The Perfect Trench Coat

Pari viikkoa takaperin kirjoittelin syyshankinnoista ja muutamista vaatekappaleista, joita olin aikeissa etsiä itselleni syksyksi. Eräs näistä oli täydellinen trenssitakki, joka on ollut listallani jo pitkän aikaa. Edellinen trenssini on varmaankin jo viitisen vuotta vanha ja kaipasin muutenkin hieman ryhdikkäämpää ja naisellisempaa mallia päivityksenä. Zaran takki oli kuitenkin laadullisesti palvellut kaikki nämä vuodet mainiosti, joten aloitin metsästämisen samaisesta puljusta – eikä muuten tarvinnut kauaa etsiä!

Lopulta päädyinkin juuri tähän kollaasissakin nähtyyn yksilöön. Edellinen takkini oli hieman lyhennetty, joten vierastin alkujaan tämän pituutta. Takki istuu kuitenkin täydellisesti ja melkein polviin ulottuva malli on vain kivaa vaihtelua. Tässä ihastuin kultaisiin yksityiskohtiin hihoissa ja vyönsoljessa, myös tummanruskeat napit ovat pelkkää plussaa. Materiaali on jämäkkää, mutta takki laskeutuu silti kauniisti. Näissä sneak peekeissa tämä ei ihan vielä pääse edukseen, mutta pian luvassa ensimmäistä syysasua takin kera :)

Takkivalikoimani on siis tältä erää päivitetty – syksy saa virallisesti tulla!

A few weeks ago I wrote about my fall cravings in my post here. Among those was the perfect trench coat, which I’ve been trying to find myself for a while now. The previous one was already four or five years old and I also wanted to update it to a bit more feminine model. I’d been quite satisfied with the quality of my Zara coat so that’s where I started searching in the first place. And here it is then – the exact same model as in my post and I absolutely love it! You’ll see some proper pictures of the coat soon with my first fall outfit :)

19 thoughts on “The Perfect Trench Coat

  1. Hei mulla on sama takki – ja itse asiassa just päällä! :) Olin myös ettiny vaikka kuinka kauan täydellistä trenssia, joten onneks menin Zaraan kurkkaamaan viime viikolla. Tää on ihana! :)

  2. Voi että, juuri tuollainen sopis minullekin! Beige ei vaan värinä jostain syystä nappaa mun päällä, oliskohan tuota vaikka tummansinisenä?

  3. Mahtavaa, että löytyy muitakin tyytyväisiä :) Niin kaunis takki ja hintakin oli kohdallaan, toivottavasti kestää käytössä yhtä hyvin kuin edeltäjänsä.

  4. Klassinen trenssi sopii kyllä kenelle tahansa :) Juuri tätä samaa en ikävä kyllä nähnyt tummansinisenä, mutta tsekkaapa vaikka Esprit, josta siskoni osti jokin aika sitten tosi nätin tummansinisen trenssin. Kananttaa kurkata myös nettikaupat kuten Boozt ja Zalando – toivottavasti löytyy!

  5. Hei oon tässä ehtiny ja pohtinu syksy/talvi kenkien ostoa ja ihastelin noita viimetalven kuviasi. Olisisikohan mahdollista saada blogiin pientä lajittelua mistä mahdollisesti löytyisi vastaavia tai samoja kenkiä mitä sinulla on?

  6. Heippa Elisa! Postausta syyskenkien osalta on jo toivottukin ja toteutus siis ehdottomasti suunnitteilla :) Palaan asiaan mahdollisimman pian, jahka ehdin tehdä kunnon haravoinnin kenkävalikoimista!

  7. Kaunis takki! :) Olisin kysynyt, mistä yleensä ostat “yläosasi”, erityisesti kauluspaidat. Olen niiiiin kyllästynyt hooämmän (ym.) retkuihin, jotka venyvät ja vanuvat pesussa sekä menettävät värinsä.. Hakusessa siis laadukkaita ja kestäviä paitoja. Mielellään vieläpä sellaisia, joita ei tarvitse koko aikaa olla silittämässä :P

  8. Oho netistä ne olikin loppunut mutta monessa liikkeessä olen nähnyt alerekissä :)

  9. Hih mulla taitaa olla sama trenssi, ostin viime vuonna alennusmyynneistä 50% alennuksella :)
    Oon kovasti miettiny sen lyhentämistä mutta en oo saanu aikaseks vietyy ompelijalle.. :D

  10. Kauluspaitoja löytyy kaapistani useammastakin eri putiikista aina H&M:stä kalliimpiinkin merkkeihin. Hennesistäkin voi tehdä hyviä paitalöytöjä kunhan tutkailee hieman materiaaleja, itselläni on pari paitaa monen vuoden takaa ja yhä hyvässä kunnossa :) Muuten taas suosin mm. Polo Ralph Laurenin simppeleitä, jämäkkää puuvillaa olevia kauluspaitoja, joita olen hamstrannut Euroopan outletkylissä käydessäni. Nyt olen ihastunut myös yhteistyöni myötä Lexingtonin paitoihin. Omistan itse heiltä popliinipuuvillaisia paitoja, jotka on siitä kivan huolettomia ettei pari pientä ruttua haittaa, mutta mallistosta löytyy myös juuri näitä jämäkämpiä versioita.

    Annan siis ääneni RL:n ja Lexingtonin paidoille. Saahan noista pulittaa hieman enemmän, jos ei satu olemaan outletiin reissua tiedossa, mutta kyllä ne sitten kestävätkin kovaa käyttöä. Esim. Zalandolta löytyy noita Polon paitoja, http://www.zalando.fi/polo-ralph-lauren-harper-paitapusero-sininen-po221e002-k12.html :)

  11. Oho mikä löytö! Minäkin mietin ensin lyhentäväni tätä, mutta taidanpa sittenkin pitää tämän pituuden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *