Synttäriarvonta!

Aamusella lupailinkin jo, että minulla olisi tiedossa teille blogihistoriani ihka ensimmäinen arvonta! Tittididii!

Järjestämme yhteistyökumppanini kamerakauppa Top Shotin kanssa teille arvonnan, jossa on jaossa kaksi 50:n euron lahjakorttia! Sillä saa jo kivan pesämunan vaikka kamerahankintaa tai uutta optiikkaa varten, tai oheistarvikkeita kuvaamiseen. Arvontaan osallistut kertomalla kommentissasi, mistä aiheista tykkäät lukea.

Kiinnostaako sinua kenties eniten kosmetiikkaa koskevat postaukset vai katseletko mieluiten asukuvia? Löytyykö sieltä ruudun takaa toinen kaltaiseni herkkusuu, joka tykkää satunnaisista ruokajutuista? Vai toivoisitko enemmän valokuvaukseen liittyviä postauksia tai arkielämän kuulumisia? Sana on vapaa, postaustoiveetkin otetaan ilolla vastaan!

Jätä kommenttisi postaukseen sähköpostiosoitteen kera, anonyymit muistakaa keksiä nimimerkki! Aikaa osallistua on maanantaihin 25. helmikuuta asti, arvonta päättyy klo 23.

Rutkasti arpaonnea! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Related posts

157 thoughts on “Synttäriarvonta!

 1. Täällä ollaan melkoisen kaikkiruokaisia blogipostausten suhteen, mutta ehkäpä eniten mieleeni ovat ne kaikkein arkisimmat jutut: päivän asut, päiväni kuvina tmv! :) Lisäksi ruokaohjeet ovat aina enemmän kuin tervetulleita ja myös matka-aiheisia postauksia luen oikein mielelläni! :)

  lasalmihe@gmail.com

 2. Kokonaisuus missä on sopivassa suhteessa kaikkea,sekä kauniit kuvat piristävät aina päivää! Itse pidän kuitenkin eniten vaate ja ruokapostauksista <3 Kiitos oikein mukavasta blogista, olenkin löytänyt tänne vasta äskettäin.

  juhuuto@gmail.com

 3. Rakastan sun tyyliä ja miten voi nauttia arjen pienistä asioista! Ihania postauksia on mun mielestä just ne ruokajutut ja shoppailu/ asupostaukset:)) Myös sun kosmetiikkavinkit on ihania:) hyvää hiihtolomaa!

  -Elina
  nuppu.elina@hotmail.com

 4. Moikka! Ehdottomasti terveellisyys ja asukuvat! Niistä saa inspistä ja veikkaan, että niitä on mukavampaa rustailla omaksi iloksi kuin kirjottaa pitkiä kertomuksia =)Joten vaate, stailaus ja sisustuspostaukset itseasiassa myös ovat olleen mielenkiintoisia ja hurjan inspiroivia!
  oona.mariia@hotmail.fi

  -Oona

 5. Kaikki sun postaukset on mun mielestä hienoa luettavaa, mutta sun asukuvat on ennen kaikkea inspiroivia :) Tykkään kyllä myös paljon sisustuspostauksista, koska juuri oon itse muuttanut omaan asuntoon ja sitä parhaillaan sisustelen.

  mariannan-@hotmail.com

 6. Tykkään yleensä kaikista sun postauksista, mutta eniten ehkä asukuvista! Sulla on niin kiva tyyli :) Myös meikkijutut on kivoja. Ja kuten joku tuolla jo sanoi, kokonaisuus on tosi hyvä, kaikkea sopivassa suhteessa :)

  sssannna@hotmail.fi

 7. Tykkään oikeastaan ihan kaikista aiheista. Eniten kiinnostaa asukuvat ja muut tyylijutut, saan niistä tosi paljon inspiraatioita. Myös arkielämän jutut ja jos olet käynyt jossain kivassa paikassa (matkat, ravintolat jne.) kiinnostavat. Ihana blogi sinulla on, jatka samaa rataa! :)

  seathatsparkles@gmail.com

 8. Ruokavinkiit,siisustus asut ja kuvia helsingistä. Mutta tylkään kaikista sun postauksista :)

 9. Olen nyt tässä pari päivää miettinyt että mitä vastaan tähän, koska postauksesi ovat aina tosi ihania. Eniten tykkään sun ruokapostauksista ja meikkijutuista (muutama suokkarisi on päätynyt myös minun meikkipussiini). Vaattet kiinnostavat aina (hihii :)) ja odotan innolla millaisen kodin löydät ja miten sen päätät sisustaa.

  Olisi kiva jos tekisit sellaisen postauksen missä lukijat saavat kysellä sinulta :)

  elisa_lappalainen@hotmail.com

 10. Tykkään kaikista eniten asupostauksista ja tyylijutuista. On ihana inspiroitua muiden pukeutumisesta. Olisi kiva lukea tulevaisuudessa jtn urheilu/kuntopostauksia. :)

  greepos@gmail.com

 11. Tykkään erityisen paljon valokuvaukseen liittyvistä postauksista, tulenkin tänne usein juuri `lukemaan` kuvia..
  Kiva arvonta, olen mieluusti mukana.
  teijapistelentoatelisanetpistefi

 12. Minä pidän eniten monipuolisuudesta. Siitä, että kaikkea mahdollista on, välillä asua, välillä kollaaseja :)

 13. Reissujutut ovat ehdottomasti kivoja, ja valokuvaukseen sekä ruokailuun liittyvät. Toki asukuvauksetkin, mutta niitä on aika monella muutenkin tarjolla. Hyvää mieltä päivääsi :)

 14. Sun juttuja on kaikkia miellyttävä lukea! Osaat kirjottaa tosi sujuvasti ja kaiken kruunaa aivan upeat kuvat, jotka tekevät sen loppusilauksen. Mutta jos pitää jotakin sanoa niin asukuvat sekä ruokajutut uppoavat tänne paremmin kuin hyvin ja myös semmoset “hömppä kuulumisjutut” on kivoja! :)

  -Jatta

  jatta.isotalo@gmail.com

 15. Tykkään lukea kosmetiikkajuttuja sekä valokuvauksesta sekä muista kaikenlaisista tekemisistäsi.
  flight(at)luukku.com

Comments are closed.