Vuosi takana!

Synttärikakku ja ilmapalloja, mutta ei varsinaisesti minun kunniakseni, vaan tänään pikkuinen blogipahaiseni täyttää vuoden! En voi uskoa, että tämän tärkeäksi muodostuneen harrastuksen parissa on vierähtänyt jo vuosi, aika on mennyt ihan hujauksessa. Muistan yhä kuin eilisen päivän sen hetken, kun vihdoin ja viimein pitkän pähkäilyn jälkeen rohkaistuin perustamaan oman blogin. Jännitti ihan valtavasti ja mietitytti, eksyyköhän kukaan lukemaan juttujani… ;)

Minulla on kuitenkin käynyt tuuri, sillä teitä on päätynyt tänne aivan mielettömän upea joukko! Päivittäin piristätte minua ihanilla kommenteillanne ja jaatte kullanarvoisia vinkkejä niin minulle kuin muille lukijoillekin. Ilman tätä vuorovaikutusta koko touhu olisi kyllä yhtä tyhjän kanssa! Kiitos siis pitkäaikaisemmille lukijoille kuluneesta vuodesta ja uusille tulokkaille lämpimästi tervetuloa mukaan ♥

Myöhemmin tänään on luvassa blogihistoriani ensimmäistä arvontaa! Pysykää kuulolla :)

Related posts

70 thoughts on “Vuosi takana!

 1. Oikein ihanaa syntymäpäivää blogillesi ja myös sulle Jonna ihanasta blogistasi! Postauksiasi on niin mukava lukea ja juttusi saavat hymyn huulilleni. Jatka samaan malliin! :)

 2. Onnea 1-vuotiaalle! <3 Kiitos ihanasta blogista,mukana ollaan oltu alkuhetkistä saakka ja toivottavasti saadaan olla vielä pitkään :)

 3. Jee, onnea synttäreiden kunniaksi! Tupsahdin tänne ihan sattumalta Inspirationin kautta ja jäin heti “koukkuun”. Sun mielettömän kauniit kuvat ja herttainen olemus on tän blogin sokeri ja suola. :)

 4. Onnea blogisynttäreiden johdosta! <3 Blogisi perusteella ei millään voisi uskoa, että olet vasta vuodenpäivät tehnyt tätä juttua - blogisi ulkoasu, kuvat sekä kaikki muu ovat aina vaikuttaneet aivan kuin kokeneemmankin konkarin kättenjäljiltä! :) Itseasiassa äänestinkin hiljattain blogiasi sellaisessa kilpailussa, jossa etsittiin parhaita vuonna 2012 aloitettuja blogeja! Harmi vain, etten enää muista että missä tämä kisailu järjestettiin! :/

  Jatka siis samaan malliin ja toivottavasti bloggailuvuosia on vielä monia edessä! <3

 5. Lämpimät onnittelut blogillesi Jonna! ♥ Onneksi rohkaisit mielesi ja perustit blogin, sillä blogisi on yksi lemppareistani ja postauksesi saavat aina hyvällä tuulelle. Jatka samaan malliin! :)

 6. Ihanaa että sulla oli uskallusta perustaa tämä silloin! Tämä on kyllä oikea hyvän mielen keidas hih:) Onnea Jonnan blogi 1 v, toivottaa Annukka

 7. Onnittelut Jonna. Kauniita kuviasi on ilo katsella.Herttaisella olemuksellasi ja määrätietoisella työnteolla tulet varmasti saavuttamaan juuri sen mitä elämältäsi toivot. Tsemppiä kevään urakkaan. Toivottavasti saat haluamasi palkinnon heinäkuussa.

 8. Onnea blogillesi! Ihanaa, että olet jaksanut jo vuoden verran jakaa elämääsi, vinkkejä ja kauniita kuvia meille lukijoillesi! Ihanaa, että sinulta löytyi vuosi sitten rohkeutta tähän touhuun! Ihania bloggailu hetkiä sinulle Jonna! :) Toivottavasti jatkat vielä pitkään :)

 9. Onnittelut :) itse olen kirjottanut blogiani pian jo 4 vuotta, mutta lukijoita on paaljon vähemmän kuin sulla :)

 10. Onnea sinulle sekä blogillesi! Kiva, että olet jaksanut näin pitkään :) Olen melkein alusta asti seuraillut blogiasi, nyt viime aikoina ahkerammin. Hymyilevän ja postitiivisen asenteesi lisäksi tykkään hurjasti kuviesi laadukkuudesta!

 11. Onnea 1-vuotiaalle huippu-blogille! Kuvat ovat aivan ihania ja tyylisi on pistämätön. Jatka samaan malliin.

 12. Hauska kuulla, että eksyit tänne Inspirationin kautta :) Kiitos kun jaksat aina niin ahkerasti piristää päiviäni kommenteillasi!

 13. Voi murunen, tässähän ihan häkeltyy! Kiitos valtavasti, olen todella otettu kauniista kehuistasi ja vielä äänestämisestäkin :) Ihana nähdä aina kommenttejasi täällä, toivottavasti pysyt menossa mukana vielä pitkään! <3

 14. Voi Emmi, kiitos hirmuisesti sanoistasi <3 Sait sellaisen hymyn huulilleni että :) Ja loistavaa, että sinäkin rohkaistuit perustamaan oman blogisi, se kuuluu ehdottomasti suosikkeihini!

 15. Hih, mikä hymy levisi kasvoilleni! Toivoisinkin voivani pitää tämän sellaisena hyvän mielen paikkana, joten ihana kuulla että olen mielestäsi siinä onnistunut. Kiitos valtavasti Annukka! :)

 16. Tuhannet kiitokset kommentistasi, olen todella otettu :) Tsemppaukset ovat aina tervetulleita ja kauniit sanasi lämmittivät mieltäni. Mukava nähdä uusia naamoja täällä kommenttiboksissa :)

 17. Kiitos Heidi kun aina piristät päiviäni ihanilla kommenteillasi! :) En ole kyllä kertaakaan katunut tähän touhuun ryhtymistä, päinvastoin. Toivottavasti sinä jaksat jatkossakin pysyä menossa mukana! :)

 18. Suurkiitos Dahlia ja erityinen kiitos siitä, että piristät aina päiviäni kivoilla kommenteillasi! <3

 19. Hihih, voi kiitos! Jos täällä ikinä näkyy Nellyn mekkopostauksia, niin ravistelkaa minut hereille ;) Olen pyrkinyt pitämään kaupallisuuden sopivissa rajoissa, joten mukava kuulla että olen siinä mielestäsi onnistunut! :)

 20. Voi kiitos kovin ihanasta kommentista, Heculina :) Onpa kiva kuulla, että olet ollut alusta asti mukana ja vielä mukavampaa, jos on viime aikoina tullut seurattua aktiivisemminkin!

 21. Voi kiitos itsellesi, ihana että innostuit jättämään kommenttia! On aina yhtä mukavaa, kun joku pitkäaikainen lukija sieltä ruudun takaa ilmoittautuu :)

 22. Vasta yhden vuodenko olet bloggaillut? Miten se on jäänyt multa tajuamatta?! :) Kirjotat ja kuvaat niin hyvin, että luulisi sun tehneen tätä jo vuosia! Hyvän päivän ootkin valinnut, mun synttäripäivä nimittäin!

  Itse oon myös pitkään pähkäillyt josko rohkaistuisin ja aloittaisin myös oman blogin… Tänään sain vielä paremman järjestelmäkameran lahjaksi, olisi kiva saada niille kuville käyttöä ;) Ehkäpä otan susta mallia ja vihdoin ryhdyn tuumasta toimeen :) Kiitos upeasta blogista Jonna !

 23. Viime kesästä asti olen varmastikin blogiasi seurannut ja ensimmäisellä lukukerralla kahlasin läpi koko arkistosi. Blogistien harmiksi olen vain äärettömän laiska komentoija, vaikka tiedänkin komenttien olevan se suola jolla kirjoittamista jaksaa tehdä. Ehkäpä siis aktivoidun. Olen useasti todennutkin, että esteetikkona haen ensisijaisesti blogeista kauniita kuvia joista näkee, että kuvaaja ymmärtää kameraansa ja pystyy tallentamaan juuri sen kauniin hetken. Kuvat kertovat niin paljon. Tästä syystä oletkin yksi lempibloggaajistasi. Kuviesi laadusta näkee, että kuvausvälineet ovat kunnossa ja osaat niitä myös käyttää. Aurinkoista viikonloppua.

 24. Oi, kiitos hurjasti kehusta! Olen kyllä niin iloinen, että intohimo valokuvausta ja kirjoittamista kohtaaan on herännyt taas blogin myötä :) Ja hei oikein paljon onnea näin hieman myöhästyneesti!

  Ehdottomasti jos vain voin, niin rohkaisen sinua blogin perustamiseen! Itse haaveilin siitä todella pitkään, kunnes lopulta tajusin että mikä minua estää :) Kirjoitinkin ihka ensimmäisessä postauksessani, että kerran täällä vaan eletään, joten kokeillaan nyt sitten ;) Tulehan ihmeessä vinkkamaan, mikäli innostut laittamaan blogin pystyyn!

  Kiitos itsellesi mukavasta kommentista!

 25. Kiitos kovasti Niina! :) Hih, saa nähdä, ainakin näillä näkymin intoa riittää vaikka muille jakaa ;)

 26. Onnea ihanalle 1-vuotiaalle!! Blogia on ollut ihana seurata ja toivottavasti intosi jatkuu vielä sillä tätä blogia on ihana lukea. Päivä piristyy mukavasti ihanista kuvista ja höpöttelystä.

 27. Kiitos valtavasti Elisa kauniista sanoistasi sekä siitä, että aina niin ahkerasti piristät päiviäni kommenteillasi! :)

Comments are closed.