It really is winter now!

Perjantaina Helsingin valtasi hurja lumimyrsky ja vaikka olenkin talvi-ihmisiä, niin silloin kyllä kirosin kasvoja vasten paiskautuvaa tuulta ja tuiskua sekä lumen seasta kaivettavaa autoa! Aamulla asioiden hoitamisen jälkeen pysyttelinkin koko päivän visusti sisällä viltin alla, paksu neule päällä ja töppöset jalassa. Seuranani oli glögiä ja pipareita vaniljatuorejuustolla, sytyttelin myös kynttilöitä luomaan tunnelmaa ja lämpöä. Eipä se ulkona riehuva lumipyry sitten enää niin kovin kurjalta tuntunutkaan! :)

Lauantaina myrsky oli rauhoittunut ja pakkanenkin oli kivunnut jo aika nipisteleviin lukemiin. Pihan oli peittänyt valkea lumipeite, kenkien alla narskui ja oli mielettömän kaunista ja valoisaa. Lisäksi talvi on hyvä syy kaivaa lämpimiä, kauniita asusteita esiin – ja ehkä hankkia jotain uuttakin, hih!

Nuorempana pipot olivat kaikkea muuta kuin cool, ja kuljin mielummin huppu päässä (ja pää jäässä). Nyt viime vuosien aikana olen kuitenkin, köh, hieman aikuistunut ja hankkinut muutamia suloisia pipoja pääni lämmikkeeksi. Uusimpana tulokkaana on Caran joululahjatoiveiden joukosta bongattu Tommy Hilfigerin harmaa palmikoitu supersöpö tupsupipo, johon ihastuin täysin.

Pipoa etsittiinkin sitten kissojen ja koirien kanssa ja lopulta tilasin sen merkin omilta sivuilta. Malli on mukavan löysä ja pipo sopii täydellisesti saman sävyiseen, viime vuonna syntymäpäivälahjaksi saamaani Gantin villahuiviin. Voi että, kyllä nyt kelpaa pakkaskeleillä! Nyt pitäisi vielä kaivaa talvitakit esiin, ehdinkin jo saada toivetta niiden esittelystä :)

Tänään ajattelin ehkä suunnata joululahjaostoksille, olisi myös hankittava tarvikkeet korttien väkertämistä varten. Oi, kyllä joulukuu on ihanaa aikaa! ♥

57 thoughts on “It really is winter now!

  1. Oi miten söpö pipo! Itselläni on pari palmikkopipoa myös mutta en laittaisi pahakseni jos tuollainen Hilfiger löytyisi kaapista;)

  2. Tiedätkö mikä tuo raja on jääkö tuote tulliin, jos tilaa Hilfigerin omilta sivuilta? :) Ja kuinka kauan sulla kesti toimitus? Voisin itsekkin nimittäin tilata tuolta “muutaman” joululahjan itselleni, hih…

  3. Ihana tuo pipo ja sopii sinulle tosi ihanasti! Minulle ei syystä tai toisesta pipo käy OLLENKAAN. Johtunee ehkä lyhyestä hiusmallista tai pään mallista.. en tiedä?
    Hain muuten Gantin liikkeestä juuri tuollaista vaaleanharmaata villahuivia, mutta en löytänyt?! Ruudullisia oli ja raidallisia, mutta yksiväristä vaaleanharmaata ei. Höh. Pitänee ehkä kiertää vielä täällä Turun puolessa ko. liike myös :)

    Kyllä joulukuu vaan on niin ihanaa aikaa, ei siitä pääse mihinkään! Laitoin eilen vähän jouluvaloja ja polttelin tuikkuja… tänään piparinpaistoa lasten kanssa ja glögimuki eteen. Voi tätä ihanaa elämää =)

    Kivaa kun teet kortit itse, arvostan sitä =)
    Kivaa sunnuntaita!

  4. Oi vitsi toi on vaan niin ihana toi pipo! Sopii sulle tosi hyvin. Toivottavasti pukki muistaa mun toiveeni! :D

  5. Voi kiitoksia Katya! Tupsupipot ovat kyllä pipojen parhaimmistoa ;) Jokin beige samantyylinen olisi myös ihana..

  6. Tullien kanssa pohdiskelin itsekin tuolta tilatessani, mutta ymmärtääkseni nämä Hilfigerin sivut toimittavat vain EU:hun (ja sijaitsisikin näin ollen EU:ssa), jolloin tulleja ei tulisi. Täällä on lisää tietoa toimituksista, http://eu.tommy.com/service/Shipping/CS_SHIPPING,default,pg.html. Tarkkaa toimituksen kestoa en enää muista, tuli se viikon sisällä kuitenkin ja näppärästi kotiovelle asti. Hih, tuolta löytyisikin vaikka mitä kivaa pukin konttiin ;)

  7. Ihana pipo! Oon jo pitkään ettiny tollasta “täydellistä” tupsupipoa, mutta joka paikassa tuntuu vaan olevan sellasia pipoja missä on karvanen tupsu.. Saanko udella mistä löysit omasi? :)

  8. En ole itse asiassa ihan varma mallin nimestä, esim. Shopbopilla olen bongannut sen nimellä Sport Watch, kun taas MK:n sivuilla se on nimellä Midsized Chronograph Watch. Mallinumero on kuitenkin 5055 ja se on esim. MK:n sivuilla juurikin tämä http://www.michaelkors.com/p/Michael-Kors-Michael-Kors-Midsized-Chronograph-Watch-Golden-GOLDEN/prod2090006_cat20403_cat35701_/?index=14&cmCat=cat000000cat145cat35701cat20403&isEditorial=false.

    Sain sen ylioppilaslahjaksi ja se on ostettu silloin Stockalta. Jos nyt hankkisin uuden, niin tilaisin kyllä Shopbopilta, niin säästäisi muutaman kympin :)

  9. Kiitos Mapsi! :) Minäkin pitkään ajattelin, etteivät pipot sopisi ollenkaan, mutta kai se on mallistakin aika paljon kiinni! Pipoja kun on niiiin paljon erilaisia ja erimallisia. Sinulla on niin upean vahvat kasvonpiirteet, että uskoisin pipon sopivan sinulle loistavasti!

    Höh, harmi ettei löytynyt! Omani on ostettu viime syksynä Stockalta, mutta tänäkin syksynä näin Gantin omassa liikkeessä ihan näitä perus yksvärisiä huiveja, myös harmaana. Käy ihmeessä vielä kurkkaamassa Turusta Gantin liikkeestä ja vaikka sieltä Stockaltakin :) Toivottavasti löytyisi! Näissä on kyllä hintalaatusuhde ehdottomasti kohdallaan.

    Oi, joulufiilistelysi kuulostaa ihanalta! Rentouttavaa sunnuntain jatkoa sinnekin :)

  10. Hih, kiitos vaan sinulle inspiraatiosta! Tosin lompakko ei ole kovin kiitollinen ;D Toivottavasti söpöliini löytyisi sieltä pukin kontista!

  11. Kiitos Miisa kivoista sanoistasi! :) Asuja ei ole vaan tullut viime aikoina oikein kuvailtua, mutta ehkäpä niitä saisi pian taas pitkästä aikaa tännekin. Mukavat sunnuntain jatkot :)

  12. Oi, täytyykin kokeilla pipareita vaniljatuorejuuston kera, kuulostaa sen verran hyvältä! Nykyään ei oo kyllä mitään syytä olla käyttämättä pipoa, sen verran erilaisia malleja ja tyylejä on markkinoilla, että varmaan jokaiselle löytyy omansa. :)

  13. Ihana pipo, kulunut sanonta tässä kommenttilaatikossa, mutta juuri samanlaista olen etsinyt itsekin… ;)

    Minulla on sinulle blogissani tunnustus, kiitos ihanasta blogistasi ja päivää piristävistä postauksista! :)

  14. Voi miten suloinen pipo! Tuollaisen laittaisin kyllä mielelläni itsekkin päähän :) Multa löytyykin harmaa pipo muutaman vuoden takaa, mutta se ei sovi täydellisesti Gantin huiviin :D

  15. Yhdistelmä on todella herkullinen, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :) No sanos muuta, eri malleja löytyy vaikka millä mitalla, jokaiselle jotakin! Nuorena tytönnulikkana ajatusmaailma oli kyllä ihan toinen ;)

  16. Hih, kulunut tai ei ;) Pipon metsästäminen oli kyllä yllättävän vaikeaa, niitä on niin paljon erilaisia että sekaan mahtuu monta sellaista mallia, jotka eivät sovi itselleni tai muuten miellyttäneet silmää. Toivottavasti jokin ihana lämmike löytyisi sinnekin :)

    Ja voi kiitos rutkasti, paitsi tunnustuksesta niin erityisesti kauniista sanoistasi! Tuli ihan hymy huulille :) Menen heti kurkkaamaan!

  17. Hih, se on kyllä aikamoinen söpöliini! Voiei, sittenhän tarvitset ehdottomasti uuden harmaan pipon ;D Naisen logiikkaa..

  18. Onpa kyllä suloinen pipo ja toki myös sinä. :) On kiva välillä lukea, että joku tykkää talvesta, vaikkei sää aina olisikaan niin suotuinen. :)

    – pinja

  19. Heippa! Voi kun en yhtään enää muista tarkalleen, pipon tilaamisesta kun on jo parisen viikkoa aikaa. Kyllä se kuitenkin viikon sisällä tuli ja näppärästi kotiovelle asti :)

  20. Kiitos Pinja, sinä se olet aina yhtä suloinen! :) Olen ollut viime päivät kyllä niin fiiliksissä talvesta ja jaksan koko ajan innostua sen tuomasta valoisuudesta ja kauneudesta! Tuona myrskypäivänä suustani pääsi kyllä pari ärräpäätä.. ;)

  21. Kiitos kovasti Laapa! :) Harmaa on kyllä ihanan raikas väri etenkin noin kasvoja vasten, viihdyn siinä paremmin kuin hyvin!

  22. Katos vaan olitkin maininnut sen jo tossa postauksessa.. :D Kiitos vinkistä, saatanpa itsekin klikata tuon söpöliinin kotiin! :)

  23. Hih, ei sitä aina innostuksissaan ehdi lukea niin tarkasti ;D Toivottavasti ehdit tilata pipon itsellesi, näyttivät nimittäin jo loppuneen tuolta nettikaupasta!

  24. No sanos muuta, yläasteella pipot oli kaikkea muuta kuin cool ;D Ja totta tuokin, tosin tukka on minulla kuin räjähdyksen jäljiltä ottaessani pipon pois, lättänä ja säköinen! :D

  25. Oi onpa mahdottoman suloinen pipo tuokin! Ja höpsistä mitään vaivaat, en tosin valitettavasti ole Stadiumissa vähään aikaan käynyt, enkä siis ole nähnyt pipoa :/ Sävy ainakin näyttäisi aika hyvältä, toivottavasti se sopisi Gantiin! Hitsit, mä haluan tuon valkoisena… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *