20!

… tai no en nyt ihan vielä voi kehaista siirtyneeni virallisesti aikuisiän puolelle, mutta ainakin juhlat on jo juhlittu! Ja loistavat juhlat olikin, oli ihana nähdä kaikki rakkaimmat ystävät samassa paikassa samaan aikaan :) Söimme hyvin (vähän liiankin hyvin, synttärisankari joutui jossain vaiheessa menemään sohvalle pitkälleenkin paisuneen vatsansa kanssa:D), vaihdoimme kuulumisia ja nautiskelimme hyvää viiniä. Loppuillasta siirryimme vielä keskustaan muutamaksi tunniksi istuskelemaan!

Mitäs täällä sitten tarjottiin? Ystäväni oli suuri apu tarjoilujen väsäämisessä ja loihdimme muun muassa bruschetta-leipiä, fetapinaattipiirakkaa, kanapastasalaattia sekä jälkiruuaksi mangojuustokakkua. Juustokakku oli ensimmäinen ikinä leipomani ja se oli menestys, vaikka itse sanonkin!

Semmoiset synttärikekkerit, kiitos valtavasti kaikille, jotka pääsivät paikalle ♥ Ensi viikolla kahvitellaan oikeana päivänä vielä perheen kesken ja loppuviikosta pääsen viettämään synttäreitä muruseni luokse Lontooseen, eihän tässä voi kuin olla yhtä hymyä :)

54 thoughts on “20!

  1. Oi vitsit miten kaunis synttärisankari täällä onkaan!
    Tarjoilut teillä ovat olleet myös todella herkulliset..Olisiko mahdollista, että jakaisit tuon feta-pinaattipiirakan ohjeen? Alkoi niin tehdä mieli :)

  2. Oi miten ihanan näköiset tarjoilut :) Niin ja onnea näin etukäteen kakskymppiselle. Ite olin tossa vaiheessa sillon pari vuotta sitten täysin paniikissa, joten hyvä että oot ite ihan rauhallinen :D (mä taidan muutenkin olla ainut ikinä, jolla on 20-kriisi :D)

  3. Paljon onnea kaunotar! Herkut näyttävät kyllä sen verran houkuttelevilta, että voisin tulla siellä piipahtamaan. ;)

    On muuten häikäisevän upea kuva sinusta! =)

  4. Oi mitä herkkuja!:) Tuo mangojuustokakku näyttää ihan superherkulliselta!:) Hih, nauroin tuolle kortille, ihana!:) Onnea jo näin etukäteen sinulle Jonna!:)

  5. Voi kiitoksia Heculina <3 Ja ehdottomasti, voin pistää ohjeen jakoon pikimmiten :) Mussuttelin sitä juuri "aamiaiseksi", ihana kun juhlien jälkeen jääkaappi on täynnä tähteitä ;)

  6. Olen kyllä ylpeä saavutuksistani, yleensä tarjoiluni ovat tasoa pakasteesta coktailpiirakat ja uuniin ;) Heh, eräällä ystävälläni oli kyllä karmea kahdenkympin kriisi, joten et ole ihan ainoa! :D

  7. Voi kiitoksia murunen onnitteluista ja kauniista sanoista! :) Hih, täällä on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon herkkuja, että tervetuloa rääppiäisiin vaan ;)

  8. Kiitoksia, kähvelsin sen serkkuni kaapista ;) Meillä oli taas vaatevaihtarit meneillään! Se on kuitenkin ostettu Zarasta ehkä joku kuukausi sitten, toivottavasti niitä olisi vielä jäljellä! :)

  9. Hih, täällä olisi vielä muutama pala kakkua jäljellä ;) Se oli aivan superherkullista, vaikka itse sanonkin! Kiitos oikein kovasti onnitteluista! :)

  10. Voi kiitos ihana Jenna <3 Hih, paita on kähvelletty serkkuni kaapista, kätevää kun voimme aina lainailla toistemme vaatteita ;)

  11. Paljon onnea jo etukäteen ihanainen! :) Herkullisen näköisiä tarjoiltavia olette väsäilleet, olisi huippua saada ohjeita näihin herkkuihin – itsekkin juhlin synttäreitäni joulukuussa ja sain kyllä hyviä tarjoiluvinkkejä – kiitos <3
    Mangojuustokakku on oma ehdoton lemppari, olen leiponut sitä useasti jo parin vuoden ajan ja se on aina yhtä hyvää, njams! :)

  12. Voi kiitos onnitteluista ja kauniista sanoistasi, ihana kun aina jaksat piristää päivääni kommenteillasi <3

  13. Voi kiitoksia kovasti! :) Ja voisin ehdottomasti jakaa ohjeita näille pikimmiten, kiva vaan jos kiinnostusta löytyy! Minä kyllä innostuin kovasti tuosta mangojuustokakusta, se oli ihanan raikasta eikä liian makeaa :) Tätä tarjotaan meillä myös ensi viikolla perheelle!

  14. Paljon onnea jo etukäteen ihana<3 On kyllä ollut kaikenlaisia herkkuja teillä, fetapinaattipiiraan ohjetta täälläkin kaipailtaisiin :) Täytyy yrittää keksiä,mitä tarjoisin valmistujaisissani!

  15. Näytät ihan superkauniilta tuossa ekassa kuvassa!:) Nuo bruschetat voisivat olla yksi vaihtoehto omille synttäreilleni ensi kuussa – näyttävät nimittäin aika herkullisilta näissä kuvissasi:D

  16. Ihania kuvia Jonna (niin kuin aina). Mulle just pari päivää kerrottiin, että pidät kekkerit. Myöhäiset onnittelut vielä näin jälkeenpäin. Toivottavasti juhlat meni hyvin :) t: Dodi (ps. ihana blogi, jos en ole nyt aikaisemmin maininnut<3)

    cwithmilk.blogspot.fi

  17. Voi kiitos Zandra! :) Bruschetat oli kyllä hyviä, me vaan laitoimme täytteet hieman liian aikaisin ennen vieraiden saapumista ja leipä hieman lössähti, niiden kun kuuluisi olla rapsakoita! Täytyy kokeilla joskus vielä uudestaan :) Ohjetta noihinkin kyllä tulossa!

  18. Voi kiitos kovasti Dodi ja ihana kun jätit kommenttia! :) Hih, itse asiassa aikaiset onnittelut kun oikea synttäripäivä on vasta parin päivän päästä, joten ei hätää ;) Täytyy käydä vierailulla sunkin blogissa ja eiköhän taas joskus törmäillä! :)

  19. Hihih, voiei :D Täälläkin masu kyllä vähän kurnii, onneksi pinaattipiirakkaa on vielä jäljellä ;)

  20. Paljon onnea kauniille kakskymppiselle :) Ollappa itsekin vielä noin nuori ;) Huh, aika menee kyllä ihan liian nopeasti. Muistan kuin eilisen päivän kun täytin 20v. ja siitä on kohta jo kymmenen vuotta…

  21. Kiitos oikein kovasti, Sara! :) Hih, itse ahmin vielä koko eilisen päivän juhlien jämiä ja nyt meinaa kyllä tulla jo korvista ulos ;)

  22. Voi kiitos, naana! <3 Lahjat olivat kyllä aivan ihania, kyllä ystäväni tietävät mistä pidän! Tulevat varmasti vilahtamaan täällä pian ;)

  23. Voi kiitos, Jonanna! :) Hih, olen niin tottunut olemaan babyface eikä siitä kauaa ole kun joku kysyi olenko 16-vuotias, joten minusta on ihan kiva vaan saada vähän ikää mittariin, niin voin edes sanoa _oikeasti_ olevani niin ja niin vanha! :D Mutta sanopa muuta, niin se vaan aika menee nopeasti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *