :D ihan hirvee fiilis!

    1. Voi kiitos kaunis Aurora :) Se on kyllä ihan kamala fiilis! Eikä paljoa uskallla lyhyen helman kanssa kyykistellä, joten tuottaa välillä vaikeuksiakin :D Kivaa viikkoa sinne! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *