Mallorca Outfit – Striped Maxi Dress

Mekko / Lindex Holly&Whyte
sandaalit / Sam Edelman
laukku / LV
aurinkolasit / Ray-Ban

Heipparallaa täältä Alcudiasta! Saavuimme perille eilen aamulla ja lomamme on alkanut mitä ihanimmissa tunnelmissa auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien – kuvan mukaisista maisemista puhumattakaan! Matkakertomuksia on luvassa sitten kotoota käsin, mutta nyt pilvien vallattua allasalueen tulin pikaisesti jakamaan ensimmäistä asua reissusta. Eilisellä iltakävelyllä ylläni oli Lindexin viime kesän Holly&Whyte-mallistosta hankkimani sinivalkoraidallinen maksimekko, joka oli juuri sopivan rento vaate heittää päälle masun ollessa täynnä herkullisia tapaksia. Loman helppo tukkatyyli taas syntyy nutturadonitsin avulla!

Pieniä palasia matkastamme pääsee seuramaan Instagramista, josta minut löytää nimimerkillä @jonksteri! Nyt valmistautumaan illallista varten, toivottavasti kaikilla on takana rentouttava juhannus! :)

28 thoughts on “Mallorca Outfit – Striped Maxi Dress

  1. Ihana tuo mekko, se sopii hyvin täydelliseen loma-asuun! Eipä nuo maisematkaan yhtään hullummat ole asukuville.. :)

    Hauskaa loppureissua!

  2. Haha en kestä :D ! Mulla oli koruja myöten tismalleen sama asu päällä pari päivää sitten. Ainoa ero oli laukku, joka sekin oli toisaalta LV… Great minds think alike ;)

  3. Ihastuttavia matkakuvia ja ihana mekko! :) Kaunista jussia sinne Espanjan auringon alle. <3

  4. Oi, miten ihanan näköistä! Kateuspiikkihän tässä iskee :) Ihanaa reissua teille, olet sen luku-uurastuksen jälkeen vähintäänkin ansainnut! On pitänyt sulle jo monesti tsemppejä lähettää, mutta jotenkin se on vaan jäänyt. Täällä kuitenkin ollaan henkisesti mukana kokoajan! :)

    PS. Ja voi, että mä rakastan näitä matkakuvia! Pystyy melkeimpä kanssa elää mukana noissa tunnelmissa <3

  5. Ihana asu! Ja maisemat näyttävät todella upeilta. Nauti nyt oikein kunnolla :) Olet sen kyllä todellakin ansainnut!

  6. Moi Jonna,
    ihanat maisemat ja ihana asu! <3 Onko Sam Edelmanin sandaaleissa mielestäsi normaali mitoitus? Onko itselläsi siis sandaaleista sama koko kuin normaalisti muissa kengissä? Luin jostain, että niissä olisi pieni mitoitus ja suositeltiin ottamaan puoli numeroa isompi koko kuin yleensä..?!

    Kiitos ja rentouttavaa loman jatkoa! :)

  7. Kiitos Maria, se on kyllä mitä helpoin loma-asu :) Hih, täällä on tosiaankin ihanat maisemat asukuvailuja varten!

    Kiitos ja mukaaa loppuviikkoa sinne! :)

  8. Hah, voi apua! Miten voikin mennä noin yks yhteen koruineen kaikkineen, great minds think alike indeed ;)

  9. Kiitos Ruusunen, toivottavasti juhannus sujui sielläkin aurinkoisissa tunnelmissa! :)

  10. No sano muuta, vesi on aivan uskomattoman kaunista! Kiitos Miss J ja muksaa loppuviikkoa sinne päin :)

  11. Ihana S, kun raapustit kommentin <3 Kiitos kivoista sanoistasi, ihana kuulla että elätte hengessä mukana siellä ruudun takana :) Ja hih, matkakuvia tulossa varmasti vielä ruutkasti! Toivottavasti niistä välittyy palanen Espanjan tunnelmia sinnekin :)

  12. Kiitos kovasti Maria! :) Toivottavasti teille osuu hieman paremmat säät Mallorcalle, meillä nimittäin muutamana päivänä ollut hieman pilvistä, höh! Onneksi olemme päässeet kuitenkin nauttimaan myös auringosta :) Ihanaa lomaa teillekin! PS. Jätin jotain sinullekin Zaraan, hihi ;)

  13. Hih, kiitos :) Nyt on kyllä jo tullut jonkin verran väriä pintaan, vaikka ihan täysillä emme pilvettömästä taivaasta olekaan päässeet nauttimaan ;)

  14. Hi Anela! My Ray-Bans are Aviator Arista Brown in size 58, I think the model number is called RB3025 :)

  15. Voi kiitos vaan itsellesi kaunotar! Mekko on kyllä ollut superhyvä ostos ja niiin helppo vaate! :)

  16. Voi kiitos sinä ihana! Hih, täällä on kyllä nautittu herkullisesta ruuasta, maisemista ja luvattoman hyvästä viinistä ihan olan takaa ;) Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  17. Heippa Sari! Kiitos kovasti, kiva jos tykkäsit :) Otin sandaaleista oman kokoni, jalkani on aika pikkuinen 36 (esim. korkkareissa usein liian iso, mutta baltsut poikkeuksetta kokoa 36) ja nämä istuvat täydellisesti. Minä en kuitenkaan sanoisi näiden olevan pientä mitoitusta, kuvastakin näkee että taakse jää vähän ylimääräistä tilaa, joten uskaltaisin sinuna varmasti ottaa näistä oman kokosi :)

    Kiitos ja oikein leppoisaa loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *