Pyjama ja kahvia

Otsikon parivaljakko on kutakuinkin paras kuvaamaan kulunutta viikkoani. Olen viettänyt joka päivä suurimman osan päivästä pyjamaan sonnustautuneena ja iso kuppi kahvia seuranani, unohtamatta tietenkään pöydällä lojuvaa läjää kirjoja, muistiinpanoja ja epämääräisiä laskuja ja kaavoja. Onneksi uusi, H&M:stä jokin aika sitten hankittu puuvillainen sinivalkoraidallinen kesäpyjamani on mitä ihanin, ja tummapaahtoinen kahvi maitovaahdon kera herkullista. Hymyn tuo huulille ajatus siitä, että ensi viikolla saan keskiviikosta lähtien aloittaa aamuni kuvan mukaisissa tunnelmissa – unohtaen kaiken kiireen ja stressin!

Palailen kokeen jälkeen, pitäkää sormet ja varpaat ja kaikki muutkin siihen kykenevät ruumiinosat ristissä! ♥

Related posts

70 thoughts on “Pyjama ja kahvia

 1. Paljon onnea Jonna kokeeseen, vaikka sä tuskin sitä tarvitset, oot tehnyt niin hienosti töitä :). Juttelin just poikaystävän kanssa ja se kertoi, miten hulluna teki hommia juuri edelliset päivät, kävi vaan nukkumassa, vaikka tärkein työhän oli jo tehty ;). Nyt se siis valmistuu vuoden päästä KTM:ksi eli ihan hyvin kävi. Koeta ottaa aikaa myös rentoutumiselle.

  Ihan huippuna kuitenkin onnea ja tsemppiä, sä menet sisään! :)

 2. Ihan täydellinen kuva! Pyjamashortsit ja aamulatte Lexingtonin kupista on viime päivinä ollut munkin aamujen piristäjä ;)

 3. Hurjasti tsemppiä pääsykokeeseen! :-) Täälläkin on lomasta huolimatta ollut aika vauhdikkaita aamuja. Jospa ensi viikolla vähän rauhottuisi… :-)

 4. Täällä pidetaan peukkuja pystyssä, toivon ja uskon sydämestäni, että pääset unelmiesi opintojen pariin :)

 5. Tsemppiä. Kovin työ on jo takana. Muutama päivä vielä ja sen jälkeen olet kesälomasi ansainnut.

  Keskittymistä ja tarkkuutta kokeeseen. Tiedot sinulla on varmasti mukana.

 6. Tsemppiä Jonna! Ei muuta kuin uskoa omaan osaamiseesi ja rentoutta tiistain kokeeseen.

 7. Itsekin olen hakemassa nyt kauppakorkeaan ja alkaa olla varsin jännät tunnelmat :) Onneksi olen jaksanut koko kevään lukea ahkerasti, niin kuin ainakin blogistasi päätellen sinäkin. Uskomatonta että tiistain jälkeen alkaa sitten vihdoin kesäloma! On tässä töitä jo tehtykin.

 8. Onks noi shortsit millasta mallia kooltaan? :) Ite oon kans kovasti miettinyt tilaamista, mutta en osaa päättää minkä kokoiset otan, etteivät ole sitten liian piukat :D

 9. Tsemmpiä!
  ostin itsekin pari kuukautta sitten saman pyjaman, ihanan kevyt ja ilmava<3

 10. Kovasti kovasti onnea tenttiin! Se menee ihan varmasti tosi hyvin, olet niin kovasti lukenut, että se varmasti nyt palkitaan! :)

 11. Toivon todella,että tällä kertaa sinua onnistaa pääsykokeissa. Minne kaupunkiin toivoisit pääseväsi opiskelemaan? Itse paahdan vasta yo-kokeisiin :)

 12. Oikein rutkasti onnea pääsykokeeseen!! :) Pian pääset nauttimaan kunnolla tästä kesästä!

 13. Tsemppiä ja hurjasti onnea Jonna! Loppurutistuksen jälkeen olet lomasi ansainnut.

 14. Valtavat tsempit suureen koitokseesi, eiköhän se koulupaikka sinulle avaudu! :)

  -A

 15. Hei, Jonna!

  Onnenpotkut ja valtaisat tsempit huomiseen koitokseen!
  Jäisenkylmät hermot, kettumaisen viekas vastaustaktikointi ja satapäiset tarkistuskerrat vievät sinut aivan takuuvarmasti kuin heittoistuimella sisälle, sillä tietopohja sinulla varmasti on enemmän kuin hallussa! :)
  BE CALM, YOU CAN DO IT! :)

 16. Hurjasti onnea Jonna!!! Huomenna otat vaan rennosti ja teet parhaasi, sä olet kyllä opiskelupaikan ansainnut. Kaikki Supermasterin opit ja vinkit vaan käyttöön ;)

  t. Olivia (KTM vuodelta 2009)

 17. Oi ihana kesäpyjama, täytyykin käydä pyörähtämässä hennesillä :)

  Niin, ja onnea kovasti pääsykokeisiin! Muistan vieläkin oman pääsykokeeni kuin eilisen päivän, vaikka siitäkin on kohta kuusi vuotta! Kauhea miten aika menee niin äkkiä :)

  http://linda-fashiontalks.blogspot.com

 18. Tsemppiä Jonna! Täällä pidetään peukkuja sinun puolestasi :) Eiköhän ne tiedekunnan ovet tänä vuonna aukea !:)

 19. Otin näistä koon XS ja ilokseni se oli juuri passeli! Usein tällaisissa saattaa tuo resoriosa olla ahdistavan tiukka, mutta näissä ei onneksi sitä huolta ollut :) Kovin piukasta mallista ei siis minusta ole kyse! Ekun tilaukseen vaan ;)

 20. Suurkiitos Eleonora! Huh, poikaystäväsi on vetänyt oikein turbovaihteella viimeiset päivät ;) Iik, nyt vaan toivotaan parasta!

 21. Kiitos hirmuisen paljon, kaikki tsempit tulivat tarpeeseen! :) Toivottavasti aamusi ovat jo hivenen rauhoittuneet, ei lomalla saa hosua, hih!

 22. Kiitos oikein kovasti! Pää pysyi kylmänä, toivotaan että sillä oli jotain tulostakin, hih ;)

 23. Kiitos hurjan paljon kommentistasi, ihana miten vahvasti voittekaan elää mukana! <3

 24. Kiitos kovasti Nella, nyt siitä on selvitty ja pääsee nauttimaan lomasta! :)

 25. Iik, toivottavasti sielläkin on vapautunut tunnelma kun koe on vihdoin ohi! Kurkkasin blogiasi ja nostan kyllä hattua, että olet lukenut ahkerasti yo-keväänäsi, se on todella kova urakka ja saavutus jo se :) Ihanaa kesää, nyt nautitaan!

 26. Kiitos oikein kovasti! Pyjama oli kyllä ihan super ostos, täydellinen kesäöihin :)

 27. Kiitoskiitos Linda <3 Fiilis on ainakin ihan hyvä, toivon koko sydämestäni että tällä kertaa paikka irtoaisi! :)

 28. Voi ihana, kiitos kaunis sinulle :) Vaasaan hain opiskelemaan, toivon kovasti, että löytäisin itseni sieltä ensi syksynä! Tsemppiä rutkasti jo etukäteen yo-kirjoituksia varten! :)

 29. Kiitos herttaisista sanoistasi sara! Nyt on kivi vierähtänyt pois sydämeltä ja pääsee nauttimaan kesästä! :)

 30. Kiitos valtavan paljon <3 Nyt nauttimaan! Vielä kun säät tästä vähän paranisivat, toki helteet kaikkosivat titysti heti kun koe on ohi, heheh ;)

 31. Kiitos valtavasti kommentistasi, kaikki tsempit tulivat tarpeeseen! Nyt edessä kauan kaivattu ja ansaittu loma :)

 32. Kiitos hurjan paljon Aino! Nyt ei auta kuin pitää peukut pystyssä ja toivoa parasta, hih :)

 33. Hei Satu ja valtaisan suuri kiitos kommentistasi! Luin tämän hymy huulilla useamman kerran illalla ennen aamun koitosta :) Nyt se on vihdoin ohi, toivotaan, että jäät hatussa ja ketunhäntä kainalossa tekivät tehtävänsä! ;)

 34. Kiitos hurjan paljon Olivia, kommenttisi oli oikea viime hetken tsemppaus kun tämän illalla vielä luin :) Nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että koulupaikka irtoaisi! Kaikki Hentusen opit ja vinkit tulivat kyllä tarpeeseen ;)

 35. Se on kyllä aivan ihana, siihen kuuluu vielä yläosakin :) Kipinkapin siis Hennesille! Kiitokset myös onnitteluista, nyt se on ohi ja loma edessä! Pääsykoepäivää ei kyllä varmasti hevillä unohda vuosienkaan jälkeen :)

 36. Kiitos valtavasti tsempeistä Sara, olen ollut ihan hymy huulilla näitä kaikkia luettuani :) Toivon todella, että tällä kertaa onnistaisi, nyt pari viikkoa jännittämistä!

 37. Ihana Marskunen! Nyt mars H&M:n nettikauppaan! Itsekin etsin pyjamaa liikkeestä, mutta kaikki koot olivat menneet, netissä kuitenkin oli vielä jokaista tarjolla :) Toivottavasti saat vielä omasi!

 38. Täälläkin toivotaan kovasti onnea, jotenkin nyt on semmoinen tunne, että hyviä uutisia on luvassa. :) eikö teillä kuitenkin ole yhteishaku, jolla voit hakea useaan paikkaan? Mitenkä sitten jääkö poikaystäväsi kuitenkin joka tapauksessa Helsinkiin?
  Laukkupostausta odotellessa ;)

 39. Aaaa ohi on! Vielä saa jännittää palkitaanko se uurastus viimein :) jos pisteet eivät nouse neljällä, niin syksyllä koulupaikkaunelma toteutuu. Niin ylpeä fiilis kävi miten kävi. Mukavaa kesää Jonna – nyt nautitaan!

  Tia

 40. Huomenta! Oma aamuni alkoi juuri ylläolevan kuvan mukaisissa tunnelmissa :)
  Laitoin sinulle muuten mailia siitä Zaran punaisesta hameesta.

  Toivottavasti kokeesi onnistuvat, parhaasi aivan varmasti teet! olen yrittänyt lähettää sinulle kannustavia ja tsemppaavia ajatuksia! :)

 41. Voih, toivottavasti olisi! Koe tuntuu menneen ihan hyvin, mutta kaikki riippuu siitä, montako vastausta meni väärin.. En ole uskaltanut katsoa oikeita vastauksia, iik, jännittää! Ja kyllä vaan, hain toisena vaihtoehtona Ouluun, lisäksi laitoin taas paperit Aallon kansainväliseen yksikköön Mikkeliin, josta jäin viimeksi puolen pisteen päähän.

  Ainakin tämä alku meillä tulisi menemään poikaystävän kanssa “eri osotteissa”, mutta sitten meillä tulee kuitenkin olemaan yhteinen koti täällä Helsingissä :) Viikonloppuja ja lomia kun kuitenkin viettelisin täällä kotosalla!

  Hih, laukkupostausta varmasti luvassa pian ;)

 42. Aaaa, se oli siinä!! Täälläkin jännitetään ihan hirmuisesti, en ole uskaltanut katsoa oikeita vastauksia.. :D Sinulla on siis mennyt ihan hitsin hyvin, vau, onnea!! Toivon koko sydämestäni, että meille molemmille aukeaisi ovet :) Nyt kuitenkin nautitaan! <3

 43. Huomenta Hecu! Hih, kuulostaa siis täydelliseltä aamulta :) Kiitos kun laitoit mailia, vastailen sinulle pikimmiten!

  Ja kiitos myös kauniista ajatuksistasi, olette kyllä niin mahtavia! <3

Comments are closed.