Outfit in White & Nude

Lauantaina kävimme tosiaan tyttöjen kanssa pitkästä aikaa ulkona. Päälleni valikoitui asu, joka on ollut ylläni jo parisen kertaa iltamenoihin suunnatessa ja muodostunut oikeaksi luottounivormuksi. Olettekin nähneet tästä jo pienen sneak peekin, silloin toivottiin asua myös kokonaisuudessaan, joten tässä sitä nyt olisi :)

Bleiseri / Zara
pusero / Massimo Dutti
housut / Zara
nilkkurit / Wonders
käsikoru / Lindex
laukku / Mulberry

Ylläni oli viime kesäinen Zaran valkoinen bleiseri yhdistettynä joulukuiselta Tukholman reissulta napattuun Massimo Duttin nudeen silkkitoppiin. Puserosta on tullut ihan suosikkini, mielessäni pyörii jo kesäisempi asu sinisten farkkujen ja navybleiserin kera. Mitäs tykkäätte tästä yhdistelmästä?

Ps. Ihana miten keväiseltä jo näyttää verrattuna parin viikon takaisiin kuviin!

52 thoughts on “Outfit in White & Nude

  1. Ihana asu! :) Saako kysyä, missä olitte ulkona? Itse juhlin 23v. synttäreitäni ystävieni kanssa perjantaina, mutta jatkopaikka on vielä harkinnan alla. Itse en hirveästi tykkää Helsingin baareista ja myös usein ikärajat k-24 muodostuu ongelmaksi.

    -Katariina

  2. Ihanan kaunis Jonna ja ihanan tyylikäs asu. Sun pukeutumis tyyli on kyllä niin ihana ja siisti. Toivottavasti lukemisesi pääsykokeisiin on sujunut hyvin, täällä pidetään peukut pystyssä ja yritetään lukea itsekkin pääsykoekirjoja.

    Ihanaa tiistaita sinulle Jonna!

  3. Oikein kaunis ja onnistunut asu! Niinpä, miten ihanalta ulkona nyt näyttääkään verrattuna muutaman viikon takaiseen! :) Aurinkoa viikkoosi Jonna! <3

  4. Oi onpas tyylikäs ja raikas yhdistelmä jälleen! :) itsellenikin on jo eksynyt päälle oma bleiserini muutamaan otteeseen. Aivan mahtava vaatekappale ;)

  5. oih ihanaaa<3 löysin tän sun blogin eilen ja rakastuin ensisilmäyksellä sun ihanaan tyyliin, itsellä on samanlainen mutta on kiva saada erilaisia vinkkejä ynm..IHANA.
    voisitko tehdä jotakin meikki postauksia huuli tai silmämmeikeistä:)

  6. Kiitos Katariina! :) Olimme siinä Stockaa vastapäätä Manskulla sijaitsevassa Kiilassa. Se oli siinä mielessä ihan kiva, että itse tykkään ehkä enemmän sellaisista istuskelupaikoista ja tuo oli jotain sen ja klubin väliltä :) Toisaalta ikäjakauma oli aika lailla varmaan siinä kahdenkympin tienoilla, että jos itse kaipaat “kypsempää” porukkaa. Niin ja palvelu oli tuolla hirmu hyvää (toisin kuin samassa paikassa brunssilla :D), tulimme paikalle jo alkuillasta ja henkilökunta auttoi ystävällisesti etsimään vapaata pöytää yms.

    Ihanaa synttäriä jo etukäteen, viettäkää hauska ilta! :)

  7. Kiitos ihana! No niinpä, ja kuvatessani päivä oli niin lämmin että aurinko oikein porotti mustia housuja vasten :) Sieltä se kevät tulee!

  8. Kiitos kauniista sanoistasi Heidisein! :) Kuin myös tsempistä, sitä tarvitaan aina! Saako kysyä minne itse olet pyrkimässä? Rutkasti tsemppiä sinnekin <3

  9. Kiitos kaunis! Näinpä, ihan havahtui kuvia katsellessa että kyllä se kevät sieltä vaan tulee :) Sinä se olet aina yhtä aurinkoinen, mukavaa viikkoa sinnekin <3

  10. Kiitos kovasti Marianna :) Vähän raikkautta ja vaaleita sävyjä näin kevättä odotellessa! Hei ihan mahtava kuulla, että uusi bleiseri on päässyt käyttöön :) Siitä on tosiaankin moneksi, voi kun ilmat vielä lämpenisivät, niin bleikut pääisivät kunnolla käyttöön!

  11. Hih, kiitos paljon :) Ihana kun kevät tosiaan tekee jo tuloaan, näitäkin kuvatessa tuli melkein jopa lämmin kun aurinko paahtoi!

  12. Voi että, kiitos ihanasta kommentistasi! Aina yhtä mukava kuulla, että joku on eksynyt tänne ja jättää vielä jäljenkin itsestään :)

    Tottahan toki voin, kiitos toiveestasi! Huulimeikeistä onkin mielessä jo postausta, silmämeikistä taas olen tehnyt juttua esimerkiksi täällä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/11/toivepostaus-juhlameikki.html. Tuolta sivupalkista löytyy myös Kauneus-tunniste, jota selaamalla löytää enemmänkin löpinää kosmetiikasta :)

  13. minkä ikäisiä sisaruksesi ovat, kun muistaisin että olet tituleerannut itseäsi perheenne iltatähdeksi? :-)

  14. Iiihana asu jälleen kerran, kaunokainen! :) Valkoinen bleiseri tekee asusta kyllä aivan ihanan raikkaan! Täytyykin laittaa ostoslistalle uusi valkoinen bleiseri viime kesäisen Mangon yksilön tilalle, joka on kellastunut(!!!?) oudosti talven aikana rekissä roikkuessaan :/

  15. Voi niin ihanat vaatteet! :) Kyllä huomaa, että kevät saa vaatekaapin uudistumaan, kävin tilaamassa zalandolta alennuskoodillas! Kiitti :)

  16. Oih taas jälleen ihana asu! Täältä sun blogista saa niin kivasti kaikkia asu vinkkejä! (: ostin juuri valkoisen bleiserin voisin kokella sitä myös uuden korallin värisen sifonkipaidan kanssa miltäköhän se näyttäsi:D ja olen kauan etsinyt täydellisesti istuvaa tumman sinistä bleiseriä, voisitko vinkata jos näkyy silmää miellyttäviä yksilöitä;)

  17. Voi kiitoskiitos, ihana että tykkäsit! :) Valkoinen bleikku on kyllä ihan ehdoton kesään, tykkään erityisesti sen ja sinisten farkkujen yhdistelmästä. Oivoi, onpa kurja että se on päässyt kellastumaan. Toivottavasti löydät pian uuden tilalle :) Mukavaa viikkoa sinne <3

  18. Hih, kiitos! Ja eipä mitään, tosi mukava kuulla, että alennuskoodi pääsi käyttöön :) Mitäs kivaa päädyit tilaamaan? Minäkin odottelen Zalandolta pakettia, tilasin vihdoin ja viimein ihastelemani punaisen hameen, kesää kohden sitä innostuu taas väreistä ihan toden teolla :)

  19. Oi, lättätukka kiittää! Hiukseni ovat nimittäin kaikkea muuta kuin tuuheat, mutta ehkäpä Osiksen Dust it-hiuspuuteri ja Kicksin Proffsin kuivashampoo tekevät sitten ihmeitä.. ;)

  20. Voi kiitoksia, tällainen palaute saa aina hymyn huulille :) Valkoinen ja korallihan olisivat täydellinen kesäinen yhdistelmä! En malta odottaa keväisempiä kelejä, niin bleikku pääsisi vielä ahkerammin käyttöön.

    Itse olen löytänyt ehdottomasti parhaiten istuvat bleiserini Zarasta, mutta esimerkiksi Mangolta löytyy tällä hetkellä superkiva navybleiseri, http://shop.mango.com/FI/p0/mango/clothing/jackets/blazers/military-style-blazer/?id=81100154_N1&n=1&s=prendas.americanas&ie=0&m=&ts=1366746417354. Jos napit ovat mieleesi liikaa krumeluuria, niin esimerkiksi ystäväni nappasi tuosta nuo kaksi ylintä pois kokonaan :)

  21. Vau, sinne riittääkin työsarkaa! Toivottavasti ahkeruus ja kova työ palkitaan, tsemppiä vielä kerran :)

  22. hei joo toi Osis on ihan kreisiä kamaa! jospa mäkin jaksaisin käyttää sitä useammin, niin ei tarvis valittaa lättänästä tukasta :P

  23. Aivan uskomattoman kaunis kokonaisuus! Täältä saa nini paljon ideoita omaan pukeutumiseen. Piti oikein alkaa miettimään missähän se oma valkoinen bleiseri on, kun tuo toimisi meillä toimistolla hyvin tuo tyyli (en kyllä aamun kunniaksi kellariin rynnännyt :D).

    Muutenkin saan näistä kuvista aina paljon ideoita omaan pukeutumiseen, kiitos siis ihanasta blogista.

  24. Tyylikäs kokonaisuus. Keltaista bleiseriä en vaatekaappini hyväksyttänyt, mutta valkoinen voisi olla melko kiva.

    Kevät kyllä tullut vauhdilla viikon sisällä. Maanantaina uskaltauduin ekaa kertaa baltsuissa pihalle.

  25. Voi että miten ihana klassisen kaunis asu, niin kuin kaikki asusi. <3 Blogisi tuo kyllä niin paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen ja ennen kaikkea eniten iloa lomapäivääni. Tää on ihan mun ehdottomia suosikkiblogeja ja postauksia odotan kuin kuuta nousevaa, vaikka ollaankin tosi eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa. :) Kiitos päivän piristyksestä sinulle!

  26. Voi Dahlia, minä sen sijaan kiitän sinua kun jaksat aina piristää päivääni ihanilla kommenteillasi! On aina yhtä kiva kuulla, että joku voi saada täältä inspiraatiota :) Valkoinen bleiseri esiin vaan! Minusta se toimii toimistotyylissä ihan loistavasti myös vaaleansiniraidallisen kauluspaidan kanssa, tosi raikas yhdistelmä kevättä kohden.

  27. Valkoinen bleiseri onkin oikein hyvä klassinen valinta, se sopii vaikka kuinka moneen menoon ja yhdistelmään :) Ohoh, itse en ole vielä uskaltautunut laittamaan baltsuja, vaikka monta päivää olen eteisessä arvuutellut, että joko!

  28. Kiitos ihan valtavan paljon ihanasta kommentistasi Kaisa! Voi että tämä ilahduttikin pitkän päivän jälkeen <3 On myös aina yhtä kiva nähdä uusia naamoja kommenttiboksin puolella, pitääkin tutustua paremmin sinun blogiisi, hyvät kuvat kiinnittivät heti huomioni! :)

  29. Voi noita sinun pitkiä siroja jalkoja! Ja hiuksesikin näyttävät hirmusesti kasvaneen. Sekä yhtä tyylikkäänä olet kuin aina ennenkin. ;)

    Hyvää viikonloppua sekä loppurutistusta lukemisiin, täällä pidetään peukkuja sulle! :)

    -Jatta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *