Something New for Fall

Hetki sitten kirjoittelin syksyn haavehankinnoistani postauksessa Craving for Autumn. Yksi näistä oli uusi syyshuivi Mulberrylta, olen metsästänyt jo jonkin aikaa vaaleaa kaunista yksilöä. Joku saattaa muistaa, että omistin Mulberryn Tamara-huivin sävyssä Plaster Pink, mutta myin sen eteenpäin jo viime syksynä. Sen vaaleanpunaiseen taittava sävy ei sopinut ihonsävyyni ollenkaan ja huivi sai aivan liian vähän käyttökertoja, onneksi se löysi pian uuden kodin. Garderobiini jäi siis vaalean keveän huivin mentävä aukko…

Uudet Tree Wrap-huivit ilmaantuivat verkkokauppaan jokin aika sitten ja katselin sivusilmällä sävyä Oatmeal, joka ei kuitenkaan ihan aiheuttanut sydämentykytyksiä nettikaupan kuvissa. Kävin Fabianinkadun liikkeessä toissa viikolla ystäväni kanssa muissa aikeissa katselemassa ja pyysin myyjää vilauttamaan samalla tätä kaunotarta. Sävy oli luonnossa just eikä melkein sellainen kuin toivoin – täydellinen beige! En kuitenkaan tuolloin sännännyt paperikassin kanssa ulos liikkeestä, vaikka kovasti mieli tekikin, vaan jätin huivin vielä harkintaan.

Lopulta minulla kävi aikamoinen tuuri ajoituksen suhteen, sillä ystäväni sattui juuri olemaan Lontoossa. Tiesin hänen lentävän Heathrow’n lentokentän kautta, joten pyysin häntä vilkaisemaan Mulberryn liikkeen huivitilannetta. Tämä kaunokainen löytyi kuin löytyikin sieltä ja mikä parasta – 60 euroa halvemmalla kuin mitä siitä olisi pitänyt pulittaa maissa! Jihuu, yläfemmat muiden alehaukkojen kanssa ;)

Minulta tosiaan löytyy Tree Wrap viime vuodelta viininpunaisena ja olen tykännyt sen materiaalista kovasti, hento tunnusomainen puukuvio on myös mieleeni. Huivi on 100% merinovillaa, mutta kuitenkin huomattavasti ohuempaa ja keveämpää matskua kuin merkin klassikkovillahuivit. Tämä käy siis loistavasti myös alkusyksystä, kun paksu villanuttu tuntuu vielä vähän tukalalta. Pidän sävystä aivan valtavasti, sitä tosin oli vaikea saada vangittua kuviin oikeanlaisena, ehkä toinen kuva vastaa eniten väriä luonnossa. Kyllä nyt sopii jo vähän odotella viileneviä ilmoja :)

A while ago I told you about some of my cravings for autumn. Among those was a new scarf from Mulberry. I’ve been looking for a beige scarf after selling my Tamara scarf last year and this Tree Wrap in Oatmeal really took my heart. I had a perfect timing, my friend was visiting London and I asked her to check the Mulberry store at Heathrow airport. Luckily they had it there and I managed to get the scarf 60 euros cheaper than here in Finland. I’m really happy with my new purchase, can’t wait to wear it :)

59 thoughts on “Something New for Fall

  1. Aivan ihana ja niin sinun värinen kuin mahdollista. :-) Ja sopii garderobiisi vatmasti. Upea hankinta ihana. ♡
    Itselläni on pinkki. Sopii omiin vaatteisiin parhaiten, mutta nuo kuvat saivat kyllä miettimään myös tuota väriä… ;-)
    Mukavaa uutta viikkoa kaunokainen! :-)

  2. Onpas kauniin värinen! Ehdottomasti sopii hyvin. Itselläni on sama syksyisen kauniin ruskeana ja vaikka en syksyä odotakaan niin on myönnettävä, että sitä huivia kaipaan kyllä. Vähän liian lämmin vielä :)

  3. Ai että on kaunis tuo uusi huivisi! Mä olen itse noiden Vuikkarin monogram-huivien ystävä ollut, mutta nuo Mulberryn puukuvioidut ovat kyllä alkaneet myös houkuttaa… ;)

    Ja hei kehitysvinkki Costumen sivupohjalle: lehden tilausmainos näkyy tällä hetkellä itselläni MYÖS silloin, kun lataan kommenttiboksin näkyviin, joka on ehkä jo hieman liikaa omaan makuuni, kun mainoksen on jo kertaalleen joutunut klikkaamaan kiinni sivuille tullessaan! :D Ei pahalla! ;) Aurinkoista viikkoa sulle Jonna, vaikka ulkona nyt hieman harmaata onkin. :)

  4. Ai että, katselin tuota samaa huivia juuri äskettäin Mulberryn sivuilla! Ajattelin että voisin hankkia sen itselleni synttärilahjaksi lokakuussa :) Hassua muuten kun verkkokaupassa myydään hyvin samannäköistä Tamaraa, toinen Superfine cotton ja toinen Extra fine merino – ja hinta kuitenkin molemmissa täysin sama :D Luulisi materiaalin kuitenkin vaikuttavan hintaan jollain tapaa!

  5. Huivi on oikein kaunis.
    Sävy sopii kyllä sinulle ja vaatekaappiisi oikein hyvin :) Ja mikä parasta, 60 euron säästö kuulostaa erittäin hyvältä!

    Rupesin jo pähkäilemään tätä sävyä, kun ei sitä viininpunaista huivia mistään löydy. Mutta huivi on varmaan aika samanlainen kuin Tamara? Beige Tamara löytyy kaapista, siksi mietin, onko järkeä ostaa tätä, että onko niin samanlainen.

  6. Onpas ihanan näkönen huivi! Multa puuttuu ihan täysin tommonen vaalea, ruskeensävynen huivi, pitäis kyllä ehdottomasti jostain löytää joku! :)

  7. Hih, väri on kyllä just eikä melkein makuuni :) Oi, pinkki on varmasti ihana piristys neutraalien värien keskellä, samoin kuin oma viininpunaiseni. Samoin sinulle aurinkoinen! :)

  8. Se viime vuoden rusehtavan sävy on myös tosi kaunis ja menee hyvin konjakinruskeiden asusteiden kanssa :) Kyllä niille syysasusteille on pian taas aikansa, nautitaan sitä odotellessa vielä lämmöstä ;)

  9. Oi, onpa se kaunis :) Itselläni löytyy Tamara sävyssä biscuit brown, taitaa olla aavistuksen vaaleampi kuin tuo sun, ja pienemmät puut. Kovasti himottaisi kyllä tuo tree wrappikin, ehkä jossain vähän eri sävyssä kuitenkin kun se tamara on aika samanlainen :) Ihanan näyttävät nuo isot puut!

  10. Kiitos Tarunen! Vuittonin huiveista ja niiden muhkeasta ulkomuodosta pidän minäkin, mutten ole sellaista itselleni hankkinut, sillä hinta ei minusta todellakaan vastaa laatua.

    Kiitos myös kehitysvinkistä, minusta on ehdottomasti kiva kuulla teidän mielipiteitänne sivujen toimivuudesta! Tietääkseni tilausmainoksen pitäisi häipyä sen jälkeen, kun sen on kertaalleen klikannut pois, ymmärrän ärsytyksen jos se pomppaa koko ajan uudestaan nenän eteen, etenkin jos vaikka puhelimella kirjoittaa kommenttia. Kysäisen asiaa ensi kerralla! :) Ihanaa viikkoa sinne myös!

  11. Kiitos Kirsi, minustakin se käy vaatekaappiini kuin nenä päähän :) 60 euroa on suhteessa tosi iso säästö, joten onneksi tätä löytyi kentältä! En olisi normaalihintaisena ehkä raaskinut nyt hankkiakaan.

    Onhan huivi samantyylinen kuin Tamara, joskin tässä on tietysti isompi puukuvio ja aavistuksen paksumpi matsku. Eikö Tamara kuitenkin ole silkin ja puuvillan sekoitusta tms.? Mukanani sovittelemassa ollut ystäväni harmitteli itse, että häneltä jo löytyvä Oak Tamara on hyvin samankaltainen kuin tämä Tree Wrap. Hitsit, toivon kovasti että löytäisit vielä sen viininpunaisen itsellesi!

  12. Eikö olekin :) Vaalea huivi sopii kyllä niin monen kanssa, toivottavasti löydät omasi syksyksi!

  13. En ole nähnyt tuota uutta Tamaraa livenä, mutta veikkaisin sävyn olevan nettikaupan perusteella ehkä hivenen lämpimämpi :) Ja tosiaan, vaikka puukuvio on eri, niin ovathan ne samantyylisiä! Pidän kuviosta kovasti, tavallaan se on näyttävä, tavallaan taas hillitty ettei huuda logoa liikaa :)

  14. Tamarani on kans sävyä oak, eli on sitten ehkä liian saman sävyinen, dääm :) Kuvio on tosiaan tässä suurempi kuin Tamarassa, jos jotain eroavaisuuksia pitäisi etsiä. Ja tykkään toisaalta ehkä enempi tästä.

    Aika jännä, ettei mallistoon tosiaan tullut nyt viininpunaista, kun sävy yhä on “pinnalla”. Jos joku luopuisi omastaan, en luovuta vielä etsintöjä :)

    Asukuvia odotellessa, vai pitäisikö ensin “odotella” niitä kirpsakoita syysilmoja?

  15. Ihana huivi, en kestä!! Tykkään tosi paljon tosta sävystä ylipäänsä ja mulla olisikin yksi laukku, joka kaipailee kaveriksi siihen sopivaa huivia. Täytynee harkita tuota :)

  16. Hihi, kyllähän nyt laukku tarvitsee ehdottomasti rinnalleen siihen sopivan huivin ;) Eikun harkintaan, kannattaa tosin toimia aika nopeasti, sillä ainakin viime vuonna Tree Wrapit myytiin sukkelaan loppuun.

  17. Tietysti jos väri on mieleen, niin mikäs siinä jos huiveja olisi kaksi :) Onhan Tamara kuitenkin keyvempi ja enemmän kevät- ja syyskäyttöön, mutta ihan miten itse koet asian! On kyllä harmi, ettei viininpunaista ole tänä vuonna valikoimassa, mutta toivotaan tosiaan että se osuisi vielä kohdallesi :)

    Vielä saatte varmaan tovin odotella niitä vähän viileämpiä syysilmoja ;)

  18. Ihana huivi ja todella kauniin värinen!:) Haluaisin itsekin syksyksi vielä jonkin vähän kevyemmän huivin, ostin keväällä sen ruudullisen Mulberryn huivin, mutta se on kyllä niin muhkea että sen käyttöä joutuu varmaan vielä jonkin aikaa odottelemaan, se kun on vähän liian lämmin vielä näille keleille!:)

  19. Todella ihana huivi! Kuvio ja sävy ovat täydellisiä! Itse odottelen sitä Mulberryn ruudullista saapuvaksi tällä viikolla -tuskin maltan odottaa! Olisinpa ollut yhtä järkevä kuin sinä ja hankkinut sen jo aiemmin huomattavasti edullisemmin… Noh, kerran se vain kirpaisee!

    PS. Löysin blogisi kesällä ja menit suoraan kärkeen suosikeissani. Tosi kiva, raikas pukeutumistyyli ja kirjoitat myös kivasti. Kiitos!

  20. Moikka! Hei ihan pakko kysyä onko sulla siihen sun Olympus Pen kameraan jotain kaukolaukaisinta ja/tai jalustaa, ja jos on niin minkä merkkiset ja mistähän niitä sais ostettua? Tarvisin meinaan omaan kameraan sellaiset! :)

  21. Todella kaunis! Tykkään kovasti myös sinun kuvista aina, tässäkin jälleen ihanan valoisia ja kauniita :)

  22. Heippa,
    huivi on kaunis, mutta vielä enemmän minua kiinnostaisi tuo kuvissa vilahteleva pusero. mistähän mahtaa olla hankittu? :)

  23. Aivan upea!! :) <3 Itse kävin myös tätä liikkeessä hypistelemässä, mutta tulin siihen tulokseen, että tämä rähmäkäpälä saisi kyllä sellaiset langanvedot pehmoiseen (mielestäni tämä olin sen verran "väljempi" kuin edeltäjänsä) huiviin, ettei moiskaan. Päädyin siis etsimään uutta villahuivia ja Ebaysta tosiaan onnisti :) Ihana tämä on joka tapauksessa ylläsi!! :)

    Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

  24. Jälleen kerran nappi ostos! Täydellinen!
    Ja samalla oma ostopäätökseni vain vaihvistuu. Nyt yritän kuumeisesti miettiä olisiko joku tuttuni lähdössä juurikin esim. Lontooseen ja voisi samalla tuoda minulle huivin hieman halvemmalla. Niin ihana ja tuo väri on juuri eikä melkein. :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa Jonna! :) <3

  25. Mielettömän ihana! Käytiin tänään vuittonilla, katteltiin siellä huiveja, mut taitaa kyllä tämä viedä voiton! Ihana väri<3

  26. voi luoja rakastuin tohon huiviin D; Paljonkohan sillä mahtaa olla hintaa Suomen liikkeessä ja paljonkohan siellä Heathrown lentokenrällä se maksoi? :-)

  27. Väri on minustakin aivan upea :) Tekisi kovasti mieli jo kaivaa muhkeat huivit esiin, mutta yritetään nyt malttaa vielä nauttia näistä (edes vähän) lämpimimmistä säistä!

  28. Kerran se tosiaan vain kirpaisee, ja saat huivista varmasti monien vuosien luottoasusteen :) Se kun tuntuu sopivan aina ja kaiken kanssa. Laskeskelin tuossa juuri tarkemmin ja omani on kestänyt (todella) ahkeraa käyttöä huimat seitsemän vuotta!

    Ja onpa ihana kuulla, kiitos itsellesi piristävistä sanoista! Tällainen palaute saa aina hymyn huulille :)

  29. Heippa Sanna! Kyllä vaan, silloin kun ei ole huvikuvaajaa käytössä, niin jalusta ja kaukolaukaisin ovat ihan ehdottomia apuvälineitä ;) Jalustani on Manfrotton todella kevyt, kompakti ja tyylikäs valkoinenkin vielä, https://www.topshot.fi/product/7504/manfrotto-compact-mkc3-pf-valkoinen-jalusta ! Tuossa on hintalaatusuhde kohdallaan, edullisuudesta huolimatta se on ollut käytössäni tosi tukeva.

    Kaukolaukaisin taas on Hähnelin Giga-T Pro, jota ei löydy linkkaamani kaupan, Top Shotin, netistä tällä hetkellä, mutta he kyllä toimittavat sitä. Laita sinne vaikka sähköpostia, jos kiinnostaa tai et pääse paikan päälle :) Toivottavasti tästä oli jotain apua!

  30. Oi kiitos kovasti! Rakastan kameran takana häärimistä, joten tästä tuli hymy huulille :)

  31. Tää on niin upea! Meinasin jo soittaa HKI-Vantaalle, että tuovat minulle perjantai-aamuna yhden portille mutta sitten kuitenkin jänistin. Täytyy nähdä tämä sävy ensin luonnossa, vaikka kuvissa se näyttääkin täydelliseltä :) Joten pidän peukkuja pystyssä, että tätä löytyy Berliinistä ja että se olisi juuri niin upea kuin kuvittelin. Ehkä se sitten syksyllä koristaa omaakin kaulaa ;)

  32. Oi kävin juuri kurkistamassa huiviuutukaisesi ja se on upea! Himoitsin itsekin jossain vaiheessa Jacquard Scarfia vanhan vähän kauhtuneen huivini rinnalle, mutta näillä uusilla hinnoilla päädyin kuitenkin tähän :) Se sinun viininpunainen yksilösi on vielä sitä perinteistä kauniimpi!

  33. Hih, olen kyllä hurjan tyytyväinen ostokseeni :) Jos joku tuttusi sattuu vaikka lentämään jonnekin muualle, niin ymmärtääkseni Helsinki-Vantaan Mulberryltä voivat myyjättäret tulla ns. vastaan portille, jolloin saa 10% matkustusalen :) En ole ihan satavarma tästä, mutta tällainen käsitys itselläni on!

    Kiitos ja samoin sinne! <3

  34. Vuittonin huivit ovat myös ihanan muhkeita :) Itse en ole vain oikein vakuuttunut niiden hintalaatusuhteesta, ainakaan sen perusteella mitä huiveista on paljon puhuttu. Väri on tässä kyllä täydellinen!

  35. Kiitos ihana! Huivin voi kyllä kiepauttaa kaulaan monella tapaa, niin saa vähän eri ilmettä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *