It’s Holly&Whyte again!

Viime keväänä Lindex lanseerasi huiman suosion saavuttanen Holly&Whyte-malliston, jonka keulakuvana toimi upea Gwyneth Paltrow. Itse onnistuin saamaan silloisesta mallistosta rennon sinivalkoraidallisen maximekon ja nätin vaaleansinisen röyhelökauluspaidan, monet helmet myytiin loppuun hujauksessa. Holly&Whyte on todella paljon makuuni, siitä löytyy raikasta raitaa ja sinisen eri sävyjä, preppyhenkistä oranssia ja kullan kimallusta. Mallisto tuli onneksi jäädäkseen ja olen kuumeisesti odottanut keväisten vaatekappaleiden rantautumista, voi mitä herkkuja nettikauppa onkaan nyt pullollaan!

Keräsin kollaasiin tämän hetkiset suosikkini ja voisin ottaa vaatekaappiini jokaikisen näistä! Mallistosta löytyy klassikoita toisensa jälkeen, kuten raitapaitoja, palmikkoneuleita, kauluspaitoja ja harmaata teeppariakin. Lindexillä on ihan uusi kanta-asiakasjärjestelmä, More at Lindex, ja liittymällä jäseneksi sai heti sähköpostiin 30%:n alekoodin, jonka minä hyödynsin juuri tähän mallistoon. Kotia kohti on matkalla ylärivin raitapaita helmikauluksella, sekä oikean reunan statement-kaulakoru, kultainen rannekoruhan minulta jo löytyykin.

Vielä jäin himoitsemaan ainakin raitableiseriä ja kellohelmaista mekkoa, joiden pitäisi tulla myyntiin pian. Viime vuoden malliston navybleiseri jäi osaltani kauppaan, sillä matsku ei vaikuttanut kovin laadukkaalta ja kangas oli kauttaaltaan karvoissa ja nuhrussa. Toivottavasti tällä kertaa materiaaleja olisi hieman paranneltu :)

Saapuisipa paketti pian! Iskeekö teihin preppytyylinen Holly&Whyte yhtä lujaa kuin minuun?

53 thoughts on “It’s Holly&Whyte again!

  1. Voi kyllä iskee! Olen tilannut itselleni spostiin tiedon, kun raitamekko on tilattavissa! Se on kesäksi ihan pakko saada =)
    Viime vuonna ostin sen tummansinisen navy-bleiserin, ja totta tosiaan, laatu oli hieman pettymys. Ja tulihan sieltä kesän lopussa pari kivaa v.sinistä paitista pelastettua aletangosta, mitkä taas ovat olleet tosi hyvälaatuisia!

    Tilaamasi jutut näyttävät myös tosi kauniilta ja helmipuserokutkuttaa myös täällä!

  2. Voi,minuun iskee kyllä todella kovaa!;) Tuota bleiseriä aion käydä sovittelemassa heti tänään kunhan kampaajalta pääsen :)

  3. Itse ostin tuon H&W navyjakun ja oon kyllä tosiaan tykänny hirmusesti :) oon lähestulkoon joka päivä käyttänyt eikä oo menny miksikään, päinvastoin! Kestäny käyttöö paremmin ku monet kalliimmat jakutkin, positiivinen yllätys kyllä tosiaan, hintakaan kun ei päätä huimaa!

  4. Viimeksi eilen kuolailin ihan samoja juttuja Lindexin sivuilla! Niin raitableiseri kuin -mekkokin ovat hurmanneet myös minut! Ylärivin kauluspaitakin on kummitellu mielessäni kuin myös tuo kaulakoru. Kaulakoru on vain melko “kallis” Lindexin koruksi, mutta kyllä se tosi kauniskin on.

    Minä löysin -70% alesta oman Holly&Whyte bleiserini ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen! Materiaaliin ei minulla tarttunut liiemmin karvoja, mutta eipä meillä kotona mitään karvaavaa olekaan :D

  5. Iskee, ehdottomasti! Ostin viime keväänä punaiset chinot ja paljettiraitapaidan ja molemmat jäivät pitkäaikaisiksi suosikeiksi. Pitääpäs taas käydä ratsaamassa liike jossain vaiheessa. :)

  6. Jaiks, tuo -30 % tarjous on kyllä pakko hyödyntää! Jos tarkoitat sitä kultanappista viime vuoden navybleiseriä, niin mulla on se eikä siihen mun mielestä jää mitään karvoja ja on pysynyt tosi hyvänä käytössä.

  7. Tuli joku virhe edellisen kommentin lähettämisen aikana niin en tiedä tuliko perille, mutta hyvä että vinkkasit tuosta -30 % tarjouksesta, pitää kyllä hyödyntää se pikimmiten! :) Jos tarkoitat sitä kultanappista viime vuoden navybleiseriä niin mun mielestä siihen ei jää mitään karvoja ja mulla on pysynyt se tosi hyvänä runsaasta käytöstä huolimatta.

  8. Iskee ja lujaa! Toi raitableiseri ja kellohamemekko saa kyl ehdottomasti huokailemaan! Pitää varmaan odotella et millon saapuvat nettikauppaan :)

  9. Oi, tässä mallistossa on kyllä ihan mielettömästi sellaista mitä mielihyvin ottaisin kaappiini. Kirottu päätös olla shoppailematta Suomessa ennen reissua! :D

    Ja Lindex on kyllä ainakin tällä mallistolla nostanut todella paljon tasoaan!

  10. Jo toistamiseen Holly&Whyten kevätmallisto uppoaa ainakin minuun todella lujaa! :) Syksymallisto ei herättänyt yhtä suuria tunteita. Viime keväänä sekosin ihan kokonaan Holly&Whyten kanssa, varmaan melkein puolet mallistosta lopulta kotiutui vaatekaappiini :P Nyt olisi kanssa suuria mielitekoja, etenkin tuo raidallinen hame ja palmikkoneule… Harmikseni olen ulkomailla elokuuhun asti, eikä tässä maailmankolkassa ole Lindexiä. Tosin pohdiskelen kyllä silti “sokkotilaamista” Suomen kotiin, nuo Lindexin koot kun tunnen aika hyvin.
    PS. Ostin viime keväänä sen navybleiserin (ja raidallisenkin…), ja olen tykännyt siitä todella paljon! Se on kestänyt hyvin käyttöä, eikä ole yhtään nuhjaantunut ainakaan minulla. Hyvältä näyttää kyllä tuo tämän keväinenkin versio! :)

  11. En oo ikinä syttyny niist maksimekoista, mutta toi jotenkin sytytti. Lisäksi oli pakko tilata toi sama rannekoru ja ne söpöt pyöreet aurinkolasit :-D

  12. voi ei, minä en saanut tuollaista 30 % alekoodia vaikka eilen juuri liityinkin jäsenekski :( holly whyte mallistossa on kyllä niin paljon ihania vaatteita!

  13. Kyllä iskee! Ylärivin raitapaidat jo omassa vaatehuoneessa majaileekin. Helmikoristeinen on oma suosikkini, toi toinen oli sellanen heräteostos, rento ja helppo farkkujen kaveriksi :) Tykkään todella tästä mallistosta, ootan innolla myös noita mekkoja! –

  14. Todellakin iskee! Koko malliston kelpuuttaisin ilomielin. Tilasin itse raitamekon, rannekorun ja saman raitaneuleen kuin sinäkin. Olen monta kertaa jo yhdistänyt ne mielessäni Bayswateriin tai Lilyyn ;) kevättä odotellessa. Kävin neuletta jo etukäteen sovittamassa ja onneksi niin, koska normaali S oli tiukka ja M- koon tilasin. Kannattaa siis suosiolla ottaa kokoa isompi.

    Ps. Clutch saapui ja on ihana ;)

  15. Mallisto kyllä iskee minuun ja lujaa, ylläri ;D Tänä vuonna on pakko saada tuo kultanapillinen bleiseri <3

  16. Minä tykkään kanssa. Eniten tuo raitableiseri houkuttaa, menossa on sen täydellisen raitableiserin metsästys. Siis vaakaraitaisen sellaisen, pystyraitainen on jo :D Nuo kauluspaidat näyttävät kivoilta, mutta en saa mitenkään perusteltua itselleni kaappiin taas yhtä uutta kauluspaitaa.

    Kauniita juttuja olet tilannut.

  17. Minäkään en saanut mitään -30% alekoodia.. :/ Mutta tilaukseen lähti jokatapauksessa muutama ihanuus juurikin tuosta Holly&Whyte mallistosta :)

  18. En oo koskaan pysähtyny kunnolla Lindexin kohdalla ja menny kauppaan katseleen mitä siellä on tarjolla, en tajua miksi! Nyt mars nettikauppaan :)

  19. Ihania ja niinhän se oli munkin pakko eksyä tuonne sivuille :) Osaatko vinkata yhtään Lindexin kokojen suhteen, eli itse olen normaalisti kokoa 36, kannattaiskohan esim. neulepaidoista ja jakuista ottaa xs vai s?

  20. Nyt mekko näyttääkin olevan jo myynnissä, joten äkkiä tilaamaan! :) Harmi, että Lindexin koot ovat usein suuria ja tuosta ei ole omaa kokoani tarjolla ollenkaan, joten viitsinköhän tilata.. Minäkin olen ollut H&W-ostoksiini ja niiden laatuun oikein tyytyväinen!

  21. Moni muukin on täällä kommenttiboksissa nyt maininnut olleensa tyytyväisiä bleikun laatuun, joten ehkä silmäilin silloin kaupassa vaan jotain maanantaikappaletta :) Mukava siis kuulla, odotan innolla tämän malliston bleisereiden rantautumista!

  22. Jee kiitos vinkistä, en ollutkaan huomannut! Harmi tosin, ettei siitä ole pienempää kokoa saatavilla ollenkaan ja pelkään tuon olevan Lindexin tapaan iso :/

    Kaulakoru on tosiaan aika hintava, useimmat Lindexin vähänkään erikoisemmat statementkorut ovat nykyään tuota samaa hintaluokkaa. Reippaalla alekoodilla raaskinkin sen sitten tilata ;) Ja kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen, moni muukin on kertonut samaa täällä kommenttiboksissa! Ehkä minun käsiini osui kaupassa joku maanantaikappale :)

  23. Muistan miettineeni paljettiraitapaidan tilaamista tuolloin, se oli ihana! Harmi, ettei chinoja ollut tämän vuoden mallistossa, punaiset pöksyt nimittäin kutkuttelevat vähän mieless.. :)

  24. Joku täällä kommentoi, ettei saanut tuota -30% alekoodia :o Tosin muistin juuri, ettei se tullutkaan sähköpostiin vaan ruudulle heti siinä rekisteröitymisen jälkeen. Ja muutkin vaikuttavat olleen tyytyväisiä viime vuoden bleikkujen laatuun, joten ehkä minulle osui kaupassa vaan joku maanantaikappale käsiini :)

  25. Mekkoa oli ainakin jo myynnissä! Tosin sinäkin kun olet tällainen pikkuinen, niin harmi kun mekosta ei ole pienempää kokoa ollenkaan tarjolla :/ Ja yleensä Lindexin koot ovat muutenkin aika suuria, hitsi, mekko olisi nimittäin ihana!

  26. Noh, eikö sitä voisi poiketa säännöstä ihan pikkuisen.. :D Sanos muuta, Lindexin imago on kyllä parantunut huimasti ja viime keväisellä paljon kampanjoidulla Holly&Whyte-mallistolla on varmasti osuutta asiaan :) Hyvä Lindex!

  27. Minäkin odotin jo syksymallistoa mutta sieltä ei mikään juurikaan iskenyt silmään, tässä sitten senkin edestä! :) Hahah, ymmärrän hyvin tuon sekoamisen! Sokkotilaamisessa on kyllä aina riskinsä, mutta jos kerta koot ovat hallussa, niin mikäpä ettei :)

    Todella moni muukin on täällä kehunut viime vuoden bleiserin laatua, minulle taisi sitten vaan osua kaupassa jokin maanantaikappale! Ehdottomasti siis positiivinen juttu, voi sitten odottaa laatua tämänkin kevään jakuilta :)

  28. Mukava kuulla, että löytyi mieluisia juttuja :) Eikä kyllä mikään ihmekään, niin paljon kaikkea ihanaa on mallistossa!

  29. Höh, minkäköhän mutkan kautta itse onnistuin sen saamaan.. Se tosin ei tullutkaan sähköpostiin, vaan suoraan ruudulle rekisteröitymisen jälkeen! Niin on, voisin kotiuttaa tuosta vaikka mitä ihanaa :)

  30. Oi, en malta odottaa helmikoristeiden paidan saapumista! Se olisi ihan täydellinen niille päiville, kun ei meinaa keksiä kaapista mitään päällepantavaa :) Ja toinen raitapaita ei ainakaan ollut pahan hintainen heräteostos, juuri tuollaisia peruspaitoja sitä tarvitseekin ;)

  31. Oh, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä.. ;) Jännä muuten tuo kokojuttu, yleensä Lindexillä on tosi reilut koot ja pienimmätkin koot ovat usein olleet itselleni isoja. Harmittelin jo, että raitapaidasta oli kokoni heti loppu, kunnes minulle vinkattiin sen olevan tosi naftia mitoitusta! Otin sitten itsekin tavallista suuremman, toivotaan että se on sopiva :)

    Jee, mahtava juttu! :)

  32. Nomutta, pitäähän sitä löytyä pystyä ja vaakaa erikseen ;) Kauluspaidat ovat minustakin tosi tyylikkään simppeleitä ja ihana tuo vaaleansininen sisävuori. Minullakin niitä kyllä pursuaa jo kaappi entuudestaan, joten täytyy malttaa.

    Odotan innolla tilauksen saapumista!

  33. No höh, mitenköhän minä onnistuin sen kikkailemaan! Se tosin tulikin suoraan ruudulle tilauksen jälkeen, eikä sähköpostiin kuten kirjoitin.. Kiva kuitenkin, että mieluisia juttuja löytyi :)

  34. Sama juttu täällä, viime kesän jälkeen siitä on kuitenkin tullut yksi suosikeistani! Niin sitä vaan pitäisi hieman ennakkoluulottomammin käydä muissakin kaupoissa, kuin niissä ainaisissa samoissa :) Lindex on kyllä parantanut imagoaan huimasti viime aikoina, joten nyt mars nettikauppaan ihastelemaan!

  35. Lindexillä on vähän hankalat koot, minusta ne ovat yleisesti ottaen tavallista suurempia, itselleni normaalikokoni XS on usein hieman liian iso. Sitten taas esimerkiksi tuon helmikauluksisen raitapaidan kohdalla olen monelta taholta kuullut sen olevan tosi naftia kokoa ja otin itsekin nyt siitä normaalia suuremman! Kannattaa varmaan ottaa vaikka kahta kokoa jos ei ole varma, palautushan on helppoa ihan suoraan Lindexin liikkeeseenkin :) Toivottavasti tästä oli yhtään apua!

  36. Todellakin iskee, itse odotin juuri tuota ensimmäistä mallistoa kuin kuuta nousevaa ja aina sen päivittyessä on sieltä löytynyt uusia rakkauspakkauksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *