Kurkistus kotiini

Olette jo kovasti toivoneet lisää kuvia kodistani! Paljon on täällä järjestelty paikkoja kuntoon ja puunattu, mutta samalla paljon on vielä kuitenkin kesken. Eilen oli niin upean aurinkoinen päivä ja asunto oikein kylpi valossa, että innostuin kuvaamaan teille muutamia yksityiskohtia. Varsinaista kotipostausta saatte vielä odotella jonkin aikaa, mutta tässä pieni kurkistus kotiini :)

Paljon niitä kaipailemiani beigen ja vaalean eri sävyjä, sekä tummaa puuta tuomaan hieman kontrastia. Pähkinän värinen ruokapöytä, joka toimittaa useimmiten myös niin työ- kuin meikkipöydänkin virkaa, on yksi suosikkielementeistäni täällä. Pieneen tilaan oli vaikea löytää sopivan kokoista pöytää (kiitokset siskolle löydöstä <3) ja tämänkin mahtuminen hieman jännitti, mutta se olikin just eikä melkein. Tuon ääressä on jo nautittu aamukahvit, bloggailtu, vietetty teehetkiä ja käyty yöllisiä keskusteluja aamuviideltä pienen yöpalan kera, hih.

Keittiöni on aika pikkuinen, mutta riittää oikein mainiosti yhden hengen kokkailuja varten. Tämän lisäksi ruokatila sekä olohuone ovat samaa tilaa, makuuhuone taas on erillinen. Olen yrittänyt ripotella samoja elementtejä ympäri kotia, joten esimerkiksi rottinkia löytyy monien yksityiskohtien muodossa. Rakastan kaikenlaisia koreja ja säilytysratkaisuja, löysinkin juuri ennen lähtöäni Cobellosta lehtiä varten kivan valkoisen laatikon, joka sopii TV-tason viereen kuin nakutettu. Pentikin pieni rottinkikori taas löysi paikkansa yöpöydän tasolta. Noissa laatikoissa on vaan se huono puoli, että sinne tulee helposti sysättyä kaikkea epämääräistä “mille ei vielä ole paikkaa”… :D

Tältä näyttää siis rakas kotikoloni, jossa olen nyt parin viikon ajan asustanut. Muutamia täältä puuttuvia juttuja ovat vielä mm. verhot, sekä päiväpeite, erityisesti jälkimmäisen löytäminen 120 senttiselle sängylle on osoittautunut hankalaksi.. Vinkkejä hyvistä paikoista otetaan vastaan!

You’ve been asking a lot for more photos of my new apartment. I’ve been organizing and cleaning here much lately, but there’s still a lot to do, until it’s finally ready (or even close to that!). Yesterday I got excited taking some detail photos to show you guys, and here’s what it looks like :) I’ve been living here for two weeks now, and it really feels like a home already!

75 thoughts on “Kurkistus kotiini

  1. Huomenta! :) Aivan ihana olohuoneen pöytä! Mistä tuollaisen löytää, sopisi meidän kotiin aivan täydellisesti ja sopisi hyvin lexintonin tyynyihin + peittoon.. :)
    Saisi nimittäin Ikean kammottava pöytä lähteä, itse firmassa ei mitään, mutta pöytä on sen verran elämää nähnyt, että mielelläni sen jo lahjoittaisin kaatopaikalle.. :)

  2. Kauniilta näyttää kodissasi. ♡ Värisävyt ovat aivan ihania. :-) Meillä on myös jonkin verran noita sävyjä, mutta vähitellen aion laittaa lisää. :-) Valkoinen on liian steriili… Beige taas aivan ihana. ♡
    Mukavaa perjantaita ihana! :-)

  3. Aivan ihan toi sohva ja sohvapöytä! onko ne mistä ostettu? ja muutenki kyllä näyttää koti kivalta :) mullakin sama Riviera Maisonin kolmekerroksinen lasipurkki, mutta LIIAN vähän on ollut sille käyttöä!

  4. Oikein hyvältä näyttää! Ihanan valoisaa ja vaaleaa, josta minäkin tykkään! :) Onnea muuten vielä uuteen kotiin!

  5. Hei. Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain ja innolla seurannut kirjoituksiasi. Mistä tuo kotisi sohvapöytä on ostettu?

  6. Aaa.. Niin hauskaa kun löytyy niin paljon samoja juttuja. Minulta löytyy myös nuo Villa Homen torkkupeitto ja koristetyynynpäälliset. Sekä tuo Riviera Maisonin minicooleri. Ja tottakai myös noi Iittalan viinilasit ja kynttilätuikut, sekä Lexingtonin patakinnas ja -lappu. :D No huomaa todella että on sama maku sisustuksen suhteen. :)

  7. Ihanan näköistä!! Niin simppeliä, mutta kuitenkin kotoisaa ja kaikki näyttää mätsäävän yhteen ihanasti! :) Kyllä tuolla kelpaa tentteihin päntätä!

    Mä löysin pitkän etsinnän jälkeen päiväpeitteen itselleni yllätyksenä Luhta -merkiltä, hyviä värivaihtoehtoja ja laadukkaan tuntuinen ja näköinenkin! Aiemmin en ko. merkin sisustuspuoleen ollutkaan tajunnut tutustua… Verhot teetin aikoinaan ompelijalla, sain ainakin mieluisat ;)

  8. Oletko käynyt Vetokannaksen Siwan vieressä sijaitsevassa Riviera Maisonin myymälässä? :) Sieltä voisi löytyä kotiisi sopivia päiväpeittoja, samoin kuin Sisustus Säteessä joka sijaitsee Palosaaren torin laidalla. Siellä tosin on paaaaljon kaikkea muutakin ihanaa joten sisustussekoamisen vaara on suuri! :D

  9. Oi, miten ihanan ja viihtyisän näköstä! ♥ Ei tosin ihan kauheesti auttanut mun sisustuskuumeeseeni. ;) Kyllä toi beige väri vaan tuo sisustukseen semmosta ihanaa pehmeyttä, ei voi muuta sanoa!

  10. Todella kauniilta näyttää! Meillä ei ole vieläkään joka paikka valmiina, vaikka ollaan muutettu jo 3kk sitten. Koska tosiaan on pitänyt muutakin tehdä, kun järjestellä tavaroita ja kiertää sisustuskauppoja. Tosin kaikkea ei pysty aina edes kerralla hankkimaan,kun se vaatii sitä mania :D

  11. Tosi nätin näköistä!:) Paljon juuri sellaisia nättejä elementtejä joista mäkin pidän! Mulla ei näytä vielä ihan noin siistiltä, miten tätä tavaraa onkin kertynyt näin paljon??:D Ja hei vinkkinä noihin päiväpeittoihin, mullakin oli aikoinaan hankaluuksia löytää kivaa päiväpeittoa 120cm leveeseen sänkyyn mutta omani ostin silloin Hemtexiltä, silloin siellä oli ainakin tosi kivoja, ja olivat vielä edullisia. En tiedä millainen valikoima nykyään:)

  12. Niin sun näkoinen koti, todella kotoisa :) Ruokapöytä ja tuolit ovat ihana yhdistelmä ja tuo lattiavalaisin, vau<3

  13. Moi Jonna!

    Olen lukenut blogiasi nyt parin kuukauden ajan ja pakko sanoa, että olen aivan koukussa. Odotan jokaista postaustasi malttamattomana ja ihanan aurinkoinen persoonasi ja aivan tavallisen tallaajan elämään sijoittuvat kirjoituksesi piristävät jokaista päivääni.

    Ja sitten se varsinainen kirjoituksen syy eli tuo päiväpeite. Meillä on 120cm levyinen sänky ja siihen hankimme päiväpeitteen Finlaysonilta. Meillä on valkoinen 200cm Aika-peite ja siis toimii! Värimaailma meilläkin on aika vaalea, joten tuo on ihan passeli ja siihen saa yhdistettyä vaikka mitä. Valkoinen on tietenkin hiukan riski värinä, mutta tuolta ainakin löytyi muutama juuri 120cm sängylle tehty peite. Kannattaa ehkä kurkata, koska sopivan kokoisen löytäminen oli todellakin haaste! :)

    Onnea opintoihin siellä Vaasassa! Itsekin opiskelen kauppatieteitä täällä Helsingissä, joten suosittelen ottamaan ensimmäisestä vuodesta ilon irti, seuraavat ovat nimittäin jo huomattavasti haastavampia…

  14. Todella kaunis koti ja sisustus, niin sinun tyylistä! Tuo värimaailma on niin minun mieleen. :)

    Voin vaan itse toivoa, että ensi keväänä irtoaa se opiskelupaikka (sekä kämppä) ja pääsisin itsekin sisustelemaan! Tosin budjettini ei ole mikään päätä huimaava, joten jostain täytyy säästää. Toivotaan ettei ainakaan sisustuksesta, haha :)

  15. Vautsi miten ihanan näköinen pesäkolo! Pehmeä ja kodias :-) Mistähän mahtaa olla peräisin tuo sohvapöytä? Ihailin sitä jo aiemmin, kun kuvissa vilahti :) Ja niitä 120cm sängylle sopivia päiväpeittoja löytyy ainakin Finlaysonilta, simppeleitä ja nättejä – valkoisista värillisiin.

    Ja odottelen edelleen, että sisustuskärpäinen purisi uudelleen koska uuden asuntomme olohuone kaipaa kipeästi j-o-t-a-i-n mutta en ole vielä hahmottanut, mitä tänne sitten tarvittaisiin – paitsi joku ihana sohvapöytä on saatava, pian!

  16. Voi Jonna, kotisi näyttää ihanalta ja mitä nyt blogisi perusteella tiedän, niin juuri sinun tyyliseltä! :) Itselläni on hyvin samantyylinen sisustusmaku, joten sainkin tästä mukavasti inspiraatiota, kiitos siitä. :)

  17. Stockalla on kivoja päiväpeitteitä 120-senttiseen sänkyyn, aika paljon tuohon samaan värimaailmaan sopiviakin. Tosin siellä ei varmaa iha heti ole Stockaa D:

  18. Heips!
    Olen lukenut blogiasiasi melkein vuoden verran ja tykkään tyylistäsi niin vaatteissa kuin sisustuksessa,vaikka itse olen reippaasti! sinua vanhempi;)
    Sinulla on aivan ihana koti,toista oli itsellä aikoinaan opiskellessa..onneksi tyylit ovat muuttuneet!
    Itsellä samanlasta tyyliä sisustuksessa ja olen löytänyt todella kivoja päiväpeitteitä ja verhoja ellokselta,kannattaa tsekata ja sieltä saa hyviä tarjouksiakin välillä:)
    Tsemppiä opiskeluihin!

  19. Huomenta pauliina! Sohvapöytä on Riviera Maisonin, Cobello-sisustusliikkeestä ostettu. Tuo on juuri täydellisen kokoinen pieneen tilaan ja rottinkikorit ihana yksityiskohta sekä kätevät piensäilytyksen kannalta! :)

  20. Kiitos murunen! Mietin pitkään beigen ja harmaan välillä, mutta lopulta beige tuntui ehdottomasti omimmalta. Ja voihan sitä sitten vielä joskus vaihtaa helposti tekstiilien avulla :) Valkoinen on minunkin makuuni liian kliininen yksinään, se kaipaa hieman lämpöä rinnalle.

    Oikein ihanaa lauantaita sinne! :)

  21. Sohva on Askosta, tosin jo tuossa kesän alennusten aikaan ostettu, joten en tiedä onko samaa yhä saatavilla. Sohvapöytä taas on Riviera Maisonin ja Cobellosta peräisin :) Tuo lasipurkki on minusta ihana, tosin tuo ylin kerros tuppaa tyhjentymään vähän turhan nopeasti ;)

  22. Kiitoksia vinkistä, en olisi Pentikiä osannut ajatellakaan tässä yhteydessä! :)

  23. Heippa Jenna! Oi kun kiva kuulla, että olet löytänyt tänne, tervetuliaisrutistus! :) Sohvapöytä on Riviera Maisonin, sisustusliike Cobellosta peräisin.

  24. Kiitos ihana! Juuri sellaista kodikasta ja rauhallista olen hakenutkin :) Kivaa viikonloppua sinnekin, täällä reissataan juuri junassa kohti Helsinkiä!

  25. Kiitos paljon Jeppe! Kyllä täällä kotikolosessa viihtyy, siitä ei ole epäilystäkään :) Kiitos paljon vinkistä, Luhta ei ole tullutkaan edes mieleeni. Täytyy siis ehdottomasti tutkailla valikoimia päiväpeiton löytämisen toivossa!

  26. Onko tuo se Riviera Maisonin liike, joka juuri hetki sitten muutti Kokkolaan? Olin jo ihan innoissani, kunnes kuulin liikkeen muuttanen, höh! Sisustusliike Säde on vielä testaamatta, mutta olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että siellä on ehdottomasti poikettava pian :) Saa nähdä pääsenkö ulos liikkeestä ilman sekoamista, hih!

  27. Ai sekö onkin muuttanut, en oo kuullutkaan! Voi pahus, mullakin ois ollut sinne just asiaa näiden sisistusintoilujeni ansiosta! :D

  28. Sohvapöytä on Riviera Maisonin, omani ostin Cobellosta :) Hintaa tällä oli 470e. Olen tuohon kyllä aivan ihastunut, sopii täydellisesti paikalleen!

  29. Hih, kiitos paljon Katya! Sisustuskuume on kyllä paha tauti, eikä siihen löydy hevillä lievitystä :D

  30. Kiitos paljon Reetta! Sanos muuta, mutta ei kai koti koskaan ihan täysin valmis olekaan :) Minullakin olisi hirveä hinku saada se kutakuinkin kuntoon pian, vaikka kaikkea ei yksinkertaisesti ehdi saati voi hankkia heti!

  31. Kiitos lilinen! Heh, mulla onkin ollut vähän sua enemmän aikaa rakennella tätä pesääni ;) Kiitos myös vinkistä! Kävinkin juuri Hemtexillä muissa aikeissa, en tajunnut yhtään katsella päiväpeittojen perään. Uusi yritys siis pian :) Tsemppiä sinne muuton keskelle! <3

  32. Ihana jos näyttää asukiltaan <3 Ruokapöytä ja tuolit mätsäävät kyllä just eikä melkein, vaikkeivät mitään samaa sarjaa saati samalta valmistajalta olekaan :) Kiitos murunen ja muksaa viikonloppua!

  33. Moikka Maria!

    Kiitos valtavan ihanasta kommentista ja erityisen kauniista sanoistasi! Tämän parempaa palautetta ei voi saadakaan :) Päiväpeitteestä sitten, tuo Aika näyttää kyllä hyvältä. Kaipailen ehkä jotain murrettua sävyä, kokemuksesta kun krhm tiedän että valkoinen peitto menee niin nopeasti nuhruiseksi, ainakin minulla. Siirrynkin siis tästä tutkimaan sävyvalikoimaa!

    Kiitos vinkistäsi ja kiva kun jätit tänne jäljen itsestäsi! Oikein mukavaa viikonloppua :)

  34. Kiitos paljon mirkku! :) Toki saat, sohva on Askosta. Ostin sen tosin jo tuossa kuukausi pari sitten jostain kesän alennuksista, enkä löytänyt enää prikulleen samaa ainakaan netin puolelta.

  35. Hihi, se on kyllä kieltämättä täydellinen! Pöytä on Riviera Maisonin, omani ostin sisustusliike Cobellosta :)

  36. Voi kiitos Marianna! Kiva jos sinäkin tykkäät :) Toivon koko sydämestäni, että ensi keväänä ovet aukeavat! Se kun omaa kotia pääsee sitten vihdoin sisustamaan, on kyllä kaiken odotuksen arvoista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *