225 thoughts on “KAUPPAKORKEAAN!!

  1. Onnea! Ja varsinkin pääsemisestä Vaasaan. Siellä opiskelleena voin luvata, että tulet viihtymään. Kivempaa opiskelukaupunkia on vaikeeta löytää. Tarpeeksi iso, mutta kuitenkin pieni. Ihana meri, vauhdikas yöelämä, kaunis campus ja tiivis opiskeluporukka saa vieläkin hymyn korville vuosien jälkeen. Äläkä turhaan pelkää välimatkaa, tulet kiittämään onneasi, että näet jotain muutakin kun helsingin. Onnea vielä kerran!

  2. IHANAA IHANAA !!

    Lämpimät, sydämelliset onnittelut sinulle, olet näin näyttänyt kaikille nuorille naisille, että tekemällä ahkeraa työtä unelmansa eteen, voi saavuttaa haluamansa. Nyt vaan nauttimaan opiskelusta ja kivasta opiskelijaelämästä, toivottavasti saat asunto yms. asiat nopeasti kuntoon, kun on kuiteskin noin pitkälle muutto edessä, mutta noihan on ihan pikkujuttuja sen rinnalla, että PÄÄSIT, Jee onnee vielä kerran ja juhlihan perusteellisesti !

  3. Hurjasti onnea! Sen verran kovasti olit kyllä pääsykokeisiin panostanut, että kyllä olet varmasti paikkasi ansainnut! :)

  4. Onnea vielä ihan hurjan paljon! <3 Olet niin ansainnut opiskelupaikkasi :)
    Ihana nähdä sitten syksyllä vaasasta kuvia :)

  5. JIIHAA! Hirmuisesti onnea Jonna! Olet kyllä tehnyt töitä niin kovasti, että onneksi ahkeruutesi palkittiin! :)

    Syksyllä on sitten edessä uudet tuulet Vaasassa. Itse ainakin pidän Vaasasta todella paljon, kaunis kaupunki. Ja olenpa itsekin miettinyt, että kun jatko-opiskelut koittavat muutaman vuoden päästä voisi suunnaksi ottaa Vaasan!

    Tsemppiä tulevaan ja vielä kerran oikein paljon onnea! :)

  6. Tuhannet onnittelut! Ihan tuli kylmät väreet puolestasi, olet kyllä paikkasi ansainnut!

  7. Paljon onnea Jonna! Uutinen toi hymyn huulille ja kovasti toivoin, että saisit haluamasi paikan :) Hieno juttu!

  8. Onneksi olkoon! Mullakin on iloinen päivä, nimittäin Aallon kauppiksen ovet aukesivat :) Kevät täynnä työtä palkittiin!

  9. Onnea mielettömästi! Taisin aikaisemmin suositellakin sinulle Vaasaa opiskelukaupunkina, varmasti tulet viihtymään. :)

  10. Hieno homma! Onneksi olkoon! Suomen kaunein kampus odottaa sinua syksyllä!
    Aivan pakko huomauttaa, että kauppakorkeakoulu on enää Turussa, Vaasan yliopistossa luetaan kauppatieteitä. Sori :D

  11. Tulin sun blogiin ja multa pääsi oikein riemunkiljahdus kun luin otsikon! Tosi paljon onnea! <3

  12. Ei vitsit, ihan mieletöntä! Valtavat onnittelut mahtavan opiskelupaikan johdosta!! :)

    -A

  13. Hei! Syli kaupalla onnentoivotuksia! Aivan mahtava juttu! Voin niin myötäillä sun fiiliksiä nyt, se tunne on vaan niin amazing ja enemmän! Oon tosi onnellinen sun puolesta! :) Sydämellisesti tervetuloa ja ihan mitä kysyttävää vaan tulee Vaasasta mieleen, vastaan ja autan mielelläni. Huippua! :)

  14. Voi että olen niin iloinen puolestasi, onnea opiskelupaikan saamisesta! <3 :) Miltäs nyt tuntuu:D Onko kiva vaihtaa maisemaa Vaasaan ja muuttaa pois Helsingistä?

  15. Hurjasti onnea Jonna! Kylterielämä odottaa! Ehkä tavataan taas jollain sitseillä :)
    T. Ogeli-Milla :)

  16. Upea juttu! Paljon onnea. Kaveri on valmistunut Vaasasta ja hänen mukaansa on ihan huippupaikka :)

  17. Onnea ihan hirveästi – niin paljon toivoin tätä sinulle! Eikö olekin mahtava tunne. :) Nyt on pöytä katettuna ja noin pitkää pakertamista ei enää ole edessä. Toki lukeminen jatkuu, mutta se on erilaista. Nyt on tärkein koe takana päin. Onnea kovasti jatkoon ja toivottavasti löydät kivan asunnon!

  18. Hurjasti onnea Jonna, tuut varmasti tykkäämään Vaasasta!!:) Koulu on hieno ja kaupunki nätti! Täälläkin tuli tänään hyviä uutisia, ensi syksynä koulut jatkuukin Turun kauppiksessa!

  19. Onnea! Tlevasta kotikaupungistasi ei syntyperäisenä Vaasalaisena ole kamalasti hyvää sanottavaa mutta jään odottamaan Jonnamaisia asuja pikku-Vaasan katukuvassa!

  20. Onnea kovasti Jonna! Monen kuukauden kova työ varmasti palkittiin. Itse aloitan myös syksyllä Vaasan kauppiksessa. Ehkä nään sut siellä joskus. Oot varmaan yksi kampuksen tyylikkäimmistä kyltereistä:)

  21. JEE! :) Todella isot onnittelut sinulle! Olet paikkasi siellä ansainnut kyllä täysin! :)

  22. Suurimmat onnittelut vielä täälläkin! Hieno uutinen! Olen niin iloinen sun puolesta Jonna!!! :)

  23. Onnea! Itse olen Turun kauppakorkeassa, aloitin 2011 ja muistan kyllä sen tunteen kun ovet vihdoin aukenivat toisella yrittämällä :)

  24. Wau! Onnea opiskelu paikasta, ihanaa kun pitkä lukemis taakka palkitaan! Vaasasta olen kuullut pelkkää hyvää. :)

  25. Onneksi olkoon!<3 itsekin pääsin :) ehkä nähdään siellä syksyllä. On se jännää lähteä niin kauas. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *