Pika-arvonta: Voita liput The Bling Ring-elokuvaan!

Lupailinkin jo eilen, että tänään polkaistaisiin pitkästä aikaa käyntiin arvontaa! Tällä kertaa on vuorossa leffa-aiheinen pika-arvonta, sillä lähden itse jo perjantaina reissuun. Osallistumalla pika-arvontaan voit voittaa liput kahdelle Sofia Coppolan käsikirjoittaman ja ohjaaman The Bling Ring -elokuvan näytökseen. 2 kpl:n lippupaketteja arvotaan 10 kpl. Arvonta suoritetaan 20.6. Voittajille lähetetään 2 Finnkinon-leffalippua, jotka ovat voimassa The Bling Ring -leffan näytökseen 28.6.-28.8. välisenä aikana missä tahansa Finnkinon teatterissa. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse lippujen postitusosoitteen tiedustelua varten.

The Bling Ring on tositapahtumiin perustuva rikosdraamaelokuva, joka kertoo julkisuutta janoavista nuorista, jotka käyvät ryöstämässä vauraiden ihmisten koteja. Pääosissa Emma Watson, Taissa Farmiga, Israel Broussard, Katie Chang ja Claire Julien. Kurkatkaa alta myös traileri!

Osallistu arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi tähän postaukseen, arvonta päättyy torstaina  20.6. klo 18!

Related posts

254 thoughts on “Pika-arvonta: Voita liput The Bling Ring-elokuvaan!

 1. Mukana! Nyt kyllä hyvän nappasit, sillä minä ja ystäväni olemme miettineet kyseisen elokuvan katsomista! :) Leffaliput olisivat siis mitä mahtavin juttu kesän loppuun :)

 2. Tuo leffa vaikuttaa superilta ja on kyllä pakko päästä katsomaan :) Toivottavasti arpaonni suosisi.

 3. Just katoin ton trailerin pari päivää sitten ja mietin että pitäisi käydä katsomassa! :)

 4. Just 5 minuuttia aikasemmin ennen kuin avasin blogisi, katsoin kyseisen trailerin facebookista, ja totetin että pakko nähdä! Toivottavasti voitto osuiskin kohdalle!

 5. Hei, minulta on mennyt myös tämä elokuva ihan ohi, mutta hyvä kun vinkasit:) Olisi todella kiva voittaa, kun on kunnostavat näyttelijät, ja voi nähdä desigiä:D Luksus leffoja on aina kiva katsoa:) Oletko jo saanut tietoa pääsitkö kouluun? Ja hyvää kesän jatkoa:)

  tuuli_96@hotmail.com

 6. Taisin eilen nähä tuosta leffasta jonkun mainoksen ja se vaikutti mielenkiintoselta joten mukana ollaan :)

 7. Iik ois huippua voittaa, kun sattuu synttärit olemaan just tuolloin kun arvonta päättyy! :)

 8. Osallistun :) Toivottavasti onnetar suosii ja päästään siskon kanssa leffaan!

 9. Wow, olin kuullut tästä leffasta jo aiemmin mutta en huomannutkaan että se on Sofia Coppolan ohjaama! Odotukset korkealla :)

 10. Olis mukava päästä testaamaan Kuopion uus leffateatteri ja katsomaan tämä kyseinen leffa siellä!:)

 11. aaaaa rakastan sofia coppolaaaaaa!!!! somewhere on ihana niin ois tääkin kiva päästä kattomaan (:

 12. Pakko nähdä joka tapauksessa. :) Ilomielin arvonnassa mukana. Nyt vielä onnenpuhallus, jotta nostatte tämän lirpakkeen arvontahatusta. :)

Comments are closed.