Operaatio konjakinruskeat saappaat…

… on vihdoin saatu päätökseen! Johan niitä on pari talvea etsittykin, viimeksi Syyskenkiä-postauksessa, joten voitte vain arvata, kuinka tyytyväinen olen löytööni :) Näin saappaat jokin aika sitten kampaajan tuolissa istuskellessani Elle Accessories-lehdessä ja riensinkin tämän jälkeen pikimmiten kauppaan, jossa en ole tainnut vierailla aikoihin, saati että olisin lähtenyt sieltä kassi kädessä. Nimittäin Kookenkään

Saappaat eivät olleet tuolloin vielä saapuneet liikkeeseen, mutta nyt vihdoin sain nämä kaunokaiset käsiini. Kengät ovat itselleni entuudestaan tuntemattomalta merkiltä Piano ja malli nimeltään Terracina. Ihastuin saappaiden yksinkertaiseen, mutta tyylikkääseen ulkomuotoon, eikä tuo varren hieman Hilfiger-viboja herättävä polttokoriste kivana yksityiskohtana yhtään pahentanut asiaa! Myös ehdoton kriteeri saappaiden aitonahkaisuudesta täyttyy ja voi miten pehmeä noilla on tepastella, todella mukavat jalassa!

Saappaiden tuli sopia yhteen Oakin sävyiseen Bayswateriini ja hyvinhän nuo näyttävät pelaavan sulassa sovussa ;) Syksy ja viileämmät ilmat saavat nyt minun puolestani tulla ja äkkiä sitten, niin pääsisin pian tepsuttelemaan näillä!

Tänään on vapaapäivä ja aamu on ihana aloittaa pitkän kaavan mukaan sängyssä letkotellen ja aamiaisesta nautiskellen. Voisin pitkästä aikaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja suunnata lenkille tuonne syysilmaan, katsotaan onnistunko ;) Oikein ihanaa päivää kaikille!

Related posts

71 thoughts on “Operaatio konjakinruskeat saappaat…

 1. On kyllä hyvännäköiset saappaat! Pitäisi varmaan itsekin alkaa katsastella tämän syksyn saapas-valikoimia ennen kuin varpaat paleltuvat ballerinoissa. :D Taidan siis hipsiä ensimmäisenä K-Kenkään! ;)

 2. Mitäh! Pitää varmaan vuosien tauon jälkeen käydä sielläkin kurkkimassa. Nuo on upeat! Olisin veikannut hilfigeriä tai gantia ensimmäiseltä vilkaisulta. =D
  Takana ei taida olla edes koristesaumaa, jolloin niitä varsia pystyisi kaventamaankin.

 3. Olenkohan ikinä kommentoinut blogiisi… seurannut olen jonkun aikaa sillä pidän tyylistäsi kovasti! Vaikka reilusti sinua vanhempi olenkin :)

  Bongasin nuo samaiset saappaat samaisesta lehdestä. Olen vaan unohtanut käydä niitä livenä katsomassa! Tänään pitää korjata tilanne. Onko tuo varsi kuinka leveä / kapea? Itselläni on usein ongelmana se, että löytäessäni ihanat saappaat ovat ne varresta liian leveät…

  Aurinkoista päivää!

 4. Ei hahaha, et arvaa! Mä kokeilin kans noita samoja!:D mutta mulle ne varret oli taas jälleen kerran liian isot:/ Onneks, niin ei olla taas kenkäkaksosia:D

 5. Itselläni ei konjakinruskeille saappaille ole tarvetta, eikä kyllä mustillekaan, kun vanhat vielä ajavat asiansa hvyin, mutta onhan nuo vaan niin upeat että pakko käydä vähän vilkaisemassa! ;)

 6. Onpa kauniit! Harmi että itselläni on ruskeat valmiina viime vuodelta, mustat puuttuu, onkohan noita mustina…?

 7. Älä muuta sano, minäkin luulin näitä ensin Hilfigereiksi lehden kuvaa katsoessani :D Eikun suunta K-Kenkään!

  Itseasiassa näissä on koristesauma takana, varsi oli muuten sopiva kapoisiin jalkoihini, mutta tuo yläreuna levenee vähän ja repsottaa pikkusen jalassani. Myyjä totesi, että jos se minua häiritsee niin sitä voi näppärästi kaventaa suutarilla :)

 8. Voi kiitos Marja sanoistasi ja siitä, että innostuit nyt jättämään jäljen itsestäsi tänne! Vuorovaikutus kun on tässä koko touhussa parasta, niin on mukava kuulla ja nähdä, ketä siellä ruudun toisella puolella oikein on :)

  Nyt kipinkapin K-Kenkään katsastamaan saappaat livenä! Varsi on yllättävän kapea, minullakin kun on sellaiset rimppakintut, ainoastaan yläreunasta se hieman levenee ja siten repsottaa jalassa. Myyjä kuitenkin totesi sen olevan helposti kavennettavissa suutarin luona, sillä takana on sauma. Aion siis kipaista vielä kaventamassa noita hieman :)

  Aurinkoista syyspäivää sinnekin!

 9. Eikä, et oo tosissasi ;D Voi meitä! Mulle varret oli muuten sopivat, paitsi että saappaiden yläreuna levenee aika paljon ja meikäläiselläkään ei mitkään jytäpohkeet ole, mutta ne on kuulemma helppo kaventaa suutarilla takasauman ansiosta :)

 10. Hassua, olin juuri tämänpäiväisessä postauksessa kirjottamassa näistä kengistä, kun itsekkin ihailin niitä juuri Ellessä :D Joku vielä syyttää, että bloggarit katsovat ja ostavat aina samoja vaatteita ja asusteita! :D

 11. Olen pari viime vuotta etsinyt kissojen ja koirien kanssa konjakkisia saappaita tuloksetta. Nyt niitä näyttää pukkaavan joka puolelta esiin! Minulla on tällä hetkellä ihan muut säästökohteet meneillä, mutta voi olla joudun jotku ihanat konjakkiset itsekin hakemaan, nyt kun niitä vihdoin kerta on saatavilla! ;)

 12. En myöskään ole ennen uskaltanut kommentoida, vaikka blogiasi olenkin pitkään lukenut. Tulin itsekin juuri k-kengästä! Mukaan kylläkin tarttui vagabondin upeat mustat nahkasaappaat. Näitä konjakin värisiäkin mietein, mutta onneksi sisko osti nämä niin voi tarvittaessa vaihdella ;)

  Ihana blogi sinulla! :)

 13. Kiitos Tiia :) Minustakin tuo on kohtuuhinta laadukkaista nahkasaappaista, jotka toivottavasti kestävät vielä monta vuotta!

 14. Selitin myyjälle kassalla etsineeni näitä useamman vuoden ja hänkin totesi, että nyt konjakinruskeita saappaita on tarjolla paljon tavallista enemmän :) Hih, ehkä sinunkin siis täytyy käydä hakemassa omasi jostain ;)

 15. Hih, aina ihana kuulla että joku uskaltautuu ekaa kertaa kommentoimaan, etenkin jos on ollut mukana matkassa jo pidempään :) Kiitos siis valtavasti siitä ja kivoista sanoistasi!

  Vagabondilla on kyllä todella kivoja klassisia malleja, itsekin hankin viime vuonna nilkkurit :) Ja miten kätevää, että voit välillä käydä siskosi kaapilla kenkiä lainaamassa ;)

 16. Ihanat kengät! Onnea niiden löytämisestä! En itsekään käy kauhean usein Kookengässä, mutta vähän aikaa sitten käväisin siellä ja tulin ulos söpöjen ballerinojen kanssa. Kyllä sieltäkin siis voi tehdä huippulöytöjä ;)

 17. Tyylikkäät saappaat! Täytyy ehkä itseki käydä kokeilemassa mitä nuo sanovat minun paksupohkeilleni :D
  Ja tuo merkki, Piano, muistan lapsena että äidilläni oli Pianon kenkiä ns. “parempina” kenkinä eli oma hohtonsa tuolla merkillä on minulle ;)

  Aurinkoista loppuviikkoa !

 18. Tosi kauniit saappaat. :) Onko noissa ihan kunnon talvikäyttöön tarkoitettu vuori? K-kenkä ja Andiamohan yhdistyivät Kookengäksi, siksi siellä varmaan nykyään on aikaisempaa enemmän nuorekkaita kenkiä.

 19. Saappaat vaikuttavat täydellisiltä!olen kokeillut kymmeniä versioita tänä syksynä, ja kaikissa oli jokin vika. Siispä suuntaan huomenna toiverikkaana Kookenkään kokeilemaan näitä ;)

 20. Hih, kiitos onnitteluista ;) No sinäpä sen sanoit, liian usein tulee käytyä niissä ainaisissa samoissa kaupoissa, joten kannatti tällä kertaa vähän laajentaa reviiriä!

 21. Mars K-Kenkään vaan :) Minullakin nämä hieman repsottavat yläreunasta, mutta onneksi varsia saa myyjän mukaan näppärästi kavennettua suutarin luona takasauman ansiosta :)

 22. Kiitos Ulriikka! :) Käy ihmeessä kokeilemassa, varret ainakin levenivät aika reippaasti pohjetta kohden. Hih, ihana, sittenhän sinun täytyy ehdottomasti käydä katsomassa noita ;)

  Mukavaa loppuviikkoa sinnekin ja kiva, kun jätit kommenttia! :)

 23. Kiitos, itsekin pidän kyllä hirmuisesti :) Vuorta noissa ei pahemmin ole, netin tuotekuvauksen mukaan kyllä nahkavuori, mutta hyvin ohut sellainen. Ai en ole tuota pistänytkään merkille! K-kenkä kyllä nousi kovasti silmissäni tämän myötä :)

 24. Tiedän tunteen, täydellisiä ei ole meinannut millään löytyä, kunnes nyt vihdoin! Toivottavasti nämä sopisivat sinullekin, jään jännityksellä odottelemaan! :)

 25. Onpa kauniin klassiset saappaat, itselle tuli heti Hilfigerin saappaat mieleen kun noita katselin. Väri on tosi kaunis, sopii loistavasti Baysin kanssa yhteen. Minullakin on edessä ruskeiden saappaiden metsästys, omani ovat palvelleet jo vuosikaudet ja alkavat hajoamaan lopullisesti. Harmi, että täällä Belgiassa ei ole K-kenkää :D.

 26. Oho, upeat! Yleensä tuo saapasmalli ei ihan täysin kolahda, mutta nyt tuli eteen poikkeus. Hiaanot!

  Piä hauska viikonloppu!

 27. Heippa taas Jonna!

  Kirjottelin sulle vähän aikaa sitten siitä,kun ystäväni toi väärän kellon jenkeistä, vaikka tarkoituksena oli tuoda tuo samanlainen kuin sinulla on. Nyt hän sitten menossa uudelleen ja kokeillaan onnea josko tuon voisi vaihtaa nyt siihen oikeaan malliin. Huh toivon todella, että tämä onnistuu! Piti vain kysyä, että pystyisitkö kertomaan tuon kellosi mallin nimen, jotta nyt varmasti sitten se oikea lähtee mukaan. :) Kiitos erittäin paljon etukäteen jos voit auttaa!

  Ps. Blogisi on aivan ihana ja täällä käyn joka päivä kurkkimassa, josko jotain uutta postausta olisi tullut. :) Muutenkin olet kovin nätti ja herttaisen oloinen tyttö!

 28. Kiitos Mrs J! Olen kyllä aivan hurjan tyytyväinen näihin :) Jokohan sitä heittäisi ballerinat nurkkaan ja vaihtaisi saappaisiin… Voi höh, no mutta siellä Belgiassa on varmasti monen monta muuta ihanaa kauppaa! Onnea metsästykseen, toivottavasti löytyy :)

 29. Heippa taas! :)

  Kurja juttu kyllä sen kellon kanssa, mutta olisipa hyvä jos ystäväsi saisi vaihdettua sen! Pidetään peukut pystyssä :) Itseasiassa en ole ihan enää satavarma kellon nimestä, tähän mennessä olen kutsunut sitä aina nimellä Runway Watch (huomhuom ei Oversized!), mutta esimerkiksi Shopbopilla samannäköinen kello kulki nimellä (Jet Set) Sport Watch. Luulisi kuitenkin, että jompikumpi noista olisi oikea nimitys!

  Otin vielä kellon kauniiseen käteen ja katsoin olisiko tuossa mitään mallinumeroa, ja takana lukee MK-5055. Googlettamalla tuli esiin myös sana Chronograph watch, ota tästä nyt sitten selvää.. :D Toivottavasti näistä sekalaisista ohjeista olisi edes jotain apua ja oikea kello löytäisi tiensä kotiin!

  Ja voi tuhannet kiitokset sanoistasi, ilahdutit aamuani <3

 30. IHANAT! Hei paljon nuo maksoi, mun on pakko saada tommoset, itsekin kauan konjakin värisiä saappaita etsiskelleenä:D

 31. Parisen viikkoa sitten Kookenkässä ihastelin myös samaisia saappaita :D
  Pikkasen oli kuitenkin hoppu,enkä sitten jäänyt sovittelemaan niitä. Mutta kyllä ne vahvasti jäi kummitteleen mieleen, ne on vaan upeat ja ennen kaikkea ajattomat. Hintakaan ei kirpaise kun puhutaan vielä nahasta. :)

  Ihanaa viikonloppua <3

 32. Hih, eikö olekin :) Kenkulit maksoivat 159e. Kannattaa hipsiä kiireenvilkkaan Kookenkään, kävin tänään ystäväni kanssa katsomassa hänelle kyseisiä saappaita ja niitä oli enää pari kappaletta jäljellä! Toivottavasti saat omasi :)

 33. Nuo ovat tainneet viedä monien sydämet ;) Ja sinäpä sen sanoit, minusta nuo ovat juuri vielä kohtuuhintaiset ollakseen kunnon nahkasaappaat!

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua, Elisabete <3

 34. Vähän ot. mutta se on nykyään ihan virallisesti KOOKENKÄ ei enää K-KENKÄ tuo lafka mistä kengät olet ostanut. Nimi on muutettu. Eli ostit kengät KOOKENGÄSTÄ, et K-kengästä :)

 35. Ihanat saappaat! Kipitin tänään niitä kokemaan, mutta mun pohkeet oli liian isot, niinkö yleensä… Noh säästyipä rahat!

  Harmittaa ku kaikki saappaat pieniä, vaikken ole mikään läski, sua ehkä kuvista arvoiden 5kg isompi :D

  Saako muuten kysyä paljon oot pitkä ja paljon painat?

 36. Voi että, aivan ihanat!!:)<33 Vitsi Jonna oot kaunis, niin upea kaunokainen! Mahtavaa viikonloppua sinulle:)

  Itselläni on etsinnässä tummanruskeat saappaat, etsin niitä kyllästymispisteeseen saakka viime talvena, mutta ei niin ei… Tarjolla oli vain niitä punaruskeita versioita, jotka eivät oikein sulattaneet sydäntäni. :D Ainakaan Jyväskylästä ei silloin löytynyt tummanruskeita, toivottavasti kaupoissa olisi nyt tarjolla myös noita tummanruskeita! :) -Veera

 37. Tuli hieman mieleen facebookin logo noitten sun kenkien polttokoristeesta :D hienot on, mutta suosittelisin kyllä satsaamaan suoraa hilfigereihin tai hyymn oikeastaan en, koska omani on hiertävät ikävästi jalassa..
  hieman levoton kommentti, ehkä se on tätä perjantai-illan huumaa…

 38. Oikeassa olet, kiitos huomautuksesta! Tajusin sen vasta, kuten sanottua en ole aikoihin siellä vieraillut ja silloin se on ollut vielä K-kenkä ;) Mutta korjaan tekstiin pikimmiten!

 39. Voi harmi, etteivät ne istuneet sinulle :/ Olen joskus kuullut, että saappaita voisi jonkun verran venyttää suutarilla?

  Sinulla on sitten varmaan vaan enemmän lihasta pohkeissasi kuin minulla rimppakintuissani heheh ;) Olen huimat 160cm pitkä ja painan pari kiloa alle 50.

 40. Hih, herttainen Veera, kiitos <3

  Kuule olisikohan tuosta linkkaamastani Syyskenkiä-postauksesta sinulle apua? Siinä esittelin tummanruskeat saappaat, jotka itse kotiutin Spartoolta viime vuonna :) Käy ihmeessä kurkkaamassa ne!

 41. Hih, onkohan sitä facebookkailtu liikaa ;) Ei vaan, kyllähän tuo nyt kun sanoit niin vähän näyttää! :D

  Minullee ei merkillä ole niinkään väliä, Hilfigerinkin kenkiä silmäilin pitkin syksyä, mutta kun vastaan ei tullut sellaisia, joita etsin. Ennemmin maksan itseäni miellyttävästä ulkonäöstä ja laadusta muuten, kuin vain merkistä :)

  Hih, lauantai-illan huumaa sinne! ;)

 42. Ihanat saappaat! :) Itsellä myös metsästyksen kohteena konjakinruskeat saappaat, joten pitääkin suunnata kookenkään! ;)

 43. Kiitos Senja, eikö olekin ihanat :) Nyt kipinkapin Kookenkään, koot menevät kuulemma hirmuista vauhtia! Toivottavasti ehdit saada omasi :)

 44. Ajattelin vain kysäistä, että joko käytit saappaat suutarilla ja jos, niin tuliko hyvät? Kävin katsomassa noita saappaita ja ne oli aivan ihanat kaikin puolin, paitsi juuri tuo varren yläosan ulkopuoli repsotti hieman, eli suutarilla pitäisi käyttää. Jäin siis hieman vielä miettimään, kovasti kyllä houkuttelisivat nuo saappaat! :)

 45. En ole vielä saanut aikaiseksi viedä saappaita suutarille, olen kyllä kuitenkin käyttänyt niitä jo, repsottaminen ei ihan niin paljoa häiritse itseäni :) Mutta todennäköisesti käyn kuitenkin piakkoin suutarin hoteissa!

  Nuo ovat kyllä osoittautuneet aivan loistavaksi ostokseksi, hurjan mukavat ja tukevat kävellä! :)

 46. Nyt minäkin löysin konjakin väriset saappaat, tosin eri kuin nuo sinun. Niissä on kyllä hieman sama juttu, eli ylä-ulkoreuna levenee ja nousee enemmän kuin mihin olen tottunut. Liekkö sitten joku uusi juttu mikä vaan vaatii totuttelua ;)

 47. Voi kun kiva kuulla, että sinäkin sait metsästyksen päätökseen! Kävinkin heti kurkkaamassa :) Minäkin aluksi vierastin kovasti sitä levenemistä, mutta nyt pidemmän käytön jälkeen olen alkanut jo tottua, eikä asia häiritse niin paljoa :)

 48. Moikka! mä laitoin aikasemmin viestiä jo noista sun saappaista että jos jollain on vielä metsästyksessä konjakkiset saappaat niin vinkkinä että huutonetissä on yhdet aivan ihanat studio pollinin saappaat! :)

 49. Mulla on yhdet mustat Pianon saappaat, ostin ne 9 vuotta sitten ja elämäni paras kenkäostos. Aivan ihanat! Ja näin vuosien jälkeenkin ne näyttävät hyväkuntoisilta ja vähänkäytetyiltä, tosin vuori alkaa olla jo puhki… Tänne blogiisikin eksyin, kun googlailin, josko löytäisin jotkut kivat Pianot. Ostamasi kengät on kauniit, mutta ei valitettavasti kuitenkaan ne, mitä itse etsin. Mutta onnea hyvästä kenkäostosta, olen varma, että teillä on monta ihanaa yhteistä vuotta edessä! ;)

 50. Onpa mukava kuulla positiivisia kokemuksia merkistä, se kun oli itselleni täysin tuntematon ennen tätä! 9 vuotta on todella, todella kunnioitettava ikä saappaille, vau! :D Toivottavasti meilläkin on yhtä pitkä yhteinen taival edessä näiden kaunokaisten kanssa.

  Käy ihmeessä kurkkaamassa, josko Kookengästä löytyisi jotkin uudet kivat Pianot :) Onnea saappaiden metsästykseen ja kiva kun kommentoit!

Comments are closed.