Mallorca Outfit – Blossom Print Maxi Dress

Mekko / Massimo Dutti
laukku / Mulberry
sandaalit / Stradivarius
kello / MK
käsikorut / Forever21
aurinkolasit / Ray-Ban

Kukkien väriloisto jatkuu taas! Viime kesänä Pariisin reissulta ostettu Massimo Duttin kukallinen maximekko on odotellut kaapissa ensiesiintymistään, jota ennen helmaa oli kuitenkin lyhennettävä reilulla kädellä. Ostin tuolloin mekon pari kokoa liian isona sen oltua ainut kappale jäljellä koko Pariisissa, en vain voinut jättää näin kaunista luomusta kauppaan! Kokonumero ei onneksi tässä mallissa helmaa lukuunottamatta haitannut, nyt pituuskin on täydellinen ja mekolla edessään vielä monenmonta käyttökertaa.

Seurakseen mekko sai konjakinruskeat asusteet sekä kullan kimallusta kellon ja käsikorujen muodossa. Ohut rannerengas ja kultavalkoinen koru – “köyhän naisen Hermès” ;) – ovat olleet ahkerassa käytössä viime aikoina tilattuani ne Forever21:n nettikaupasta. Kokonaisuuden viimeisteli vielä kukkaprintin väriin täydellisesti sointuva Chanelin kesäinen Rose Insolent-kynsilakka!

Tämä mekko on kyllä oikea vaatekaapin aarteeni! Tiedättekö, sellainen jonka silmäileminen nostaa vuoden jälkeenkin hymyn huulille ja ajatuksen siitä, että tämä oli kyllä loistava ostos :) Mitäs te sen sijaan pidätte asusta?

Related posts

51 thoughts on “Mallorca Outfit – Blossom Print Maxi Dress

 1. Aivan ihana asu taas kerran Jonna ! Itsekin haaveilen aina maksimekoista mutta jostain syystä en omista vielä yhtäkään. Ehkäpä se minulle täydellinenkin yksilö vielä löytyy :)

 2. Näytät ihan mielettömän kauniilta! :) Tuo mekko sopii sinulle todella hyvin, ei ihme että se on aarteesi :) Itse olen kuukauden päästä lähdössä poikaystävän kanssa Kreikkaan lomailemaan ja nämä sinun ihanat matkakuvasi kyllä lisäävät tulevan reissun odotusta entisestään ;)

 3. Aivan ihana asu. :-) Tykkään. ♡ Niin kaunis ja kesäinen.
  Aurinkoista viikkoa kaunokainen! :-)

 4. Sinä se vaan osaat, upeita kuvia ja miten kukaan voi ollakkaan noin kaunis!? :))

 5. Olet söpö ja upea ilmestys :) Lämmin etelän fiiliskin välittyy kuvista ihanasti. Toivottavasti näemme näitä matka-asuja vielä lisää <3

 6. Aivan ihana tuo mekko,sopii hyvin kultaisten yksityiskohtien kanssa :) Minäkin alan nyt kyllä lämmetä maxeille, menisi varmaan hyvin Kreikassa illalla..täytyy ehkä käydä kaupoilla katselemassa :D

 7. Moikka! Voisitko tehdä postauksen sun epilaattorista; onko se hyvä, poistaako se karvat helposti jne.? Oma epilaattorini vetelee viimeisiään ja haluaisin ostaa seuraavaksi jonkun hieman laadukkaamman :)

 8. Voi kiiitos Nelli! Odotahan vaan, kun se oikea löytyy niin maximekkojen tielle jäät ;) Onnea etsintään!

 9. Vau, kiitos Mimmu! Hih, onneksi en jättänyt mekkoa tuolloin kauppaan :) Kreikka on aina takuuvarma paikka, mietimme itsekin sitä tämän kesän kohteeksi, mutta välillä vähän vaihtelua. Ihanaa matkaa jo etukäteen, kuukausi menee nopeasti kun on jotain mitä odottaa :)

 10. Kiitos Petra! Toivottavasti löydät jonkin vastaavan oman kaapin täytteeksi :)

 11. Kiitos Maria! Sandaalit ovat myöskin viime kesäisen Pariisin reissun tuliaisia, Stradivariuksesta :) Ne natsaavat kyllä täydellisesti Alexan kanssa! Onnea etsintään, toivottavasti tulevat vielä vastaan ;)

 12. Hih, kiitos kovasti! Kiva jos ripaus fiilistä välittyi ruudun toisellekin puolen. Loma-asuja on vielä pari kappaletta tulossa :)

 13. Kiitos Hjenn :) Hih, nythän olisikin hyvä aika metsästää alennusmyynneistä jokin kiva maximekko! Minusta maximitta sopii aivan erityisen hyvin juuri etelän maisemiin, joten nyt äkkiä etsinnöille ;) Toivottavasti löytyy!

 14. Heippa! Esittelin juuri epilaattorin täällä postauksessa, http://jonnamaista.costume.fi/2013/06/20/kesasaaret-kuntoon/. Minä olen ollut siihen todella tyytyväinen, tosin minulla ei muista epilaattoreista ole juurikaan kokemusta, joten ei ole oikein vertailukohtaa. Kuten postauksessa mainitsin, niin tuossa on tosi kätevä ominaisuus tuo SmartLight-toiminto, jonka avulla karvojen poisto on tosi kätevää :)

 15. Niin täydellinen mekko! Oon vasta alkanut lämmetä maksimekoille ja just tän tyylinen yksilö ois hakusessa… Etenkin toi hempeä kuosi on täydellinen!

 16. Heippa Roosa! Myin Tamarani jo viime vuoden puolella eteenpäin, se oli sävyä Plaster Pink eikä oikein sopinut ihonväriini :/ Oakina taas ottaisin Tamaran hyvin mieluusti kaappiini!

 17. Kiitos Hansu, se on kyllä minustakin täydellinen :) Toivottavasti joku kaunis kukallinen mekko osuu vielä sinunkin kohdallesi! Ted Bakerilla on Zalandolla myynnissä mielettömän kaunis maximekko, myöskin aika hempeällä kuosilla ja malliltaan samanlainen kuin tämä omani, kannattaa kurkata :)

 18. Kiitos emilia! Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen Alexaan, voiko näin täydellistä laukkua ollakaan ;)

 19. Ihanasti sanottu, kiitos Heidi! Onneksi tosiaan vein mekon kokolapusta huolimatta sovituskoppiin ja toin tuliaisina kotiin :)

 20. Olet kyllä aivan upean kauniina ja tyylikkäänä jälleen kerran! Tuo mekko on kyllä ollut nappilöytö, niin kauniit ja sulle sopivat värit.

 21. Onpas ihana asukokonaisuus :) Mekko sopii täydellisesti päällesi, onneksi päätit ostaa sen kokolapusta huolimatta :) Eihän tuollaista kaunokaista olisikaan voinut jättää kauppaan, vaikka koko ei olisikaan ollut ihan sopiva..!

 22. Voi, minä kiitän ja kumarran! Nappilöytö tosiaan, mekko saa varmasti vielä paljon käyttöä :)

 23. Kiitos kaunis! Hih, minulla on kyllä vähän paha tapa välillä ostaa vaatteita pienin korjausaikein, “No tätä helmaa voi lyhentää, tuolta kainalosta voi vähän ottaa sisään” :D Tämän kohdalla se oli onneksi toimiva ratkaisu ;)

Comments are closed.