London Shopping

Seuraavaksi vuorossa niitä matkalla tehtyjä muutamia ostoksia! Olette kyselleet niin innokkaina näiden perään, että varmaan petytte pienen saaliini nähtyänne ;) Shoppailin nimittäin reissulla hyvin maltillisesti ja parempikin niin, keväällä kun on tullut täydennettyä vaatekaappia jo jonkin verran. Laatu kuitenkin korvaa taas määrän – löysin todella mieluisia juttuja!

Massimo Dutti ei pettänyt tälläkään kertaa ja kotiin lähti varsin kesäisiä vaatekappaleita. Saatatte ehkä muistaa viime kesän asujen lempparini, beiget korkeavyötäröiset rusettishortsit? Ne saivat seuraa tummansinisistä vastaavista, joista ystäväni totesikin heti nämä nähtyään, että ihan näköiseni! Shortsit tulevat varmasti taas pelastamaan monet kiireiset aamut hellepäivinä, mutta miksei näitä voisi yhdistää jo kevätkeleillä sukkahousujen kera.

Toinen löytö oli lyhythihainen valkoinen silkkipusero, jossa on kauniina yksityiskohtina kultaiset napit ja taskut. Mieltäni jäi vähän kalvamaan eräs myöskin rintataskuilla varustettu pitkähihainen silkkipaituli, josta oma kokoni oli kuitenkin kaikkialta loppu. Sen mallista puseroa olen etsinyt, mutta ehkä sellainen tulisi vielä joskus vastaan.

Kuten kuvissa jo vilahtikin, piipahdimme outletkylässä tuttuun tapaan Polo Ralph Laurenin liikkeessä. Olen hurahtanut näihin palmikkoneuleisiin (joita poikaystäväni muuten nimittää mummopaidoiksi :D) totaalisesti ja kulkenutkin näissä lähes koko syksyn ja talven! Vielä oli tilaa yhdelle harmaalle, kun edellinen Gantin neuleeni on päässyt kutistumaan. Neuleissa on hinta-laatusuhde ehdottoman kohdallaan, hinta on noin viisikymmentä euroa ja omani ovat säilyneet kuin uusina kovasta käytöstä huolimatta.

Outletissa halusin myös kurkistaa Tory Burchin liikkeeseen, jos siellä ihan vaan sattuisi olemaan viime kesänä myynnissä ollutta Eddie Ballet Flatia nudessa parissa. Tismalleen samaa ei löytynyt, mutta kiinnitin heti huomioni hyllyllä nököttävään, kovasti sitä muistuttavaan ja vähintään yhtä sööttiin pariin! Olen etsinyt pitkään laadukkaita nudeja ballerinoja ja nyt sekin aukko on täytetty, nämä löytyivät noin 40%:n alennuksella.

Yksityiskohtina kärjen ja takaosan kiiltonahka, sekä supersuloiset rusetit kultaisella somisteella, sivujen tikkauksista puhumattakaan. Nämä ovat kivaa vaihtelua logolaatallisiin Reva-ballerinoihin, joista kyllä niistäkin pidän hurjasti. Olen enemmän laukku – kuin kenkätyttöjä ja olen ihan äimänkäkenä, että kokoelmani (josta voisinkin tehdä päivitettyä postausta) on täydentynyt kaksien parien voimin! Toisaalta, kun löytää omaan jalkaan täydellisesti sopivan mallin, niin hyvähän ne on löytyä muutamissa väreissä ;) Kyllä kelpaa odotella kuivia katuja, sekä ripausta rusketusta näiden pariksi!

Sellaisia ostoksia tarttui mukaan reissusta. Mitäs pidätte Lontoo-löydöistäni? :)

66 thoughts on “London Shopping

  1. Oh mitä ostoksia!! Odotus Pariisin matkaan vaan lisäänty, kun siellä pääsen kans käymään tuollaiseen outletkylään! :)

  2. Kiitos Jonna aina niin ihanasta blogistasi !! Olet tehnyt mielettömän herkullisia löytöjä! Bicester -kuume senkun kasvaa täällä ruudun toisella puolella…

  3. Tosi kivoja löytöjä olet kyllä tehnyt, voisin ottaa nuo kaikki vaikka heti vaatekaappiini;) Harmi,ettei Massimo Dutti toimita Suomeen:/

    Mulla olisi haaveissa löytää konjakkiset Revat kesäksi,mutta kivat olisi kyllä nämän sinunkin uutuudet :)

  4. Nuo Toryt on aivan ihanat! Vitsit kun pääsis itsekin katselemaan tuollaisia noin hyvillä aleprossilla… :) Hienot ostokset teit muutenkin.

  5. Ihania ostoksia, ihan sun näköisiä juttuja olet löytänyt! :) Balleriinat ovat täydelliset!!
    xx J

  6. Tosi kivoja ostoksia. Olisin halunnut kysellä vinkkiä juhlavaan maksimekkoon sopivista kengistä. Pääsen keväällä ylioppilaaksi ja olen hankkinut tummansinisen sifonkisen maksimekon, mutta nyt en tiedä millaiset kengät hankkisin mekon seuraksi.Mekko on melko samantyylinen kuin oma mekkosi siskosi häissä. Olisin todella kiitollinen avusta.:)

  7. Ihanat ballerinat! Voi kun löytäis itsekin, kun menemme tuonne viiden viikon päästä. Ja katsoin heti ihan samaa kun ystäväsi, että onpa näköisesi shortsit ;)

  8. Nuo shortsit on aivan superihanat! Voi ottaisin mielelläni itsellenikin tuollaiset :) Ja ballerinoista tuskin tarvitsee edes mainita, että ovat aivan ihanat! <3 Tosi kivoja ostoksia :)

  9. Ois ihanaa päästä taas käymään Massimo Dutissa, sieltä ei voi lähtee tyhjin käsin ikinä ;) Ja balleriinat on tosi nätit! Tykkään! :)

  10. Tooosi ihanat ostokset varsinkin baltsut ja nuo shortsit! Nyt vain kesää odottamaan niin pääsisit pukemaan ne päällesi! :)

  11. ihanan klassisia vaatteita olet ostanut! Oon myös itse lähdössä Lontooseen toukokuussa, onko hintataso samaa luokkaa merkkivaatteiden kanssa kuin suomessa? Oon miettinyt että voisin ostaa jotain Mulberryltä!

  12. Ihania juttuja oot löytänyt! Jäi kyllä suuresti harmittamaan etten pistäytynyt tuolla Outlet-kylässä pari kuukautta sitten kun Lontoossa muutaman päivän vietin. Noh ehkä seuraavalla kerralla sitten. :)

  13. Voi että nuo shortsit! Tosiaan suomesta ei Massimo Duttia löydy,naah.Tiedätkö mistä voisin löytää samankaltaiset suomesta? Kuolasin viimekesän asukuvissa jo kyseisiä sortseja,hahah :)
    Aurinkoista kevättä Jonna!

    -H

  14. Nuo Polo Ralph Laurenin neuleet ovat kyllä niin sieviä! Himottaisi sellainen itsellenikin. Taitaa varmaan kuitenkin Suomessa olla hinnat hiukan eri luokkaa kuin Lontoon outleteissa? :D

    Kenkiä ei kyllä koskaan voi olla liikaa (minä olen niitä kenkätyttöjä), ja nätin parin olet hankkinutkin! Itse hankin juuri Taupagen konjakkiset ballerinat jotka bongasin sinun mainospostauksestasi jokin aina sitten, iso kiitos siitä. Olin etsinyt sopivaa paria jo pitkään :)

  15. Aivan ihania ostoksia ja nuo balleriinat on kyllä niin herkut ja tosiaan vaihtelua niihin Reva-balleriinoihin verrattuna :P

  16. Ihania löytöjä, etenkin nuo ballerinat sekä silkkipusero! :) Ottaisin molemmat heti omaankin kaappiini!

  17. Todella kivoja ostoksia olet tehnyt :) Varsinkin nuo shortsit, ihanat!

    Vai että mummopaitoja… Olen mielestäni mummomaisempiakin paitoja nähnyt, mutta sympaattinen nimitys silti :D

  18. Ihania ostoksia :) Nuo balleriinat etenkin super ihanat <3

    P.s. Hullujen päivien kuvastossa voisi olla heti alussa yksi tummansininen raitamekko, jos semmoinen on vielä etsinnässä. En tiedä täyttäisikö se kriteereitäsi täysin, mutta hyvän näköinen yksilö ;) Myöskin seppälässä olen nähnyt hyvinkin samantyylisen mekon valkoisena mustilla raidoilla ja mustan valkoisilla raidoilla :)

  19. P.s. vielä lisäyksenä perjantain kohdalla hullareiden kuvastossa näyttäisi olevan myös Flippa K:n valkoinen pitkähihaisempi mekko raidoilla sivu 152 :)

  20. Oijj täydellisiä ostoksia! Ralp Laurenin neule ei todellakaan ole mummomainen, erittäin tyylikäs valinta vaan :) Ihastelin Massimo Duttin valikoimaa Tukholmassa ollessani, harmi että noita shortseja en esim bongannut lainkaan liikkeestä, olisivat varmasti tarttuneet mukaan! :)

  21. Aargh, en löytänyt noita rusettishortseja tänään Val d'Europesta, täytyy koittaa vielä Champs-Élysées'n myymälästä. Jasä tosiaankin oot shoppaillu maltillisesti, mulla on vähintäänkin lähteny lapasesta sen melkein puolen vuoden ostoslakon jälkeen! :D

  22. Oijoi, kateus täällä nostaa päätään kun kuulin sanan Pariisi! Voisin lähteä sinne heti tältä istumalta takaisin, ihana kaupunki :) Kävin itsekin viime kesänä Pariisin outletkylässä, sehän on samaa konseptia kuin tämä Lontoonkin ja vierailun arvoinen paikka!

  23. Kiitos! :) En malta odottaa silkkipaidan käyttöönottoa, kunhan nuo ilmat vähän lämpenisivät niin saisi tuon päälle!

  24. Kiitos Hjenn :) No se on kyllä aina oikea harmistuksen aihe, sitä päivää odotellessa kun alkaisi toimitukset Suomeen, tai vielä parempaa, saataisiin oma liike tänne! Tosin se olisi huono juttu lompakon kannalta ;)

    Konjakkiset Revat sopisivat kyllä täydellisesti Mini Alexasi kanssa :)

  25. Nämä on nyt US-kokoa 5,5, eli myyjän mukaan 36. Ovat kyllä huomattavasti löysempää mallia kuin Revat, mutta sain onneksi liikkeestä mukaani puolipohjallisia, joiden avulla ovat juuri passelit :)

  26. Kiitos :) Heti alkuun, onnea valmistumisen johdosta! Toisekseen, mekkosi kuulostaa aivan täydelliseltä. Maksimekko itsessään on jo niin hallitseva, että minusta sen pariksi sopisi hyvin jotkin sirot korolliset sandaalit, esimerkiksi tämän tyyliset http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/juhlakeng%C3%A4t/nly-shoes-427/camael-428366-14/.

    Kengäthän eivät kyllä juurikaan mekon alta näy ja itsekin puin häihin mekon kaveriksi ihan vaan luottokorkkarini, kiiltonahkaiset mustat peep-toe korot. Upea mekkosi vie kuitenkin kaiken huomion :) Toivottavasti ylioppilaspäivästäsi tulee ikimuistoinen!

  27. Oi sinulla on reissu tiedossa! Toivottavasti outletissa onnistaa, tulehan sitten kertomaan mitä kivaa löysit :) Hih, onpa hauska kuulla!

  28. Kiitos Lindsay, siellähän ollaan ihan hurmiossa! ;) Olen kyllä valtavan tyytyväinen löytöihini, toivottavasti näitä pääsisi pian käyttämään :)

  29. Sanos muuta, sieltä löytyisi aina vaikka mitä kivaa! Koot tosin olivat aika kiven alla ja moni ihastus piti jättää kauppaan, mutta parempi vaan lompakon kannalta ;) Kunpa Massimo Dutti saataisiin vielä jonain päivänä Suomeenkin!

  30. Kiitos, klassisia tosiaankin :) Hintataso on kyllä samaa luokkaa, joskin muutaman euron voi säästää punnan kurssin ollessa alhaalla. Jos Mulberryä mielit, niin kannattaa lentää Heathrow'n lentokentän kautta, siellä sijaitsevasta liikkeestä saa ostoksesta verot pois :) Olen omat laukkunikin sieltä ostanut!

  31. Voi harmi, että outletkylä meni sivu suun :/ Outletiin kannattaa kyllä ainakin ensikertalaisena varata lähes koko päivä, joten ehkäpä ensi kerralla sitten, kun nähtävyydetkin on varmaan jo kierretty ;)

  32. Voi kurja, tein pari kuukautta takaperin postauksen, johon olin kerännyt nettikaupoista vastaavia rusetillisia shortseja. Se jäi sitten kuitenkin julkaisematta ja nyt kaikki ovat jo ehtineet loppua :/ Yhtä kokoa on tummansinistä hyvin samannäköisistä shortseista jäljellä, jos ne sattuisivat sopimaan sinulle, http://www.zalando.fi/mintberry-shortsit-sininen-m3221a00y-503.html :) Lupaan vinkata, jos kesää kohden bongaan shortseja vielä!

    Aurinkoista kevään jatkoa sinullekin! :)

  33. Eikö olekin, ihan suosikkejani :) Heh, noilla on tosiaan Suomessa hintaa reippaasti enemmän, plus että saatavuus on tosi huono. Kurkkasin huvikseni juuri Stockan lasten osastolla Polo Ralph Laurenin hintatasoa, toin siskontytölleni mekon noin 20:llä eurolla, kun saman tyylinen mekko maksoi täällä 70e! Huhhuijaa :D

    Oi kylläpä ilahduin tästä! Tosi kiva kuulla, että postauksestani oli hyötyä ja kenkätyttö sai uuden parin kokoelmaansa ;)

  34. Voi vitsit, kiitos paljon vinkistä, tosi ystävällistä! Oli pakko mennä heti kurkkaamaan kuvastoa, en ollut edes tajunnut Hullareiden pian taas jo alkavan. Alun Malene Birgerin mekko oli aivan upea, tosin sopisi ehkä minusta paremmin juhlakäyttöön :)

  35. No kääk, tuohon Filippa K:n mekkoon sitten menin ja ihastuin! Yksi potentiaalinen yksilö on matkalla kotiin, mutta jos se ei jostain syystä sovi, niin käyn ehdottomasti katsastamassa tuon ;) Kiitos vielä ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *