Arvonta: Voita suosikkituotteitani!

Näin joulun alla ajattelin, että olisi kiva muistaa teitä lukijoita jotenkin. Ikään kuin kiitoksena siitä, että vierailette täällä parhaimmassa tapauksessa joka päivä ja raapustatte mieltä lämmittäviä kommentteja, jotka saavat hymyn huulille kerta toisensa jälkeen. Sainkin järjestettyä teille hurjan kivan kauneusaiheisen arvonnan yhdessä ihanan PR-toimisto Right Connectionin ja mieluisien yhteistyökumppanieni kanssa!

Olen itse tästä erityisen innoissani, arvaatteko tuotteita nopeasti vilkaisemalla miksi? Arvonnan palkintopaketti koostuu nimittäin useista luottotuotteistani, joista osa on ollut tuttuja jo ennen yhteistöitä ja osa taas vasta niiden myötä tullut kylpyhuoneen kaappiini jäädäkseen.

Tästä pienestä paketista löytyy ihania tuotteita niin päivittäiseen meikkiin kuin hiusten ja käsienkin kaunistamiseen. Kiharoiden parasta kaveria KMS Californian Free Shape Hot Flex Spray’ta olen hehkuttanut täällä jo niin monet kerrat, että se on useille varmasti jo tuttu, John Friedan Frizz-Ease– sarjan huikean tehokkaan 3-day Straight– suihkeen taas esittelin juuri täällä.

Näin pakkaskelien lähestyessä käsien hemmottelu on tarpeen ja omassakin laukussani kulkee aina mukana OPI:nAvojuice-sarjan pieni käsirasvaputeli, tällä kertaa tuoksussa Holly Berry. Arvontaan halusin ehdottomasti myös tämän hetkisen suosikkilakkani, OPI:n täydellisen tummanpunaisen Lost on Lombard-sävyn, joka on ollut kynsissäni tauotta viimeiset kuukaudet. Lisäksi paketista löytyy myös Ecotoolsin setti laadukkaita siveltimiä aina poskipunasudista kulmasiveltimeen.

Ja miten tähän arvontaan sitten voi osallistua? Jotta ette pääsisi ihan niin helpolla, niin keksitään vielä jotain pientä ekstraa. Te tiedätte blogin kautta paljon asioita minusta, mutta minä sen sijaan en tunne teitä laisinkaan, joten haluaisinkin tietää keitä sieltä ruudun takaa oikein löytyy! Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kertoen jotain itsestäsi sekä jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi. Voit esitellä itsesi joko kattavammin tai ihan vaan vaikka kertoa jotain pientä, kuten ikäsi tai mistä päin olet. Näin pääsen hieman pintaa ja nimimerkkiä syvemmälle teistä ihastuttavista lukijoista :) Arvonta päättyy torstaina 5.12. klo 17!

Rutkasti arpaonnea kaikille, muruset!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Sorry, this giveaway is only for my Finnish readers! :)

218 thoughts on “Arvonta: Voita suosikkituotteitani!

  1. Täällä se samassa yliopistossa opinnot syksyllä masterissa aloittanut 23-vuotias. :) Blogiasi olen lukenut noin 1½vuotta. om93080(at)uta.fi

  2. Moi Jonna! Olen sinua muutaman vuoden vanhempi gradun kirjoittelija Keski-Suomesta. Blogissasi minua viehättää sen visuaalisuus. Ihanaa joulukuuta!
    luma@luukku.com

  3. Hei Jonna!

    Täällä päässä aktiiviseksi lukijaksi ilmoittautuu Espoolainen 25v. Lähihoitaja. Tällä hetkellä suurimpana intohimona on urheilu ja myöskin oman kodin laitto on hyvin ajankohtaista. Koska 15.12. tulee tasan puoli vuota täyteen uudessa ihanssa kodissa oman murun kanssa.
    Arjen vastapainona, tärkeitä asioita minulle on; ystävät, hyvä ruoka + viini, matkustelu, kauniit asiat ja laukut <3

    Ihanaa joulun odotusta!

    -Pauliina
    Pauliina.honkanen@hotmail.fi

  4. Moikka:) täällä kirjoittelee pian 21-vuotias helsinkiläinen opiskelija. Tykkään blogistasi erittäin paljon, sillä maut näyttävät menevän yksiin niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin;)
    Jansku92@hotmail.com

  5. Heippa! Ompas todella kivat palkinnot jaossa, joten pitäneehän sitä osallistua ja itsestään kertoilla! :)

    Olen siis parikymppinen oululainen ja blogiasi olen lukenut lähes sen alkumetreiltä lähtien. :)

    katjaaa00@gmail.com

  6. Hei! Olen 25-vuotias kahden pienen lapsen äiti. Pidän kovasti asupostauksistasi ja sinulta saa hyviä vinkkejä! Ja arvonnan palkinto olisi tarpeellinen kiireisissä päivissä:) terv. reetuskaxx@hotmail.com

  7. 18- vuotias välivuotta pitävä blogia kirjotteleva tyttö täällä hei! Pidän talvesta jos on lunta maassa ja eilen saatiin sitä myös tänne ihan eteläänkin asti:) Jouluihminen olen henkeen ja vereen <3

    katasti@hotmail.com

  8. Erityisesti tähän vuoden aikaan inspiroidun kauniista sisustuksesta ja etsin vinkkejä. Aina olen kiinnostunut myös asuista ja kauneuden hoidosta. Jatka samaan malliin!
    t.odette123(at)luukku.com

  9. Hei! Blogisi on melko uusi tuttavuus minulle, mutta olen aivan koukussa :) Innolla odotan aina uusimpia postauksiasi. Tyylisi niin kodin sisustuksessa kuin vaatteissakin inspiroi! Ihanaa joulunodotusta!

  10. Moi! Täällä on 22-vuotias opiskelija Länsi-Suomesta, joka tykkää samanlaisesta pukeutumisesta kuin sinä. Sinulta saan inspiraatiota pukeutumiseen sekä hyviä vinkkejä mistä nettikaupoista hienot vaatteet löytää :)
    iituemilia9@hotmail.com

  11. Heipähei, minä olen La Dolce Vita -blogin kirjoittaja ja innokas sinun blogisi seuraaja. Vaikka elämäntilanteemme eivät voisi juuri erilaisemmat olla, saan kauniista kuvistasi ja etenkin asupostauksistasi kovasti iloa. Itse olen jo kolmenkympin paremmalle (pahemmalle?) puolelle ehtinyt 2-vuotiaan pojan äiti ja innokas harrastelijasisustaja ja vaikka sisustustyylimme ovat erilaiset, ihailen kovasti ihanan harmonisia kuviasi sisustuksenkin saralla. :)
    ladolcevitadisandy@luukku.com

  12. Heipsan! Täällä blogiasi ahkerasti seurailee 18-vuotias melko tavallinen nuori nainen. Rakastan lukea blogiasi, sillä se inspiroi minua suuresti. Ihailen luonnonkauneuttasi ja tyyliäsi!
    hanna.vaalio@gmail.com

  13. Aivan mahtava arvonta, kiitos Jonna!

    Pari pikkujuttua minusta: tykkään söpöistä napeista (kyllä :D), haaveilen lemmikkisiilistä, omistan liikaa kauniita rasioita ja lempituoksuni on D&G:n L'Imperatrice.

    Hihi :) anumari(ät)netti.fi

  14. Täältä löytyy kohta 28-vuotias rakennusinsinööri, joka haaveilee astetta visuaalisemmasta työstä arkkitehtuurin parissa. Suurena intohimona kauniit ja toimivat interiöörit, joista sydäntä lähinnä kodit tyylisuuntaan taikka kokoon katsomatta!

    Kerrottakoon vielä, että tämä sinun blogisi on saanut minutkin puhkeamaan ikään kuin lukijatar-kukkaan, tämän ollessa toistaiseksi se ainut paikka, johon silloin tällöin uskaltaudun tervehdykseni jättämään! :)

    -Jenna(liini)

    jennaliini.f@gmail.com

  15. Heippa!

    Täällä päässä piuhoja on parikymppinen tietotekniikan opiskelija. Joulun jälkeen olisi edessä vaihtokevät Tukholmassa. Lähiaikoina luvassa on siis paljon fiilistelyä, kun joulun jälkeen on maisemanvaihdos edessä. Siihen asti arki luistaa turvallisesti villasukat jalassa!

    Olen lukenut blogiasi pari vuotta. Olemme hyvin erilaisia, mutta palaan blogiisi yhä uudestaan, koska se on raikas, ja näen sinut nuorena naisena, joka nauttii hetkestä ja luottaa tulevaisuuteen.

    Emma
    emkalind(at)gmail.com

  16. Olen 19-vuotias nuori nainen Oulusta. Opiskelen yliopistossa ensimmäistä vuotta ja samalla tähtään lääkikseen :) Muutin juuri viikonloppuna ensimmäiseen omaan kämppään! Luen ja katselen uudelleen ja uudelleen kotipostauksiasi sillä kotisi on aivan ihanan kodikas ainakin näin kuvien väkityksellä :)
    Sähköposti: lappalainen.krista@icloud.com
    – Krista :)

  17. Ruokavalioni koostuu pääosin pelkistä granaattiomenista nyt kun niiden kausi on viimeinkin tullut. En keksi mitään parempaa kuin granaattiomenat ja maustamaton jogurtti. miimaeia ( ä – t) gmail piste com.

  18. Moi! Täältä ruudun takaa löytyy turkulainen 18-vuotias puutarha-alan opiskelija, joka omistaa 2 kissaa, ja joka rakastaa jäätelöä ja geishasuklaata:) Tykkään lueskella paljon blogeja ja intohimona on terveellinen ruoka, johon mun osalta välillä kuulu herkutkin:D Haaveilen jo perheestä ja omakotitalosta, vaikka oonkin vielä näin nuori, siksi se onkin vielä pelkkä haave:D Tykkään myös bilettää, mutta toisaalta oon kotihiirikin. Siinä jotain:)

    idaw.95@hotmail.com

  19. Hei, ihana arvonta ja palkinnot!! Täällä blogiasi lueskelee nelikymppinen pääkaupunkilainen. Innostun sisustusjutuista ja Louis Vuittonin laukuista. Ihanaa joulunodotusta!!

  20. Jouluiset terveiset:)
    Olen kosmetiikkaa, matkustelua ja maalaamista rakastava nuori tyttö jonka suurin intohimo on kuitenkin terveellinen ruoka ja kaikenlainen pikkuhifistelyhippeily.

    juliia@luukku.com

  21. Heippa, täällä kirjoittelee 18-vuotias tyttö Oulun lähettyviltä! Aion hakea myös kauppakorkeaan ja googlettelin aiheeseen liittyviä juttuja ja löysinkin sitä kautta blogisi. Oli mahtava lukea jonkun toisen kokemuksia sinne hakemisesta ja rakastuin samalla tyyliisi. Olet ihan järjettömän upea! Joka tapauksessa, rakastan valokuvaamista, matkustamista, kirjoittamista, piirtämistä, suklaata ja kaikkea sisustukseen liittyvää. Ihanaa joulunodotusta sinulle! :)

  22. Moi Jonna! Olen Espoosta ja vasta opiskelijaelämän jättänyt. Löysin blogisi pariin vasta pari kk sitten ja tykkään super paljon! Meillä on tosi samanlainen tyyli, joten saan sulta paljon ideoita niin sisustuksen kuin tyylinkin osalta. Kiitos paljon siitä! Tällä hetkellä kuolaan ruskeita nahkahanskoja… ;)
    lamat at welho.com
    P.S. Ihania tuotteita paketissa, kaikki tulisivat tarpeen!! :)

  23. Heippa Jonna! Täällä ruudun toisella puolella istuskelee parikymppinen tyttö Länsi-Suomesta :) Työskentelen kauneuden parissa ja pidän siitä kovasti! Blogiasi olen lukenut jo alkuvuodesta asti ja ehdottomasti edelleen yksi lemppareista! :) Olet inspiroinut minua paljon ja vaikutat todella ihanalta ihmiseltä :) Haluan toivottaa oikein ihanaa Joulun odotusta sinulle! <3
    maija.h_92@hotmail.com

    -Maippi

  24. Olen pikkasen päälle kolmekymppinen nainen Jyväskylästä ja täytyy kyllä sanoa, että sun blogi on yksi suosikeistani ja yksi inspiraationi lähteistä! :) Sun blogin perusteella löysin mm. Massimo Duttin, josta on reissuilta tullut hommattua yhtä sun toista, joten suurkiitos vinkistä.

    mapetitevie82(a)gmail.com

  25. Moikka! Olen 23-vuotias turkulainen lääkisopiskelija. Sun blogia olen seurannut alkuajoista lähtien. :)
    salmiakki__ (at) hotmail.com

  26. Heippa! Tosiaan ihan kiva varmasti tietää lukijoistakin jotain, kun raottaa muille jotain omasta elämästä.. Olen vain niin laiska ikinä kommentoimaan, ja vielä anonyyminä se tuntuu itsestä tylsemmältä! Kesällä löysin blogisi, kun luin serkkuni Costumea. Juttu houkutteli vierailemaan blogissasi ja luinkin sen saman tien kokonaan. Siis ihan alusta asti, en vain päässyt irti! Oikein harmitti, kun jutut loppuivat. Blogisi on niin kaunis ja visuaalinen, kuvia ja tekstiä on juuri sopivasti ja tykkään vaatetyylistäsi. Siitä lähtien olen ollut aktiivinen seurailija. Odotan aina innolla uutta postausta, -niistä tulee aina niin iloinen mieli! Eikä minulle useasti käy niin, Jonnamaista vaan jotenkin kolahtaa minuun! Olen jopa saanut inspiraation perustaa taas oman blogin monen vuoden tauon jälkeen! Saa nähdä uskallaudunko! Ja olen 24-vuotias turkulainen, asun koiran ja mieheni kanssa. Ammatiltani sisustaja! Arpaonni ei yleensä suosi minua, joten toivon mukaan suosii jotakin toista lukijaa! Kiitos kivoista lukuhetkistä Sinulle, Jonna! :))
    Terkuin /aina

  27. Moi!
    Olen 19- vuotias lukiolainen Espoosta. Tavoitteissa ja haaveissa olisi opiskelupaikka kauppiksessa, rakastan matkustelua ja elokuvien katsomista. Blogiasi olen lukenut vasta muutaman kuukauden, mutta lemppareiden joukkoon kuuluu!:)
    lauraklinna@gmail.com

  28. Olen nuori 20v opiskelija, jonka haaveena on vielä valmistua maisteriksi ja päästä myös ulkomaille työskentelemään. Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista asti, ja on ollut hienoa huomata kehittymistäsi bloggaajana. Hauskaa oli lukea kanssasi samaan aikaan pääsykokeisiin ja seurata miten itse suhtaudut stressiin :)
    janna_yl@hotmail.com

  29. Hei Jonna!
    Olen melko lähellä vaasaa asuva 42 vuotias mamma. Siis varmaan vanhin kommentoijista:) Olen seurannut blogiasi varmaan ainakin vuoden. Se on raikas,lisäksi olen saanut mukavasti vinkkejä mitä nuorelleni,16 vuotiaalle pukinkonttiin. Sieltä on mennyt harmaa angoraneule pukinkonttiin sekä viininpunainen neule ja “kosmetiikkakori”. Sieltä päivitän trendit ja nautin kauniista kuvista sekä iloitsen raikkausesta ja nuoruuden hyväntuulisuudesta jota blogisi tulvii.
    Ihanaa joulunaikaa sinulle ja voimia opiskeluun sekä intoa nauttia nuoruudesta.:)

  30. Heippa! Täällä lueskelee blogiasi luokanopeopiskelija Lapista. Sun blogista saa jotain ihanaa arjen luksus -fiilistä ja kivoja sisustusvinkkejä, vaikka meidän pukeutumistyylit ovatkin aivan erilaiset. :)

    johanna_kuoppala@msn.com

  31. Moikka jonna! Olen 26v (tänä hetkenä kotona lapsen kanssa) maalari oulusta. Blogiasi olen seurannut vuoden ajan. Jokin tyylissäsi ja jutuissasi kiehtoo
    , tietenkin unohtamatta upeita kuvia. Oma elämä ja tyylini ovat kaukana sinun tyylistäsi, en koe kauheasti samaistuvani sinuun. Se onkin yksi niitä asioita jotka blogissasi saa vierailemaan :)

    Mukavaa joulun odotusta!
    Eerika.haurinen@gmail.com

  32. Heippa,
    nelikymppinen työelämän kehäraakki ja ruuhkavuosimutsi etsii hetkittäin pakoa arjesta ja pikaisesti se löytyy blogeista, kuten juuri esimerkiksi sinun blogistasi.Kiitos inspiroivasta blogista, Riley

  33. Moikka Jonna!
    Oon lueskellut sun blogia alusta asti! on kiva lueskella myös sun opiskeluista Vaasassa, kun olen sielä itsekin muutama vuosi sitten vielä asunut =) hyvää joulun odotusta sinulle!
    jenni.uusiniitty@hotmail.com

  34. Moikka! Täällä kirjoittelee opparia vaille valmis tradenomi, joka haaveilee kauppakorkeaan pääsemisestä. Itseasiassa mielessä on käynyt juuri Vaasa. :) Ennen luku-urakkaa pitäisi selviytyä jouluvalmisteluista ja vikoista koulujutuista. Joululahjaideoita on vähän, joten niitä olisi kiva saada vähän arvokkaammasta vähän edukkaampaan. :)

    Ainiin, aamuväsymystä on täälläkin suunnalla. Itse olen kastellut pyyhkeen kylmällä vedellä ja laittanut hetkeksi otsan ja silmien päälle. Herättää ja piristää, eikä silmät ole niin sirissä :D Toimii ainakin mulla :)

    kaisa.hyytiainen(a)gmail.com

  35. 21-vuotias opiskelija Tampereelta. Blogiasi olen lukenut alusta saakka. Huomioni kiinnittyi mukavaan kirjoitustyyliin, kauniisiin kuviin ja tietenkin sisältöön. Edelleen siis matkassa mukana. Ihan pienen toiveen jos saisin esittää, niin videopostausta odottaisin kovasti. <3
    lindgrenjonna@gmail.com

  36. Heippa, täällä kirjoittelee 22-vuotias, viimeinkin kutsumuksensa löytänyt arkkitehtiopiskelija :) tällä hetkellä asun Saksassa, mutta ai että kun odotan joulunviettoa Suomessa!

    an.nna (a) hotmail.com

  37. Moikka!
    Olen opiskelijatyttö ja opiskelen kanssasi samaa alaa yliopistossa, tosin eri kaupungissa. :) Harrastan urheilua ja haluaisin isona töihin johonkin hyvinvointialalla toimivaan yritykseen. Olen hieman päälle parikymppinen ja innokas blogisi fani. :)

    hamilton.h.100@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *