Aurinkolahdessa ja asu 9.7.

Eilinen vapaapäiväni sujui vallan mukavissa merkeissä! Iltapäivästä lähdimme ystäväni kanssa käymään eräässä sisustuskaupassa, sitten rupattelemaan laten ja katkarapuleivän äärelle ja katsastamaan viimeiset alennusmyynnit. Myöhemmin iltaa kohden sää muuttuikin nihkeän kosteasta aurinkoiseksi ja hurjan lämpimäksi, joten otimme poikaystäväni kanssa vielä suunnaksi Vuosaaren, tarkemmin sanottuna Aurinkolahden. Tämä on taas yksi niistä paikoista, joissa vietän aikaa kesästä toiseen ja jonka listaisin Helsingin suosikkeihini heti kärkeen :)

Meikäläisen jätskitötteröön tulee aina kaksi palloa, mangomeloni ja päärynä! Siinä vaiheessa, kun sulanut jäätelö oli pitkin rinnuksia ja housuja poikaystäväni kyllä naureskeli, kuinka ahneella on surkea loppu ;)

Laskeva ilta-aurinko, hiekkaranta, jätskipallot ja ihana seura, tästä ei kesäillanvietto paljoa mene paremmaksi!

pusero / Mango
farkut / Zara
huivi (lainassa) / LV
laukku / Mulberry
kengät / Michael Kors

Ja vielä asuakin meren rannalta kuvattuna. Jos minun täytyisi nimetä luottoasuni, niin se olisi varmasti jotain tällaista, keveä valkoinen pusero, siniset farkut, konjakinruskeat asusteet ja huivi rennosti kaulalla! Serkkuni otti adoptioon erään laukkuni, joten minä vastavuoroisesti otin huostaani taas tämän ihanan huivin ;) En voi olla haaveilematta, miten hyvältä Denim Shawl näyttäisi tuossa…

Noh, haaveilut sikseen ja paluu maan kamaralle ;) Oiikein reipasta tiistaita!

29 thoughts on “Aurinkolahdessa ja asu 9.7.

  1. Ihana kun sä olet niin ahkera bloggari! Sun blogi suorastaan tulvii positiivisuutta ja hyvää oloa! Mulla on ollut niiiiin monta piristävää hetkeä sun blogin äärellä :)

    T. Laura

  2. Oi namms, mikä jätski ja kuinka iso! :D Täällä pohjoisessakin oli eilen niin lämmin ja nihkeä päivä -mutta ukkosta ei vieläkään saatu helpotusta tuomaan tähän painostavaan ilmaan. Mutta ei parane valittaa, ihana kun on lämmin ja kesä. :)

  3. Hih aurinkolahti on kyllä niin kaunis paikka :) Itse asun noin kilometrin päässä tuosta rannasta :) Ihana asu taas kerran Jonna ;)

  4. Ää aivan ihana tuo huivi! Oon just tuollaista halunnut pitkään, mutten oo oikein tiennyt, mistä etsiä, joten milloinkas tuon huivin oot Zarasta hankkinut, jos vaikka noita sielä vielä olisi? :) ja paljon maksoi?

    whenifounduifoundmyself.blogspot.com

  5. Niin minustakin, sekä väri että malli ovat aivan täydellisiä! Harmi vain, että noissa huiveissa ei hinta ja laatu tosiaankaan kohtaa :/

  6. Voi että, kiitos ihan mielettömästi kauniista sanoistasi, Laura! Te lukijat olette kyllä ihan parasta tässä koko touhussa, olen niin monta kertaa saanut valtavan hymyn huulilleni ihanien kommenttienne ansiosta :)

  7. Hihih, jätski oli kyllä aika iso, mutta hyvin upposi tämän neidin masuun ;) Tulisipa koko Suomeen nyt oikein kunnon hellepäivät, niitä ei ole vielä montaa tänä kesänä ollut :/

  8. Voi kääk, nyt olen kateellinen! :D Juuri haaveilin eilen, miten ihana tuolla olisi asua, lucky you ;) Ja kiitos kovasti ihana kelly! :)

  9. Huivi on kyllä minustakin ihana, mutta se ei ole Zarasta vaan Vuittonilta :) Hintaa en osaa valitettavasti sanoa, tämä kun ei ole minun vaan serkultani lainassa!

  10. ohoh, niimpä näkyykin olevan :-D itekkin mietin että mitenköhän ihmeessä Zaralla on vuittonin huiveja.. kunnes sitten katsoin tarkemmin! :D ja höh :/

  11. Oijoi kun on taas jälleen ihastuttava kokonaisuus. Tuo samainen on oma luottoasuni vapaalla, välillä töissäkin (kun korvaa farkut suorilla housiilla). Äärettömän helppo ja samalla kaunis kokonaisuus.

  12. Tuo huivi on kyllä täydellinen!<3
    Aurinkolahti on ihana paikka, asumme 5 min kävelymatkan päässä ja silti haaveilen aurinkolahteen muuttamisesta :) Kaikki asunnot näyttää niin hyviltä!

  13. Voi kiitos sinä ihanainen! :) Huivi on kyllä vaan niiin kiva, onneksi sain tämän taas vaihtokaupassa huostaani hihih ;)

  14. Voi sinä se Dahlia aina piristät päivääni kommenteillasi, kiitos! :) Tämä on kyllä sellainen kokonaisuus, että kun ei muuta keksi päälle, niin näillä perusvaatekappaleilla tuskin menee metsään! Ja toimii tosiaan varmasti suorien housujen kera hyvin töissäkin :)

  15. Hihih, onneksi sain sen taas serkkuseltani huostaan ;) On vaan kyllä todella harmi, että näissä huiveissa ei hinta ja laatu kohtaa..

    Voi että, sinähän sitten käytännössä melkein asut Aurinkolahdessa ;) Minäkin aina haaveilen tuolla käydessäni noista upeista merenranta-äsunnoista!

  16. Se on totta :( Olen kyllä myös lukenu että joillakin huivi kestää vuosia kun sitä kohtelee hyvin, voipi olla että syksymmällä käyn kotiuttamassa sen, niin pitkään olen siitä haaveillut.. :)

  17. Niin, ilmeisesti Lurex-huivit kestäisivät paremmin.. Minä olen kuullut niin monta huonoa kokemusta, vaikka huivia olisi kuinka hellästi kohdeltu, että tuskin tulen tuota itse koskaan hankkimaan :/ Elleivät LV:llä saa parannettua noiden laatua, pidän muuten huivista niin kovasti! :) Oletko mitä väriä itse hankkimassa? :)

  18. En valitettavasti halua blogin puolella vastata yksityisempiin kysymyksiin, ymmärrät varmasti :) Sen verran voin sanoa, että Aurinkolahdessa en kyllä harmikseni asu hih ;D

  19. tiedän mitä tarkoitat aurinkolahti vei sydämmeni ja hommasinkin asunnon sieltä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *