Kaksi vuotta sitten…

… kutkuttava ajatus oman blogin perustamisesta sai alkunsa. Tai noh, oikeastaan idea oli syntynyt salaa mielessäni jo hieman aikaisemmin, mutta vasta tuolloin helmikuussa 2012 uskalsin tarttua tuumasta toimeen ja painaa Julkaise-nappia ihkaensimmäisen kerran!

Jonnamaista-blogi viettää siis juuri tänään 2-vuotis syntymäpäiviään! Havahduin tähän ihan yllättäen vasta pari päivää sitten, uskomatonta miten nopeasti aika kuluu. Ja aika uskomatonta on sekin, miten tärkeä osa arkeani tästä on tullut, miten hirmuinen määrä teitä on tänä päivänä siellä ruudun takana ja ennen kaikkea – miten käsittämättömän upeita ihmisiä sieltä löytyy :’) Päivittäin ilahdutatte minua ihanilla, hauskoilla ja fiksuilla kommenteilla, jotka antavat tässä työssä niin paljon. Puhumattakaan niistä tilanteista, kun joku nykäisee hihasta ja tulee kasvokkain kertomaan pitävänsä blogistani – se on samaan aikaan jotain niin häkellyttävää ja kivaa!

Etenkin viime aikoina olen ollut yhtä hymyä teidän kommentteja lukiessani, joten jonkun kertoessa blogin piristävän heidän päiviään, niin voin vastata positiivisen vuorovaikutuksen olevan tosiaankin molemminpuolista :) Kiitokset siis teille murusille siellä ruudun toisella puolen, teille jotka ovat olette olleet mukana pitkään – kenties tuosta ensimmäisestä postauksesta asti – ja myös teille vastikään kyytiin hypänneille lukijoille! ♥ Tulen varmasti kehittelemään teille taas kiitoksena jotakin kivaa tässä kevään aikana ;)

Letkää ja jännittävää jääkiekontäyteistä viikonloppua!

Exactly two years ago I came up with the idea about starting a blog of my own. Actually the thought had been on my mind for a bit longer, but back in Februari 2012 I encouraged myself to publish my very first blog post. I can’t believe that it’s been two years already, or the fact that I have absolutely the best readers I could possibly have. So thank you for being there – it means a lot to me! ♥

Have a wonderful weekend you all!

59 thoughts on “Kaksi vuotta sitten…

  1. Oii paljon onnea!!(: blogisi on kyllä kirkkaasti yksi suosikkiblogeistani! Aina kun huomaan että sinulta on tullut postaus alan ihan innoissaan lukemaan sitä ja olen yleensä aina tyytyväinen ! Niin ihana blogi<3

  2. Oi että onnea 2 vuotiaalle blogille :-) vaikka en ole koko sitä aikaa lukenut niin on tää vaan ihan uskomattoman hyvä ja inspiroiva blogi ! Onneks päätit aikoinaan alkaa kirjoittelemaan ;-)

  3. Onnea 2-vuotiaalle aurinkoiselle, iloiselle ja kauniille blogille! :)

    Ja monia, monia, monia vuosia lisää,

    -Sari

  4. Vautsi, kaksi vuotta on pitkä aika! Onnea siis ihanalle kaksivuotiaalle suosikkiblogille ja tietysti -bloggaajalle! ♡
    Paljon on upeita ja mieleenpainuvia postauksia. Tykkään niin tyylistäsi kirjoittaa ja aiheet ovat laidasta laitaan. :-)
    Aivan ihanaa viikonoppua myös sinne ihana Jonna! :-)

  5. Onnea kaksivuotiaalle blogille! Täytyy kyllä sanoa, että sulla tää blogi on ollut alusta saakka ihan huipputasoa, kuvat laadukkaita ja mukana ammattimainen ote. Ei siis ihmekään, että blogisi on suomalaisista ehdoton lempparini! :)

  6. Ihanaa, että oot sillon aikoinas alottanu ja jatkat edelleen säännöllistä postailua! Jonnamaista on mun ihan lemppariblogi!

    Asiasta toiseen, kävin eilen hakemassa Mulberryn liikkeestä pitkäaikaisen unelmani Alexan omakseni, juurikin samaisessa värissä mikä sinullakin on. Tuli sellainen idea, että voisitko tehdä postauksen Alexan monipuolisuudesta ja laittaa kuvia vanhoista erilaisista asuista, jossa sinulla on Alexa? Ja toinen idea ois yksinkertaisesti inspiraatioasuja Alexan kanssa! Tykkään muutenki tosi paljon noista kollaaseista mitä teet eri verkkokauppojen valikoimista, koska mua mielyttää ihan samanlaiset kokonaisuudet ja vaatekappaleet:)

    Ihana Jonna, että tuot mun päiviin aina kauniita asioita ja uusia (laukku)unelmia :-D <3

  7. Paljon onnea blogisi 2-vuotis syntymäpäivän johdosta, Jonna! <3 :) Olen seurannut blogiasi melkein alusta alkaen ja edelleen se on yksi suosikeistani näiden parin vuoden jälkeen! Olet niin ihana ja aurinkoinen persoona, kiitos siitä. :)

  8. Itse selailin muutama päivä sitten suosittuja postauksia ja ihan vahingossa löysin blogisi ja koukkuun jäin! :) Tosi ihania kuvia, pirteää tekstiä ja aivan upean näköinen nainen, jolta saa paljon inspiraatiota. Hyvää viikonloppua! :>

  9. Oih,onnea kaksivuotiaalle! En nyt ihan tarkalleen muista milloin ensimmäisen kerran tänne eksyin tai kommentoin, mutta kyllä ihan siitä ekasta kerrasta jäin koukkuun. ;) Kiitos kauniista blogistasi ja mukavaa viikonloppua kaunokainen <3

  10. Kiitos ihanasta blogista <3 blogisi myötä olen minäkin vihdoin alkanut löytää aikuismaisempaa ja klassisempaa tyyliä, vaikka samanikäisiä olemmekin. Enää en kulje vesirajamekoissa/lihatiskimekoissa/mitä näitä nyt on, joten myös äiti ja poikaystävä kiittävät tästä sinua!;)

  11. Selailin blogiasi ja rakastuin tyyliisi heti! Kuinka monet talvikengät omistat, eli siis saappaat tai nilkkurit tms? Entä kuinka monta talvitakkia sinulla suunnilleen on? Mistä saat rahaa kaikkeen? :)

  12. Voi kiitos Emilia, niin onnitteluista kuin piristävistä sanoistasikin! <3 Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin :)

  13. Voi kiitos Emilia! Tosi mukava kun olet liittynyt mukaan kööriin ja jaksat vielä niin usein piristää minua kommenteillasi :) Hih, nykyään tuntuu kyllä oudolta ajatella arkea ilman tätä blogia!

  14. Se on kieltämättä, ihan hurjaa miten nopeasti aika menee! Kiitos valtavasti, erityisesti siitä että olet ollut niin ahkerana lukijana mukana <3 Arvostan niin paljon sitä aikaa, joka käytetään kommenttien raapustamiseen :) Toivottavasti viihdyt mukana menossa jatkossakin!

  15. Vau, kiitos tuhannesti – niin hymyn nostattavasta kehusta kuin “kunniapaikasta” lukulistallasi <3 Ihana kun sinäkin olet ollut jo niin pitkään mukana! :)

  16. Voi kiitos Josku, miten ihana kuulla! Muistan vieläkin, kun teit sen herttaisen postauksen blogistani :)

    Onnea laukku-unelman täyttämisestä – ihan loistava valinta! Pistän toiveesi ehdottomasti mieleen, Alexa kun keikkui kesän aikana kovin monessa asussa mukana ;) Ja itse asiassa se näyttelee aika isoa roolia usein näissä kollaaseissani, hihittelin tätä itse juuri toissapäivänä viimeisimpiä kasatessani :D Sitä tulee siis varmasti näkymään näissä jatkossakin, josko saisit niistä inspiraatiota! Tosi kiva kuulla että tykkäät sellaisista postauksista, niitä on mukava kyhäillä.

    Hih, ihana sinä! Laukku-unelmathan ne on tehty jaettaviksi ;)

  17. Kiitoksia murunen, sinäkin olet jättänyt tänne tänä aikana niin paljon ihania kommentteja! Kiitos siis vaan itsellesi, että olet ollut menossa mukana ja tuonut aurinkoa puolestasi minun päiviini :)

  18. Voi miten kiva kuulla, että sieltä löytyy ihan tuoreitakin lukijoita – tervetuloa mukaan! Tuhannet kiitokset kauniista sanoistasi ja mukavaa viikkistä sinnekin :)

  19. Voi kiitos Niina, muistan sinunkin nimesi kommenttiboksista jo piitkän ajan takaa <3 Niin kivaa, kun sinäkin olet palannut nyt rytinällä blogimaailmaan, blogisi on ihanan raikas kauniine kuvineen! Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

  20. Kiitos itsellesi hymyn nostattaneesta kommentista (hihitin ääneen lihatiskimekolle)! Onpa hauska kuulla, että olet löytänyt tätä kautta sitä omaa tyyliä :) Inspiraation jakaminen onkin yksi perimmäisistä ajatuksista bloggaamisen takana!

  21. Kiva kuulla, että meillä maut natsaa! :) Apua, nyt pistit pahat kysymykset! Talvikenkiä löytyy kieltämättä aika monet, saappaita neljät (joista yhdet saatu blogin kautta) ja nilkkureita kolmet, lisäksi muutamat kengät odottavat blogikirppikselle päätymistä. Takkeja löytyy toppiksia kaksi ja villakangastakkeja kolme. Ostan loppupeleissä aika vähän, monet vaatteet ja asusteet ovat kuitenkin jo useamman vuoden takaa ja yhä ahkerassa käytössä :) Raha-asiat jätän mieluusti ulkopuolelle, mutta blogi on tosiaan minulle työtä opiskeluiden ohella.

  22. Onnittelut kaksivuotiaalle!! <3
    Täällä ruudun toisella puolella olen tainnut olla jo lähes alusta asti ;) Ihanaa viikonloppua!

  23. En ole koskaan kommentoinut vaikka oon viime syksystä asti blogiasi lukenut. Täytyy sanoa että blogisi on (ainakin omaan silmääni) kyllä yksi blogisfäärin laadukkaimmista! Kuvat ovat todella hyvälaatuisia ja kauniita ja kirjoitat hyvin. Joten onnea blogille ja jatka samaan malliin :)

  24. Voi ihana postaus ja ihanan päätöksen teit 2-vuotta sitten! Hyvää blogi synttäriä <3 mulla on alku vuosi ollut kovin hetkistä niin oon monesti harmitellut sitä etten oikeen ole kerennyt kommentteja kirjoittelemaan vaikka jokaisen postauksen silti olen lukenutkin, olen jotenkin pitänyt blogissasi (sielunsiskoudenlisäksi) ihanasta vuorovaikutuksesta!! Oi että olet ihana <3

    S

  25. Onnittelut kaksi vuotiaalle! Olen koko kaksivuotta ollutkin blogisi lukija! Aivan ihana blogi.
    Omassa blogissani on arvonta vielä huomiseen, ehdottomasti kannattaa käydä osallistumassa.

    susannamustajarvi.blogspot.fi

  26. Hehe, en nyt rytinästä tiedä. :D Ja kiitos kaunis, joskus pieni tauko bloggaamisesta voi tehdä ihan hyvää. :)

  27. Yritetään uudelleen, ekalla kommentointi kerralla iPad tökkäsi ja hyvä teksi jäi sinne ♡

    Muistan kuin eilisen kun löysin blogisi, siitä lähtien siitä on tullut osa arkea ja rutiinia katsoa mitä piristävää tällä kertaa löytyy! Blogin myötä on tullut uusia laukku ja tyyli ideoita ja matkailu kertomukset ovat olleet hyödyllisiä!

    Toivottavasti jaksat jatkaa blogin pitoa, ei ole varmastikkaan helppoa yhdistää blogia opiskelun ja kaiken muun arjen kanssa!

    -Pauliina ♡

  28. Kiitos itsellesi! Inspiroit, ilostutat ja ihastutat joka ikinen kerta, joskus selailen vanhoja postauksia tai sun instagramia ihan vaan sen takia, että tulisin paremmalle tuulelle <3 KIITOS!

  29. Paljon onnea sinulle ja blogillesi! :) Olen seuraillut sinua melkein alkuajoista lähtien, blogistasi saa hiukeasti inspiraatiota.

    Voisinkohan kysyä vinkkejä, että millaisilla asetuksilla kannattaisi kuvata. Ostin tuon Olympuksen E-PL3:n, ja olen kovasti koittanut opetella sen käyttämistä. Minulla on vaan siinä alkuperäispaikkauksessa oleva objektiivi, ja toistaiseksi ainakaan en ole ajatellut ostaa toista, ehkä kun opin kameraa hyvin käyttämään :) Luinkin noita sinun valokuvapostauksia, mutta olisiko antaa vielä jotain lisävinkkiä? :)

  30. Paljon onnea! :) miten sait blogisi alkuaikoina lukijoita ja miten sinusta tuli tunnettu bloggaaja?

  31. Voi kiitos Ulriikka, ja aivan ihana kuulla että sinäkin olet ollut jo niin pitkään mukana <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin kaunokainen :)

  32. Oi että – kiitos ihan valtavasti häkellyttävästä kehusta! Kuvaaminen on niin lähellä sydäntäni, että sanasi merkitsevät erityisen paljon. Ja hurjan kiva kun innostuit kommentoimaan, minusta on aina niin ihana kuulla teistä hiljaisistakin lukijoista siellä ruudun takana :) Kaunis kiitos vielä ja mukavaa sunnuntain jatkoa!

  33. Hih, ihana sinä <3 Ymmärrän hyvin kiireet, mukava kuitenkin tietää että siellä yhä ollaan ruudun takana! Vuorovaikutus on tässä touhussa kyllä ehdottomasti se paras osuus :) Kiitos murunen ja rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *