Laukkutytön tunnustukset

Olette te aikamoisia murusia! Olin eilen yhtä hymyä kommentteja lukiessanne sekä teidän omia haastepostauksianne selaillessa. Pienen pinnan raottamisen jälkeen voidaankin palata taas tällaisiin hömppäaiheisiin.. :)

Olen ties kuinka monet kerrat kertonut teille olevani laukkutyttö henkeen ja vereen. Toiset haaveilevat punapohjaisista korkokengistä tai klassikkotrenssistä, minun materiaaliunelmissani sen sijaan siintävät laukut! Esiteltyäni teille viimeksi laukkukaappini uusimman tulokkaan eräs lukijani esitti toiveen, josko voisin tehdä postauksen laukuistani. Kaikki nämä kaunokaiset ovat toki vilahtaneet täällä aina tasaisin väliajoin, mutta toisaalta ihastelen itsekin aina mielelläni muiden kokoelmia.

Longchampin Roseau oli ihkaensimmäinen kalliimpi laukkuni. Aloin tuolloin leijailla pilvilinnoissa ja haaveilla Bayswaterista vakavissani ensimmäisiä kertoja, kävin usein jopa hypistelemässä sitä Fabianinkadulla. Lopulta tulin järkiini ja jouluna 2010 ostin tämän simppelin kaunottaren lahjaksi minulta minulle, toimittamaan mustan arkilaukun virkaa.

Rakastan sen eleganttia ulkonäköä ja sileää nahkaa, johon tosin naarmut iskostuvat aika helposti. Roseau kulkee matkassani silloin, kun mukana täyty kantaa A4-kokoisia kansioita tai kirjoja, mutta painoa ei saa kertyä liikaa, sillä täytenä sitä ei ole kovin mukava kantaa lyhyen hihnan vuoksi.

Sitten heräsi Vuitton-tyttö! Muistan kuin eilisen, kuinka abikeväänäni olin saanut viimeisen yo-kokeen alta pois ja suuntasimme ystäväni kanssa Pohjoisesplanadille. Voi sitä tunnetta, kun poistuimme molemmat liikkeestä ruskeiden suurien paperikassien kera! Koska rakastan lahjoa itse itseäni, oli laukku tietysti ylioppilaslahjani ;)

Neverfull GM on osoittautunut aivan loistavaksi malliksi, kuten olen monta kertaa todennutkin. Pähkäilin alkuun myös pienempää MM-kokoa, mutta järkeilin niin, että suuren laukun saa aina taitettua sivuilta pienemmäksi, kun taas pienempää kokoa et saa suuremmaksi. GM-koko vetää sisäänsä kaiken tarvittavan ja vähän ylimääräistäkin, ja se on valintani erityisesti luennoille tai kirjastoon, käsimatkatavarana lennoilla tai weekenderinä mökkireissulle. Laukun ohuet hihnat kestävät käsittämättömän määrän painoa! Olen ollut malliin niin tyytyväinen, että vielä joskus haluaisin hankkia Neverfullin toisessakin kuosissa.

Näiden kahden hankinnan jälkeen kaipailin kokoelmaani jotain hivenen pienempää laukkua, joka toimisi luottolaukkuna arjessa. Ratkaisu oli LV:n Speedy 30, jonka ostin viime syksynä palkinnoksi haluamani työpaikan saamisesta. Mallailin käsivarrelleni myös Monogram-kuosista, mutta myyjäkin totesi Damier Ebenen olevan enemmän minunnäköiseni. Olin kuulemma ilmiselvästi Damier-tyttöjä ;) Speedy on yllättävän mukava kantaa lyhyistä hihnoista huolimatta ja koko on täydellinen!

Bayswater, oi Bayswater..Mulberryn konjakinruskea kaunokainen on varmaankin rakkaimpia laukkujani, sillä haaveilin siitä niin monen vuoden ajan. Olin alkuun varma siitä, että haluaisin sen mustana, mutta Roseaun jälkeen en tarvinnut toista saman kokoista mustaa laukkua. Oak oli siis selvä valinta ja laukku lähti mukaani vuoden alussa Heatrhow’n kentältä. Voi sitä riemua, kun kannoin valtavan ruskean kassin koneeseen! :)

Baysiin mahtuu myös A4-kokoisia papereita, mutta varsinaisena koululaukkuna en sitä käytä, sillä nahka on aika painavaa. Laukku toimii kuitenkin täydellisesti arjessa ja sen saa toki myös olalle, mikäli sisällä on enemmän tavaraa.

Sitten vielä kokoelmani pienokaiset. MICHAEL Michael Korsin mustan nahkaisen Webster-clutchin tilasin Net-A-Porterista parisen vuotta sitten ja se on ollut todella ahkerassa käytössä. Pidän nahan rypistetystä pinnasta, sekä pienen pienestä kultaisesta metallilaatasta edessä. Ainoa miinus tässä on, että se ei vedä sisäänsä kovin paljoa tavaraa, joten tämä on minulla lähinnä iltalaukkuna. Sisällä on kätevät korttitaskut, joten lompakkoakaan ei tarvitse erikseen raahata mukana!

Louis Vuittonin Pochette Monogramin hankin itselleni viime kesänä palkinnoksi luku-urakasta. Oli mielettömän upea ja aurinkoinen pääsykokeen jälkeinen päivä, kun vietimme ystäväni kanssa kunnon hemmottelupäivää. Pochette kulkikin matkassani lähes joka päivä ja se oli varmasti kesän käytetyin laukkuni! Pitkä hihna mahdollistaa monipuolisemman käytön niin arjessa kuin juhlassakin. Musta nahkainen kaunotar, Mulberryn Lily, onkin teille jo varmasti tuttu ja tuskin kaipaa enää esittelyjä ;)

Yleensä uuden laukun ostamisen jälkeen listalla odottaa heti seuraava vuoroaan, mutta juuri nyt en oikeastaan kaipaa mitään lisäystä kokoelmaani. Tottakai laukkuja tulee aina ihasteltua, mutta en edes keksi mitään järkevää perustelua, miksi tarvitsisin uuden ;) Minulta löytyy niin konjakinruskeaa, mustaa nahkaista kuin tummanruskeaakin, pienempää ja suurempaa laukkua niin arkeen kuin juhlaankin!<

Tänään pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja otan rakkaideni kanssa suunnaksi Tukholman, oikein ihanaa viikonloppua!

Related posts

76 thoughts on “Laukkutytön tunnustukset

 1. Sulla on kyllä kadehdittavan ihana laukkuvalikoima :) Pieni Bayswater-kuume täällä menossa mutta toistaiseksi minäkin tyydyn vain haaveilemaan. Jos joskus saan unelmienityöpaikan,olisi se hyvä syy palkita itsensä;)

 2. Täällä yksi laukkuhirmu innostui heti, kun näki tämän postauksen otsikon:D Sinulla on kyllä tosi kiva kokoelma, ja valokuvaustaitosi saavat laukut näyttämään vieläkin kauniimmilta:) Minäkään en periaatteessa tarvitsisi enää yhtään laukkua, mutta kummasti siellä haavelistalla on silti ainakin muutama ihanuus tälläkin hetkellä…

 3. Oikein kuola valui näpäämistölle tätä postausta lukiessa ! Aivan järjettömän kauniita laukkuja, joista osa löytyykin jo omasta kokoelmasta ja osa on vasta haaveiluasteella :) Itsekkin olen henkeen ja vereen laukkutyttö, kauniisiin laukkuihin ei kyllä koskaa kyllästy ;)

 4. Sulla on kyllä kovin täydellinen kokoelma :) Mä haaveilen tällä hetkellä LV:n Artsysta tosi paljon. Hintaa sillä on kyllä myös aika paljon, mutta katsellaan nyt.. :)

 5. Ihania yksilöitä sulla! Itsekkin haaveilen muutamasta erittäin ihanasta laukusta, jotka löytyvät ehkäpä joskus kaapistani. :)

 6. Siinäpä vasta oikein kivan näköinen ja kokoinen laukkukokoelma :) Oli kiva lukea jokaisen laukun kohdalla pieni tarina sen hankkimisesta :)
  – Anna

 7. Voi miten ihana kokoelma:) Itekin mietin tota neverfullia, mutta musta tuntuu että se GM imee mut melkein sisäänsä jos kun olen niin pieni. Toisaalta säkin taidat olle pienikokoinen, eikä se sulla näytä hirveän isolta.. Ei auta muu kuin kokeilla ;P

 8. Vautsi, kun olet ehtinyt keräämään huikean kokoelman pienessä ajassa! Olet kyllä osannut tehdä kauniita ja myöskin järkeviä valintoja noiden suhteen :)

 9. Sinulla on kyllä kattava ja kaunis kokoelma, itsekin olen ostanut laukkuja niin, että minulla olisi vähän joka tarkoitukseen jotakin. Mustien laukkujen suhteen edustus on itselläni vähän huonompi, mutta ainakaan vielä se ei ole harmittanut kovasti.

  LV sopii sinulle todella hyvin! Pidän kyllä heidän laukuistaan, mutta en vain osaa kuvitella LV:tä itselleni. Mulberry ja Dior ovat omia suosikkejani ja itseltäni löytyykin aika paljon Neverfullia malliltaan muistuttava Dior.

  Kivaa viikonloppua!

 10. Ihana kokoelma :) itseltäni löytyy kolme samaa laukkua ja vielä haaveissa olisi pari samaa :D tosin ehkä hiukan erikuosilla :)

 11. Ihana kokoelma. Rakastan kauniita ja laadukkaita laukkuja. Neverfull on kyllä osottautunut ihan ykköseksi, haaveilen nyt toisesta kuosista :) Sama täällä, palkitsen itseni jonkin suorituksen tms. jälkeen, ja mikä olisikaan parempi palkkio kuin kauan haaveiltu laukku :)

 12. Voi että, mulla on järkyttävän iso haavelista laukuista jotka haluun.. <3 Pitkään jo listalla ollut Neverfull GM on seuraava minkä ostan :)

 13. Hei onko sun Korsin nudet korkkarit pysynyt hyvässä kunnossa? :) Millaista se pinta on ja naarmuuntuuko helposti? Mietin tässä samanlaisten mustien ostamista…

 14. Täällä toinen laukkutyttö hei ! ;D Ihania laukkuja on sinulle kertynyt, ja aina täytyy olla haaveita huomisen varalle ! ;) Itse haaveilen nyt tuota Lv:n neverfull mm mallia ! :)

 15. Jestas että on upea blogi! Selasin tämän sivun kokonaan ja mun on pakko lukea nuo aikaisemmat postaukset kans! Samantien hyppäsin sun lukijakaartiin! :) <3

 16. Voih, molemmat Mulberrysi ovat minunkin haavelistallani ;) Ja kuulun todellakin myös laukkutyttöihin, sillä vaikka myös kengistä tykkäänkin, en huokaile lähellekään niin paljoa kauniiden kenkien kuin laukkujen perään!

 17. Tosi upea kokoelma! :D Mä tykkään paljon näistä kokoelmapostauksista, itsekin niitä harrastan. ;) Sulla on paljon toimivia klassikoita klassisissa väreissä, ne kestävät hyvin aikaa!

 18. Hieno laukkukokoelma ja myös erittäin toimiva! :) Itseltäni löytyy monta samaa, mutta kaikki eri kuoseissa. Hankin itselleni pochetteen pitkän hihnan vasta loppukesästä ja sen jälkeen tuli kyllä käytettyä laukkua todella paljon. Tuo Korsin clutchi on kaunis. Itselläni puuttui musta clutch ja tämän puutteen korjasin eilen tilaamalla net a porterista YSL:n Belle de Jourin, en malta odottaa, että saan sen ensi viikolla! :)

 19. Moikka, ihania laukkuja sinulla. :) Sinulla on myos tosi kiva tyyli muutenkin. Voisitko joskus tehdä postauksen vaikka vaatekaapistasi tai lempivaatteistasi?

 20. Liittyen ehkä enemmänkin edelliseen postaukseesi. Mutta olet ihan mielettömän kaunis, todellakin luonnonkaunis. :) Ja kaiken lisäksi olet todella ystävällisen ja mukavan oloinen persoona. Mukavaa joulun odotusta! :)

 21. Wau!
  Täällä ilmoitautuu myös yksi ihminen jolle laukut ovat intohimo :)
  Perjantaina myös Espooseen kotiutu LV:n Neverfull damier kuosilla. Koko on MM (siis se keskikoko). Nykyään myös Espan myymälästä saa nimikirjaimet laukkuun!

 22. Hih, kiitos Hjenn! Minäkin kyllä mielelläni vierailisin sinun laukkukaapillasi ja voisin ryöstää sieltä vaikka sen söpöliini-Alexan ;D Tuohan olisi erinomainen syy palkita itsensä :)

 23. Hih, ihana kuulla! Olen itsekin ihan samanlainen ja rakastan katsella muiden kokoelmia :) Ja kiitos kivoista sanoistasi, kuvaamisessa oli kyllä pieni haasteensa kun oli niiiin kovin pimeää, mutta oli pakko yrittää! Ja voi, kyllä minunkin haavelistallani on aina laukku jos toinenkin, tällä hetkellä nämä kaunokaiset täyttävät kuitenkin kaikki tarpeeni ;)

 24. Hih, voi Terhi kun jätit kivan kommentin, kiitos! :) Ihana kuulla, että sieltä ruudun takaa löytyy muitakin laukkutyttöjä! Haaveita saa ja pitää olla aina, unelmointi on ihanaa hömppää arjen keskellä. Mikäs laukku sinulla on seuraavana hankintalistalla? :)

 25. Kiitos Reetta, sinultakin löytyy niin kauniita laukkuja :) Artsy on kyllä todella nätti malli, mutta nätti on tosiaan hintakin ;D

 26. Kiitos Heidi! Haaveilla saa ja pitääkin, ihanaa kevennystä arjen keskellä :) Laukuista voisi kyllä aina vaan unelmoida!

 27. Kiitos Anna, niin minun kuin laukkujenikin puolesta hih ;) Ja kiva kuulla että pidit, haluaisin aina ostaa laukkuja niin, että takana on jokin ajatus ja siitä jää muisto.

 28. Kiitos Kelli! :) Minullahan on tosiaan mittaa huimat 160cm, joten aikamoinen tappi olen itsekin GM-kokoisen Neverfullin rinnalla ;D Minua sen koko ei ole kuitenkaan häirinnyt, kun taas esim. Longchampin käsivarrella kannettava laukku tuntuu minusta välillä vähän isolta, Neverfull menee olalla niin näppärästi. Joten eikun liikkeeseen mallailemaan, sillähän se selviää! :)

 29. Kiitos Lola! :) Kahdessa vuodessa olen tosiaan nämä kerännyt, suurempien hankintojen kohdalla yritän pitää sellaista sääntöä, että korkeintaan puolen vuoden välein saan ostaa uuden ;) Välillä siitä on ihan pikkuisen lipsuttu, mutta jos niitä ostelisi joka toinen kuukausi, niin eihän siinä olisi enää mitään hohtoa :)

 30. Minä ja laukkuni kiitämme! Käytän itse niin paljon vaaleita sävyjä pukeutumisessa, että musta laukku tuo kivasti kontrastia ja etenkin nyt tuo uutukainen Lily on ollut kovassa käytössä.

  Makujahan on tosiaan monia ja olisikin tylsää, jos jokaikinen pitäisi samoista asioista. Oi, Diorisi kuulostaa upealta, täytyykin mennä kurkkimaan josko siitä näkyisi jokin vilaus jossain ;)

  Oikein rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa sinne!

 31. Kiitos Miims, olen nyt kyllä hirmu tyytyväinen kokoelmaani :) Sinulla taitaa olla Bayswater seuraavana hankintalistalla? ;)

 32. Kiitos Kirsi :) Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen Neverfulliin! Minäkin kovasti himoitsen sitä Monogram-kuosisena vielä joskus, ehkäpä sitten jos ja kun pääsen kouluun. Ja olen niin samaa mieltä kanssasi, sitä sitten myös muistaa aina laukun “tarinan” :)

 33. Hih, kuulostaa tutulta ;) Minäkin se olen sellainen unelmoija että, mutta haaveita saa ja pitääkin olla! Neverfullia voin kyllä suositella niiin lämpimästi, aivan loistava malli :) Missä kuosissa olet ajatellut hankkia sen?

 34. Heippa! Korsien kiiltonahkapinta on kyllä aika herkkää ja etenkin tuossa vaaleassa värissä, pintaan on tullut muutamia rumia naarmuja, nahan alta on ikään kuin paljastunut tummempaa pintaa. Toki ne ovat olleet kovassa käytössä ja ihan baarimenoissakin, mutta hieman harmittaa silti :/ En sitten tiedä, kuinka herkät ne olisivat mustina. Muuten olen ollut todella tyytyväinen korkoihin, aivan upeathan ne ovat! :)

 35. Hih, heipähei ja tervetuloa joukkoon, Anri! ;D Sanos muuta, haaveilu on ihanaa hömppää arjen keskellä! Neverfull on kyllä aivan loistava malliltaan, en voi kuin suositella. Missä kuosissa olet ajatellut hankkia sen? :)

 36. Voi kiiitos Heidi ihanan piristävästä kommentistasi! Mahtavaa kuulla, että olet löytänyt tänne, lämpimästi tervetuloa joukkoon <3

 37. Hih, ihana kun sieltä ruudun takaa löytyy niin monta samanhenkistä laukkutyttöä ;) Toivottavasti pääsisit ruksaamaan Mulberryt haavelistalta!

 38. Kiitos BagMiss! Olen kyllä todella tyytyväinen nyt kokoelmaani, löytyy jokaiseen menoon jotakin :) Vaikka köh, ainahan sitä silti haaveilee! Tykkään kovasti lueskella blogistanne kokoelmapostauksia sekä muita ihania laukkujuttuja! :)

 39. Kiitos Zeta, kiva kuulla että sieltäkin löytyy paljon kaltaisiani laukkutyttöjä :) Pocheten pitkä hihna on kyllä todella kätevä, vaikkakin olen yhä sitä mieltä, että on riistoa kun se on ostettava erikseen! Vau, Belle du Jour on kertakaikkisen upea laukku ja keikkuu ikuisuushaavelistallani :) Onnea jo etukäteen uudesta kaunokaisesta!

 40. Heippa ja iso kiitos ihanasta kommentistasi :) Postaustoiveesi kuulostaa hirmukivalta, jotain lempivaatejuttua olen itseasiassa joskus mietiskellytkin.. Pistän sen siis korvan taakse ja yritän toteuttaa sen lähiaikoina! :)

 41. Voi että, minun piti ihan lukea kommenttisi uudestaan ja uudestaan, olen todella otettu kauniista sanoistasi <3 KIITOS! :) Tällaista palautetta on aina ihana saada! Oikein makoisaa joulun odotusta sinullekin :)

 42. Heippa! Valitettavasti RL:n neuleita taitaa olla kovin hankala saada tilattua tänne Suomen puolelle :/ Tiedän ainoastaan, että Duetto.fi:stä saa tilattua Ralph Laurenia, jos taas sinulla sattuu olemaan mitään asiaa Ouluun, niin luin juuri Lindsayn blogista, että siellä eräs liike myy niitä (http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2012/11/shoppailumahdollisuudet-oulussa.html). Toivoisin voivani olla avuksi, mutta aika kehnosti niitä neuleita tuntuu saavan mistään :/ Ainahan voi myös turvautua eBay'hin, sieltä niitä löytyy vaikka millä mitalla (http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Polo+Ralph+Lauren+cable+knit&_sacat=0&_from=R40).

  Toivottavasti löytyy! :)

 43. Kiitos Marjukka minun ja laukkujeni puolesta ;) Sinunkin kokoelmasi on kyllä aika kadehdittava ja etenkin Printed Oak Lily mitä ihanin ilmestys!

 44. Hih, kiitos ihana Elle-Marie :) Lily ihastuttaa kyllä minuakin päivä päivältä vaan enemmän, poikaystävänikin varmaan kohta kyllästyy kun koko ajan toitotan, että “katso nyt sitä!” :D Olen ollut siihen kovinkovin tyytyväinen!

 45. Heippa Page, kiva kuulla että sieltä ruudun takaa löytyy paljon laukkuihmisiä :) Oi, onnea uudesta kaunokaisesta! Damier Ebene on ihana kuosi ja erityisen kiva nyt syksyllä. Ja hei, kävinkin Espan liikkeessä muutama viikko sitten ja olin ihan innosta piukeana kuullessani, että he ovat juuri ryhtyneet nimikirjailemaan laukkuja! En vain ole vielä päättänyt, kumpaan laukkuun haluaisin painattaa kirjaimet, joten vielä on harkinnan alla ;) Otitko itse nimikirjaimet laukkuusi nyt?

 46. Kiva postaus ja ihana kokoelma. Mielipiteeni voi tosin johtua siitä, että omistan itsekin täsmälleen samanlaiset Roseaun, Bayswaterin ja Korsin. Ja Lilystä haaveilen. On meillä hyvä maku ;)

 47. Kiitos K! :) Hih, ihanko totta! Aika sattuma, kun tuo Korsikin on vähän “harvinaisempi”. Erinomaisen hyvä maku meillä ;D

 48. Ihana kokoelma, mahtavan monipuolinen! Itsekin pyrin kovasti monipuolisuuteen laukuissani ja kokoelma näyttää aika samalta kuin sinulla :-D Tosin Bays on musta, ja kolme Vuittonia (Neverfull GM, Pochette ja Speedy 35) ovat kaikki Ebeneä koska en vaan ole Monogram -tyttö, ja pelkään kuollakseni Azuria kun se on niin vaalea. Konjakin värisen laukun paikkaa täyttää Michael Korsin Hamilton ja Lilyn paikkaa samantapainen laukku myös MKlta.

  Clutch vielä puuttuu! YSL Belle du Jour haaveissa, voivoi… Tuo sinun on kyllä tosi sievä, vähän MiuMiu -henkinen :-)

 49. Hei!
  Otin nimikirjaimet kullan värisenä. Vaikka en ole koruissa kullan ystävä, mutta laukkuun kyseinen väri sopi todella hyvin! Hetken mietin, laitanko nimikirjaimia koska haaveissa olisi päästä naimisiin kahden vuoden sisään ja silloin sukunimi muuttuu, mutta ystäväni vakuutti minut, olen kyllä tyytyväinen että otin nimikirjaimet laukkuun. Kuitenkin olen 110% varma etten laukkua tule koskaan myymään. Hienointa laukussa oli että kuosi on tullut markkinoille 1888, eli kuosi on tuhatvuotta vanhempi kuin minä!
  Seuraavana haavelistalla on joko Longchamp roseau tai LV:lta pikku laukku damier kuosilla.

 50. Kiitos Mau, kiva kun innostuit kommentoimaan! :) Monipuolisuus on minustakin kaiken A ja O, hyvä että löytyy laukku jokaiseen menoon.

  Oi, kokoelmasi kuulostaa ihanalta! Mustaa Bayswateria haaveilin niiin pitkään, mutta lopulta olen kyllä kovin tyytyväinen tähän Oak-valintaan. Hih, Azuria ei tarvitse pelätä, tämäkin sottapytty on saanut pidettyä sen siistinä ja puhdistaminen on todella helppoa! Aiheesta löytyy postauskin tuota Laukut-kategoriaa selailemalla, jos kiinnostaa :) Ja Belle du Jour on minunkin ikuisuushaavelistallani, se on vaan kertakaikkisen kaunis laukku! Tuosta MK:n clutchista pitikin muuten sanoa, että minustakin siinä on vähän Miumiu-viboja! ;)

 51. Kulta oli varmasti hyvä valinta :) Viime visiitilläni katselimme jo myyjän kanssa vaihtoehtoja ja minäkin päätyisin kultaan Damier Ebene Speedyssäni. Neverfulliin sen sijaan ottaisin pelkän painatuksen ilman väriä, se sopi vaaleaan nahkaan täydellisesti!

  Tuota tulevaisuuden sukunimen muuttumista en olekaan ajatellut, kääk! Noh, se on kuitenkin niin pieni yksityiskohta, että tuskin jäisi häiritsemään, vaikka kirjailu olisikin vanhalla nimellä :) Tässä tuli nyt taas innostus lähteä viemään laukku tuunattavaksi! Ja vau, on kuosilla ikää kyllä :)

 52. Tosi hyvä kokoelma! Itse olen myös pyrkinyt pikkuhiljaa siihen, että olisi vain laadukkaita laukkuja periaatteella “vähemmän mutta sitäkin laadukkaampaa”. Prosessi on hyvässä alussa, mutta hieman vielä kesken. Vai onkohan tämä sellainen ikuisuusprojekti :D

 53. Kiitos Niina, kiva kun jätit kommenttia! :) Heh, sinäpä sen sanoit, eiköhän tämä ole monella naisella aika ikuisuusprojekti ;D Eikä vähiten sen takia, että ihania laukkuja löytyisi aina lisää haaveiltavaksi!

 54. Ooo mitä laukkuja:) Olen kyllä kenkätyttöjä, mutta kovasti vaihtamassa kelkkaa. Tai montaa en tarvi, Chanelini saa täyttää monta laukkuvirkaa XD

Comments are closed.