Happy Birthday To Me!

Jihuu, nyt sitä ollaan sitten virallisesti siirrytty kaksikymppiseksi! Sen kunniaksi loikoilin aamusella sängyssä niin pitkään, että olin saanut unihiekat silmistäni. Valmistin itselleni herkkuaamiaisen, joka nautittiin kaikessa rauhassa vällyjen välissä. Aika hyvä aloitus synttäriaamulle, eikö? ;)

Aamun paras oli kuitenkin ovikellon soitto, sain kukkalähetyksen “Lontoosta” ♥ Voi että, kyllä nyt on yhtä suurta hymyä tämä tyttö! :)

Related posts

76 thoughts on “Happy Birthday To Me!

 1. Onnea vielä tuhannesti! :) Ihana tiistai- aamu sankarilla, ja kukkalähetys on aamun kruunaus omalta murultaan,upeaa :)

  Ihana postaus sanoisinkos!

 2. Ihanaa synttäripäivää ja voi, mikä ihana yllätys poikaystävältäsi, todella huomaavaista :)

  -hanna

 3. voi että, onnea! :) saitko sun vanhemmilta mitään lahjaa tai ostitko itse itsellesi lahjaa hih? ;)

 4. Silmäni kiinittyivät ensimmäisenä tuohon Pentikin vanilja lautaseen! Kerrassaan kaunis sarja!

  Oi miten kaunis ele tuo kukkalähetys. Olet onnentyttö :)

 5. Tää on pikkusen aiheen vierestä, mutta sanonpa silti, kun niin monesti sitä “kadehdin”: sä olet todella taitava valokuvaaja! :)

 6. Hurjasti onnea päivänsankarille <3 vietä oikein
  kiva synttäripäivä :)
  Mun päivä on ens viikolla :)

  -jensu

 7. Rauhallista ja yllätyksellistä syntymäpäivää!! Onpas sulla huomaavainen ja romanttinen poikaystävä! :) Mitä muita lahjoja sait?

 8. Voi kiitos kovasti! :) Vanhemmiltani sain tuon kuvassakin näkyvän Riviera Maisonin tarjottimen, kävin äitini kanssa jo valitsemassa sen kuukausi takaperin ;) Oma lahjani tulee näkymään täällä sitten myöhemmin, hih!

 9. Vanilja on aivan ihana sarja! Ei vaan ollut tarpeeksi isoa kahvimukia tuohon mätsäämään, hih. Ja olen kyllä aika onnentyttö ja yhtä hymyä tämän päivän jälkeen :)

 10. Voi kiitos valtavasti kauniista sanoistasi! Olen saanut blogin kautta taas aivan uuden innostuksen kuvaamiseen, mistä olen todella iloinen :)

 11. Kiitos oikein kovasti onnitteluista, päivä läheisten kanssa vietettynä oli kyllä aivan ihana :) Ja hihih, ei täälläkään ihan joka päivä saada kukkia, joten tämä oli aivan erityisen ihana yllätys poikaystävältäni :)

 12. Voi kiitoksia kovasti! Hih, en osannut ollenkaan odottaa mitään tuollaista joten ajatus oli aivan ihana :)

 13. Kiitos oikein kovasti, Elisa! :) Tämä oli kyllä mielettömän romanttinen ele poikaystävältäni. Sain ihania lahjoja niin ystäviltäni kuin perheenjäseniltäkin, suurimmaksi osaksi toivomiani astioita ja sisustusjuttuja omaa kotia varten :) Ehkäpä kuvaan jotain tännekin piakkoin!

 14. Onnea hirmusti! :) Ja ah mikä poikaystävä.. Kyllä teillä vaan luja suhde tuntuu olevan kun näin pitkän ajan kestätte erossakin. Mahtavaa.

 15. Mielettömän ihanaa synttäripäivää twentysomething Jonna! :) lupaa mulle, että synttärishoppailet viikonloppuna sitten oikein olan takaa ;)

 16. Voi kiitos kovasti, Chloe :) Hih, tämä oli kyllä todella herttainen ele häneltä ja täydellinen yllätys! Kieltämättä välimatka tuntuu vain vahvistavan ja sen verran monta yhteistä vuotta jo takana, että pohja on luja. Aivan ihanaa nähdä muutaman päivän päästä!

 17. Voi kiitoksia Pauliina <3 Hih, siitä ei ole kyllä epäilystäkään kun Lontoon kamaralle pääsee.. ;)

Comments are closed.