Outfit in Quilted Jacket

Tämän kevään käytetyin takkini on epäilemättä ollut tikkitakki. Eikä ihan mikä tahansa yksilö, vaan vuosia himoitsemani Lexingtonin Jocelyn Jacket! Haaveilustani oltiin tietoisia myös Lexingtonilla minun kuolattua tätä aina ja joka paikassa – iloisena yllätyksenä tämä paljastuikin yhteistyön myötä saamastani paketista! Takista näkyi pilkahdus jo helmikuisessa postauksessani täällä sen odoteltua vielä lämpimämpiä kelejä, mutta nyt se on onneksi päässyt henkarilta käyttöönkin.

Olin ollut aikaisemmin itse ostamassa takkia hiekanvärisenä, mutta tämä valkoinen olikin oikeastaan todella raikas lisä takkivalikoimaani. Värivaihtoehtoja tässä mallissa on vaikka muille jakaa, kaikki löytyvät täältä. Rakastan erityisesti takin yksityiskohtia – tyylikästä brodeerausta sekä mokkanahkaisia olkapääpaikkoja, jotka ovat tässä kauniit beigen väriset. Klassinen tikkitakki taipuu hyvin kulutettujen sinisten farkkujen ja rentojen tennareiden kanssa, vai mitä olette mieltä? :)

Quilted jacket / Lexington (giveaway)
shirt / Polo Ralph Lauren
jeans / Zara
bag / Mulberry
watch / Daniel Wellington (giveaway)
sunglasses / Ray-Ban
sneakers / Converse

Asukuvien otosta ei meinannut tällä kertaa tulla kyllä yhtään mitään. Nassu oli väsynyt paitsi railakkaasta viime viikosta myös päälle iskeneestä flunssasta, tukka likaisena aamun torkutuksen seurauksena, milloin vuosivat silmät kuin Niagaran putouksilla ja milloin kuvaaja kehoitti minua hillitsemään hevimerkkejäni ;) “Voisitko laittaa ne kaikki sormet sinne taskuun?” Yleensä ongelmani on pitää kättä heristelevässä nyrkissä, mutta tämä oli uutta… Hih, mutta onneksi takki näyttää hyvältä! Jotain kivaa Lexingtoniin liittyen on pian luvassa teillekin – pysykää kuulolla!

My favourite jacket for this spring is definitely a quilted jacket. And not just any quilted jacket – Jocelyn Jacket from Lexington! I’ve been dreaming about this for a couple of years, so I was thrilled to receive this as a surprise gift from Lexington. I was about to buy this one in beige last year, but actually the white one looks so fresh and at least it’s something different compared to my other jackets. I loove the suede details and the logo embroidery!

64 thoughts on “Outfit in Quilted Jacket

  1. Oi, niin ihana Jonna! ♡ Tuo takki on kyllä niin kaunis ja ihana. ♡ Sopii siis niin hyvin farkkujen ja tennareiden kanssa. :-) Eli olisi tänne tälle farkku-tennaritytölle omiaan… huoh. Onko takissa muuten ihan normimitoitus? Siis niin kiinnostaa… ;-)
    Mukavaa tiistaita ihana Jonna! :-)
    PS. Mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää… ;-)

  2. Ompas ihana asu! Erityisesti juuri tuo sinisen kauluspaidan, valkoisten conversien ja sinisten farkkujen combo nappaa omaan silmääni ja onhan tuo tikkitakkikin varsin upea!

    Olin varsin innoissani kun teit tämän kevään aikana asukollaaseja jumsuitille sekä boyfriend farkuille. Ehdottomasti lisää näitä hieman haasteellisempien vaatekappeleiden pukemis – kollaaseja! Esimerkiksi vaaleat farkut/chinot tuottavat ainakin itselleni ongelmaa enkä ole vielä uskaltanut sellaisia ostaa vaikka kuinka houkuttelevatkin. Sellaista postaustoivetta tällä kertaa!:)

    Mukavaa tiistaita sinne!

    – Iina

  3. Ompa tyylikäs takki! :) Itselläni ei ole ollut tikkitakkia vuosiin, kun en ole ikinä löytänyt sitä omaa silmää miellyttävää versiota. Ihanan raikas kokonaisuus! :) <3

  4. Moikka,
    Takki on ihana! Tikkitakit on kivoja näin keväällä, itse olen käyttänyt jo pitkään Parajumpersin kevytuntsikoita. Ja toi Alexa…. Se on niin ihana:0)
    Mukavaa viikon alkua, sulla on kyllä aina niin ihanan pirteet nää blogipäivitykset ja ihanan usein ja monipuolisesti jaksat kirjoitella!
    -Taru-

  5. Tosi kaunis takki, olen kovasti tikkitakkien ystävä vaikken tällä hetkellä yhtään omistakaan edellisen uskollisesti palvelleen Henri Lloydin mentyä vähän turhan likaiseksi. Ja sun päällä kaikki vaan näyttää niin hyvältä <3

  6. Tuo takki on aivan ihana! Eli täällä tykkäillään asusta ihan hurjasti, vaikka noh, ainahan mää ihastelen sun asuja jos nyt ihan tarkkoja ollaan. ;)

  7. Ihana tuo takki ja superkaunis sinä! ♡ Ei näy väsymyksestä merkkiäkään, ainakaan minun silmiin :)

  8. On kyllä ihana takki, kävin sivuilla katsomassa ja eniten iskee tästä mallista beige ja tummansininen.

  9. Hei! :) Mulla olis sulle toivepostaus! Oon tässä kk ettiny epätoivoisesti täydellistä yomekkoo, mutta ei oo tullu vielä eteen. Aattelinkin et, jos sul on aikaa, nii ois kiva jos tekisit jonkun postauksen yomekoista, esim. millasii potentiaalisisa vaihtoehtoja löytyy netin maailmasta ja jos tiiät jtn butiikkeja Helsingistä, niin sekin olis kiva apu!!

  10. Voi kiitos kultainen! Minustakin tämä sopii farkkujen ja tennareiden kanssa loistavasti, tuo hieman rennompaa ilmettä klassiseen takkiin. Hih, iskitkö kenties silmäsi tuohon vaaleanpunaiseen? ;) Minulla on tästä XS ja se istuu tosi hyvin, usein takeissa voi pienin koko kirrata vähän kainaloista kädet suoristaessa eteen, mutta tässä ei ole sitäkään ongelmaa. Itse siis sanoisin, että ihan normaalikokoa vastaa :)

    Mukavaa keskiviikkoa sinne, täällä matkataan autossa juuri kohti Helsinkiä! :)

  11. Eikös olekin :) Hih, pinkki kynsilakka on näin kevään tullen kyllä ihan vakio kynsissä – niin raikas ja piristävä väri!

  12. Kiitos kovasti Iina! Mukava kuulla että innostuit yhdistelmästä :) Ja vielä kivempi kuulla palautetta noista How to Wear-postauksista – ihan mahtavaa että olet tykännyt niistä! Mielelläni teen niitä jatkossakin, saa samalla inspiraatiota itsekin :) Laitan nuo vaaleat housut korvan taakse!

    Oikein mukavaa keskiviikon jatkoa sinne!

  13. Eikö olekin, minustakin supertyylikäs :) Minä en ole aiemmin tainnut tikkitakkia omistaakaan, muut versiot kuin tämä Lexingtonin eivät ole oikein inspanneet. Kiitos Elea! :)

  14. Heippa Taru! Hih, yhdyn sekä takin että Alexan ihasteluun ;) Olen niin tyytyväinen, että päädyin tähän tuolloin vuosi sitten – niin kätevä ja monipuolinen laukku!

    Ja kiitos paljon mieltä lämmittävistä sanoistasi, nousi iso hymy huulille näin kivasta palautteesta :) Teidän kommenttinne sen sijaan ovat oikea päivän piriste minulle!

  15. Se on kyllä aivan ihana! Takki yllä kirjoittelen tässä tälläkin hetkellä autossa istuessani ;) Voi kiitos kauniista kehusta – ihana Niina!

  16. Haha! Ihan uskomatonta miten väänsin ne joka kerta huomauttamisen jälkeen takaisin tuohon samaan asentoon.. :D

  17. Kiitos Anne! :) Vaalea takki on kyllä kivaa vaihtelua niiden talvisten tummien jälkeen ja tosiaan niin freesin näköinen!

  18. No eikös vaan! Kurkkaa ihmeessä, minusta Lexingtonilla juuri nämä tikkitakit ovat mielettömän päheitä :)

  19. Voi kiitos vaan Jenna! Olo oli kyllä kaikkea muuta kuin freesi, ehkä tuo pinkki huulipuna vie vähän huomiota väsymyksestä.. ;)

  20. Heippa! Kiitos postaustoiveesta, laitan tämän ehdottomasti toteutukseen :) Vastaavan postauksen tein viime vuonnakin, joten ryhdynpä pikimmiten haravoimaan mekkovalikoimia! Muistan yo-mekon metsästämisen tuskan elävästi vieläkin, toivottavasti löytyisi pian ;)

  21. Toi takki on ihan super kivannäköinen! :-) Toiveissa olisi kanssa löytää kevyt tikkitakki kevääksi, toi lyhyt “kevyt”untiskka kun on iiiiiiihan liian kuuma jo :-D Ton mallinen takki on vaan niin super kätevä, ihanan rento mutta samalla asiallinen!

  22. Hei Jonna, tulit mieleeni kun bongasin Oulun Stockalla Wonders merkillä kivan näköiset leopardi ballerinat :) Oletkohan bongannut niitä vielä? Wondersin ballerinoissa on myös 35 kokoa ja unelma pehmeä lesti! :) Kannattaa käydä kurkkaamassa jos olet Stockalla käymässä! (Hullujen Päivienkin uhalla! :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *