Outfit With A Beanie

Eilen käväisimme iltapäivästä suorittamassa viimeiset jouluostokset. Itsehän olin jo huokaissut helpotuksesta, ettei pahimpaan ruuhkaan tarvitsisi enää lähteä, mutta eikös tuolla herralla ollut vielä kaikki puolitiessä! Näin löysin itseni jonottamasta puoli tuntia sisään parkkihalliin ja sen jälkeen puikkelehtimasta kaikkien muiden mattimyöhästen seasta… :D Huh, onneksi selvisimme ulos alle tunnissa!

Paksun parkatakin sai taas sisätiloihin suunnatessa jättää vaihteeksi nurkkaan, mutta jo aiemmin esittelemäni suloisen tupsupipon sujautin kuitenkin päähäni. Myös Pochette pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan, arkisin kun olen varsinainen kassialma ja muuten olen uutuuden huumassa valinnut olalleni aina Lilyn. Kyllä tuo pikkuinen on vaan edelleen yhtä kiva! :)

Takki / Gant
housut / Zara
pipo / Tommy Hilfiger
laukku / LV
huivi / Mulberry
nahkahanskat / Mango
kello / MK
saappaat / Piano

Semmoinen rento, mutta kuitenkin “kaupunkikäyttöön” passaava pipoasu tällä kertaa! Jokin beigesävyinen pipo olisi ehkä sopinut tuohon paremmin, mutta toisaalta eipä tuo harmaan ja konjakinruskean liittokaan hullumpi ole

Nyt aamukahvi porisemaan ja valmistautumaan töihin lähtöön. Tämän jälkeen koittaa kolmen päivän vapaaputki, joten tänään varmasti irtoaa hymy jos toinenkin tältä neidiltä :) Varsinaiseen joulutunnelmaan pääsen siis virittäytymään vasta huomenna, en malta odottaa sitä ruuan määrää (kinkkua maisteltiin jo eilisiltana!) ja läheisten kanssa yhdessäoloa! Toivottavasti siellä ruudun takana on jo täysrentoutuminen käynnissä, oikein ihanaa joulun odotusta! ♥

52 thoughts on “Outfit With A Beanie

  1. Olet aina niin iloinen ja positiivinen. Blogiasi on ihanaa lukea. :) Mistä olet muuten löytänyt tuon valkoisen paidan?

    Ihanaa joulunodotusta myös sinulle! :)

    t. Krista

  2. Oh, kauniit hanskat, kuten kantajansakin! Tsemppiä viimeiseen työpäivään ja mukavia vapaita ja joulunodotusta! :)

  3. Rakastan tuota pipoa ja ylipäätään sun blogia.:) Eksyin tänne eilen ja olen juuttunut lukemaan vanhoja postauksia.:)

  4. Hienot hanskat, mulla on samalaisia ;)

    Kyllä toi pipo hyvännäköinen silti, vaikka mietin saman että beige olisi sopiva. Silti tosi söpö pipo ja vielä parempaa merkki!

    Mä en mun tapaisesti kävelen talven ugg-saappaissa. Mulla on 5 ugg-saappaat. Kaikki “ratsastustyyliset” liian kylmiä ja mun varpaat tippuvat muuten :(

    Sain muuten n. kk aiemmin työpaikkaa. Tiesitkö, kun kuurona on todella vaikea saada työt. Niin huippuonnellinen, kun saan ostaa paljon merkkivaatteet :D ehkä sitten saattaisin perustaa oman tyyliblogia.

    -Sofia. (Se kuuro tyttö, jos muistat :) )

  5. Sä oot kyllä niin söpö, ettei mitään rajaa! :) Ja hyvin tosiaan sopii yhteen ruskea ja harmaa. Oikein ihanaa joulun aikaa!

  6. Heeei, saako sinua onnitella??! Raskaudesta nimittäin ;) Tuossa ekassa kuvassa valkoinen paitasi paljastaa…

  7. Millä teet nuo sun ihanat kiharat? :) tekisitkö jonkunlaisen videopostauksen siitä? Oot kyl aina jotenki niin raikkaan ja levänneen näkönen, nii mikä on sun salaisuus siinä ? : D

  8. Ihana asu taas jälleen;) tuo pipo on aivan ihana<3 itse olen samanlaista suunnitellut ostavani, mutta saisinko udella millainen parkatakki sinulla on? Olen todella kauan etsinyt täydellistä takkia, mutta ei ole vain löytynyt. Hyvää joulua sinulle!!:)

  9. Voi että oot ihanan näköinen! En tajua miten onnistut näyttämään aina kaiken lisäks noin pitkältä. :D Ihanaa joulua! <3

  10. Ihana asu jälleen! Toivottvasti työpäiväsi sujui rattoisasti! Itse sain olla lomalla jo tänään ja odotella rauhallisesti joulun saapuvan :) Mukavaa joulua sinne!

  11. Tykkään todella kovasti asustasi. :)

    Ihanaa joulua sinullekin jo hieman etukäteen. :)

    -pinja

  12. Oletpas taas niin kauniina Jonna! :) Tosi kiva asu, etenkin tuo pipo on niin suloinen :) Oikein ihanaa joulua <3

  13. Voi miten ihana kuulla, kiitos! :) Toivoisinkin, että blogini voisi olla sellainen hyvän mielen paikka arjen keskellä, joten olen erityisen ilahtunut sanoistasi. Valkoinen rusettipaituli on kuukauden-parin takainen löytö Zarasta, aivan suosikkini! :)

    Oikein ihanaa aatonaattoa :)

  14. Mallinumero on MK-5055, olen nähnyt sen kulkevan useammallakin nimellä, mutta mitä luultavimmin se on Jet Set Sport tai Runway Chronograph Watch :)

  15. Kiitos Katsku! :) Rusettihanskat ovat kyllä mahdottoman suloiset ja aika laadukkaan tuntuista nahkaa vieläpä. Plus ne ovat tällä hetkellä alessa Mangon netissä, vinkkivinkkinä! ;)

  16. Kiitos ihanainen kivoista sanoistasi :) Phuuh, vika työpäivä pulkassa ja nyt joulu saa tulla <3 Ihanaa aatonaattoa sinne!

  17. Oi kiitos herttaisista sanoistasi! Ja tietysti lämpimästi tervetuloa blogini pariin, kiva että olet eksynyt tänne :)

  18. Ihanko totta, hih :) Hanskat ovat mahdottoman söpöt ja nahkakin tuntuu yllättävän laadukkaalta! Minäkin olen kulkenut viime päivät lähinnä UGGeissa, ne ovat niiin lämpimät.

    Ja valtavasti onnea työpaikasta, aivan mahtava juttu! <3 Oletko jo aloittanut työt? Miten on sujunut? :) Tulehan sitten heti kertomaan, jos päädyt perustamaan oman blogin! Ja tottakai muistan sinut :)

    Ihanaa aatonaattoa, Sofia!

  19. Mua niin harmittaa kun ihmiset tulee piilovittuilemaan tänne, mitä iloa siitä kukaan saa… :(

  20. Teen ne Cloud Nine-suoristusraudalla :) Tänään viimeksi kiharoita vääntäessäni mietin, että pitäisi saada aikaiseksi se videopostaus aiheesta, sitä kun on toivottu niin kovasti! Kiitos siis toiveestasi, yritän taas pitää sen mielessä :)

    Voi kiitos kauniista sanoistasi! Juuri nyt olen kyllä kaikkea muuta kuin levännyt, mutta kai poskipuna ja aurinkopuuteri, valokynä, peitevoide iki-tummille silmänalusilleni ja ripaus pinkkiä huulilla tekevät tehtävänsä ;) Iloisella hymyllä pääsee myös varmasti pitkälle, hih!

  21. Kiitos ihana! :) Pipo on minustakin aivan supersöötti. Minulla on parin vuoden takainen Stadiumista hankittu Everestin punainen parkatakki karvahupulla. Sitä ei olekaan täällä blogissa tainnut näkyä, yritän pian ikuistaa sen asukuvaan, sillä kuljen kuitenkin lähes joka päivä se ylläni :) Jokin tummansininen tai beige parkatakki olisi myös unelma..

    Sitä samaa sinne! <3

  22. Voi että, kiitos hirmuisesti sanoistasi! :) Hih, mitenköhän onnistun saamaan 160-senttisen varteni näyttämään kuvissa pitkältä.. ;D Ihanaa aatonaattoa sinnekin <3

  23. Kiitos Heidi, olet aina yhtä herttainen! :) Työpäivä sujui oikein rattoisasti ja malttamattomana joulua odotellen. Ihana, että sinä olet päässyt jo rentoutumaan, minä tulen kovaa vauhtia perästä ;) Oikein makoisaa joulua!

  24. Oi kuinka kiva kuulla, kiitos Pinja :) Ja tosiaan, näin pikkuisen etukäteen aivan ihanaa ja makoisaa joulua sinnekin!

  25. Voi ootpas taas kauniina ja tyylikkäänä näin pakkasenkin keskellä! :) hih, itse muistutan jotain Michelin-ukkoa kun täällä -20c pakkasilla tallustelen :D Ei oikein jaksa/pysty panostaa kun on kylmä.

    Hyvää aatonaattoa! :)

  26. Kiitos herttainen Marianna! :) Hih, kuten sanottua niin nämä ovat niitä harvinaisempia asuja ja ylläni lähinnä silloin, kun pääsen jonnekin sisätiloihin kiertelemään. Sen sijaan kuljen joka päivä töihin ja muuten ulkosalla ollessani kunnon paksussa parkatakissa ja UGGeissa, täytyypä ensi kerralla ikuistaa semmoinen arkiasu Michelinä ;) Ai että odotan jo kevätpukeutumista!

    Ihanaa aatonaattoa sinnekin <3

  27. Joo aloitin 1kk sitten. Sujuu hyvin, harmittaa kun ei mulla paljon hyviä työkavereita. Vaikea kommunikaatio heidän kanssa, kun en kuule ja en osaa oikein puhua, eikä he viittomakieltä. :( Olen toivoisin, että pääseisin asiakaspalvelija-työt, mutta kun ei pysty, en osaa puhua enkä voi kuule :(

    Mutta palkka juoksee, tosi hyvä palkkaa ja saan juoda kahvia. :D Eli hyvä työpaikka. :) Ja olen haaveissani, että teen muotiblogia, mutta minun suomi on ihan huonosti! Jos mä voisin viittomakieltä, niin tekisin heti. Harkitsen tarkasti, koska minulla on paljon esteitä sen. Mutta jos teen, niin kerron sinulle.

    Esim. puhuin ystäväni kanssa, niin hän kerto, että mulla tosi hyvä tyylitajua ja paljon vaatteet, mut suomi on ihan todella huono. Varmaan vaikea sitten kirjoitus, kun blogi on paljon kirjoitusta.

    Mutta harkitsen.

    -Sofia

  28. Meillä suihkittiin myös eilen viimeiset kun mies sai päähänsä, että vielä puuttui asioita. Ei oltu ainoat ihmiset kauppakeskuksessa… :D

    Oikein hyvää ja rauhallista joulua! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *