Instagram Snapshots

Pitkästä aikaa kuvia ja tunnelmia Instagramin kätköistä viime viikkojen varrelta! Minut löytää sieltä nimimerkillä @jonksteri :)

Here are some Instagram Snapshots from the past few weeks. My profile is @jonksteri, feel free to follow! Sorry for not translating the captions, hope you’ll enjoy my photos instead :)

1. Tervetuloa ihana syksy ja ruska!

2. Uusimmassa Olivia-lehdessä on listattuna mm. kauneustoimittajien ja bloggaajien luottotuotteita, sain kunnian päästä mainitsemaan myös omiani! Kiharoiden pohjalle KMS Californian Free Shape Hot Flex Spray – tottakai ;)

3. Täällä Vaasassa on tullut (olosuhteiden pakosta) eksyttyä muihinkin kuin niihin tavanomaisiin vaatekauppoihin. Uusimpana aluevaltauksena Kappahl, jonka Hampton Republic-mallisto oli todella positiivinen yllätys! Mukaan lähti supersuloinen röyhelöllä varustettu ruutupaita.

4. Klo 6.30 jonottamassa sitsilippuja! Kaikkea sitä joutuukin…

5. Tuliaisia Tukholmasta. Edellinen NARSin aurinkopuuterini oli jo viimeistä murusta myöten tyhjä, joten kultainen ystäväni toimitti minulle uuden putelin.

6. Menussa kesäkurpitsaveneet, nam! Teimme näitä ystäväni kanssa ison satsin ja veneet maistuivat meille molemmille hurjan hyvin. Ohje löytyy täältä.

7. Good day! Eihän päivästä voi muuta tullakaan kun sen saa aloittaa rauhassa nautiskellen :)

8. Pääsin pitkästä aikaa piipahtamaan Zarassa ja voi mitkä kaunottaret sieltä löytyikään. Mokkaiset nilkkurit sirolla korolla, näillä kelpaa sitten kopistella syksyn ja talven juhlissa.

9. Juhlista puheen ollen, vietettiin pari viikkoa takaperiin iltaa glamourteemalla. Puin jumpsuitini pikkumustan tapaan – korviin vielä vähän säihkettä statementkorvakorujen muodossa

10. Käymässä kotona ja matkalla ravintola Torista, jonka hampurilaisista olin haaveillut viikkoja. Ihana Helsinki ja ihanat tytöt!

11. Naptime!

12. Asua ensimmäisiltä koulupäiviltä. Revittyä farkkua, tummansinistä ja konjakinruskeaa, tässä asussa voisin viihtyä vaikka aina.

13. Jäätelöbreikki Eindhovenissa.

14. Lähdössä Helsinki-Vantaan lentokentälle, hymy oli herkässä tulevasta reissusta :)

15. Sydämen vienyt herttainen Maastricht! Toivottavasti ehtisin käydä vielä Hollannissa poikaystäväni luona uudemmankin kerran syksyn aikana, mikäli opiskelut vain antavat myöden.

Ja muisto viimeisiltä kesäpäiviltä, kun olin lähdössä viettämään iltaa tyttöjen kanssa :)

Ihanaa viikkistä murut!

32 thoughts on “Instagram Snapshots

  1. Tuo sinun ruutupaitasi on kyllä aivan ihana! Haaveilen itsekin tällä hetkellä saman sävyisestä paidasta. :)

  2. Mä niin tykkään sun kuvista. ♡ Ne on aina niin hyväntuulisia. Ja asut ihania. :-)
    Mukavaa viikonloppua ihana! :-)

  3. mistä oot hankkinu ton valkoisen termos (?) mukin ? Just tuollainen on ollu etsinnässä, jos se siis on sellanen että sen kannen aukon saa suljettua :)

  4. Tein muuten viime viikonloppuna noita kesäkurpitsaveneitä ja nehän maistuivat jopa hieman “kasvis”ruokia vierastavalle miehellenikin. Suurkiitos siis reseptistä ja kivaa viikonloppua! :)

  5. Noi Ionna pumpit kummittelee mun mielessä, mutta arvaa vaan saako niitä mistään enää, höh! Kivaa viikonloppua :)

  6. Always look in to your Instagram :-)
    Nars – that is, bronzer or blush? What's the number?
    greetings!
    P. S. my Instagram @oligatorek18

  7. Vau, upea tuo ruutupaita! Pitäisi itsekin kierrellä kauppoja enemmänkin :) Olen myös muutaman kerran tehnyt kurpitsaveneitä, ne ovat superhyviä!

  8. Hei mistä tuota Kms-kampausnestettä voi ostaa? Löytyykö vain kampaamoista vai voisko olla esim. Stockmannilla?

  9. Voi murunen, olet kyllä aina oikea auringonpaiste piristävien kommenttiesi kanssa! Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinnekin :)

  10. Heippa, termos on Bodum-merkkinen, Stockalta ostettu :) Kannen aukon saa tosiaan napsaistua kiinni, joten tuo on kätevä pitää mukana.

  11. Jee, mahtavaa! Minunkaan puoliskoni ei ole kasvisruokien perään, mutta nämä maistuivat hänellekin ;) Eipä kestä kiittää, mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

  12. Korkkarit ovat MICHAEL Michael korsin Ionna Pumpsit, samoja ei tosin enää ole valitettavasti saatavilla :/

  13. Voi hitsi! Se on kurjaa tajuta heränneensä johonkin liian myöhään, höh. Stockalla näin vastaavia saman pituisella korolla, mutta avonaisella kärjellä, olisikohan niistä korvaajiksi? ;) Kivaa viikonloppua sinnekin!

  14. That's so nice to hear :) It's a bronzer, the best in the world! The shade is called Laguna.

  15. Se oli kyllä hyvä löytö! Vaikka Zaraa tuleekin tuolla Pohjanmaalla ikävä, niin on se ihan hyvä välillä laajentaa repertuaaria ;) Kurpitsaveneet ovat superhyviä ja helppoja tehdä, nam.

  16. Stockmannillapa hyvinkin, sieltä olen omankin putelini ostanut :) Eikun mars sinne!

  17. Voi oletpa ystävällinen kun vinkkasit! Tuota olen joskus ihastellutkin, toisi kivasti väriä eteiseen.. Täytyy pistää korvan taakse, kiitos vinkistä :)

  18. Kärjen pitää ehdottomasti olla kiinni, kyttäily siis jatkukoon josko näitä vielä tulisi johonkin nettiputiikkiin :)

  19. Moikka! Täytyy kysyä, eikö ota koville kun poikaystävä on lähes aina muualla? Ainakin sellaisen kuvan olen saanut kun hän Englannissa oli, ja nyt Hollannissa. Mutta suuri hatunnosto jos suhde toimii! Moni ei varmaankaan tuollaiseen etäsuhteeseen pystyisi… :)

  20. Hei, Mistä toi sun kiva yöasu/bokserit on hankittu? Olisi kiva nähdä kokonaisuudessaan.

  21. Siellä asuva ystäväni kävi ostamassa puuterin puolestani, mutta sinne vastikään avattu Sephora myy NARSia :) En siis itse tiedä sijaintia tarkemmin, mutta pienen googlettelun perusteella liike löytyisi Biblioteksgatanilta.

  22. Heippa! Eihän se kivaakaan ole, ettei tällä hetkellä asuta samassa maassa, mutta toisaalta tähän tilanteeseen on jo tottunut :) Etäsuhde ei varmasti toimi kaikilla, mutta meitä se on vain vahvistanut entisestään, luojan kiitos on keksitty Skypet ja muut, joiden avulla yhteydenpito on helppoa. Onneksi poikaystäväni tulee kuitenkin pysyvästi kotiin muutaman kuukauden päästä, sitä on kyllä odotettukin! :)

  23. Aivan super söpö tuo ruutupaita, pakko käydä heti huomenna katsomassa olisiko sitä Oulun liikkeessä. Olet kyllä todella kauniina tuossa kolmanneksi viimeisessä kuvassa! :)

  24. Käy ihmeessä katsomassa, tuo on kyllä hurjan söötti :) Sopii syksyyn niin hyvin! Ja voi kiitos kaunis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *