Asu 23.3.

Heippa!

Sain käyttööni kaukolaukaisimen ja voi miten onnessani testailin sitä tänään. Kuinka helpottavaa, ettei tarvitse ottaa kuvia aina peilin kautta tai leikkiä itselaukasimella ja kiroilla, kun mikään kuva ei ole edes tarkentunut oikein :D Kertakaikkisen mahtava keksintö!

Joku siellä juuri toivoi näkevänsä täällä enemmän päivän asuja, mutta voi ystävät hyvät, ette menetä mitään ;) Tämänhetkinen kirjastounivormuni kun on lähes joka päivä sama, farkut ja neule. Nyt kuitenkin, kun ohjelmassa on jotain muutakin kun penkillä nököttämistä, innostuin ottamaan teille kuvat. Tässä siis asua, jonka suunnittelin pukevani illaksi, kun lähden ystävieni kanssa istumaan iltaa:

Bleiseri / Zara
pusero / Mango
housut / Zara
helmirannekoru / Snö of Sweden
kello / MK
laukku / LV

Kaivoin pitkästä aikaa tummansinisen bleiserini kaapista. Tykkään kovasti noista hihoista käännettynä, asu näyttää heti huomattavasti raikkaammalta. Navybleiseri pääsee kyllä paremmin oikeuksiinsa kesällä vaaleiden shortsien kaverina, mutta nyt mennään näillä ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

24 thoughts on “Asu 23.3.

  1. Tumman sininen näyttää tosi hyvältä. Itse katselin tummansinistä hametta, jäi tosin vielä kauppaan.

  2. Tummansininen on niin paljon raikkaampi kuin ainainen musta, johon tulee itse ainakin turvauduttua turhan usein.. ja käärityt hihat on niin kevättä. <3

  3. Ihanan raikas asu taas kerran! :) Täällä tykkäillään tummansinisestä myös ihan kympillä, varsinkin juuri bleisereiden muodossa!

    Mä ottaisin muuten ihan mielelläni kuvat juuri tällä tavalla kun sinä, elikkä itselaukaisimella tai millä ikinä otatkaan, mutta mulla ei kertakaikkiaan ikinä onnistu kuvat sillä tavalla :D Sen takia vähän pakosta otan kuvia peilin kautta. Parempaa puoliskoa kun pyydän ottamaan kuvia niin lopputulos on aina jotain ihan muuta kun toivottua! :D Heh!

  4. Hei kun ostit se Bayswaterin sieltä Lontoon lentokentältä, niin oliko laukku siellä halvempi kuin mitä täällä suomessa on? :) Hintaa ei tarvitse sanoa :) Kysyn tätäkin siksi että olemme lähdössä Syksyllä Lontooseen, enkä viitsi laukkua Suomesta ostaa jos sen saa halvemmalla Lontoosta :)

  5. Tummansininen on kyllä omia lemppareitani myös! Tilasinkin just mustan sekä tummansinisen bleiserin,saisivat vaan jo tulla :)

  6. No älä muuta sano! Liian usein tulee tosiaan tartuttua siihen ainaiseen mustaan, täytyy nyt ruveta ulkoiluttamaan tuota tummansinistä ahkerammin ;)

  7. Kiitos kovasti! :) Sävy on tosiaan jäänyt ilmoittamatta postauksessa, hupsista, mutta se on nro 57 ja Insolence :)

  8. Voi kiitos! Tummansininen on kyllä ihan lemppareita, pitäisi vaan useammin muistaa käyttää sitä :)

    Tiedätkö on minullakin aina työn takana saada nämä onnistumaan :D Mutta tuo kaukolaukaisin kyllä helpottaa hommaa ihan älyttömästi.
    Sinun kuvasi näyttävät joka tapauksessa aina hyviltä! :)

  9. Moikka, laukku oli aika reippaastikin halvempi Heathrow'n päässä, kuin Suomen liikkeessä, noin 150e :) Yllätyin myös, että Helsinki-Vantaan Mulberryltä olisi saanut vielä tuosta parikymppiä halvemmalla, en tiedä johtuuko valuuttakurssista vai mistä.

    Mutta tosiaan, kannattaa ehdottomasti odotella sinne syksyyn asti, niin saat sen edullisemmalla! On se kyllä vaan ihana laukku, minkä värin olet ajatellut hankkia? :)

  10. Kiitos tiedosta! Muistatko vielä paljonko sillä oli hintaa? :) Tarvitsisin itsekin jonkin uuden huulikiillon ja voisin tuota kokeilla :)

  11. Eipä mitään, kiva jos olin avuksi :) Voi kun en yhtään muista tarkalleen, mutta olisikohan se ollut jossain 30e:n paikkeilla -20% alennuksen jälkeen? En mene ihan takuuseen!

  12. voi että tuo kello ja laukku ovat ihania! Pitkään ollut itsellänikin ostoslistalla, mutta kun ei vaan saa klikattua sinne ostoskoriin :-)

  13. Kiitos tästä tiedosta! :) Todellakin sitten odotan sinne syksyyn ennemmin :) Jeps se on aivan upea! Olen kuolannut sitä jo jonkun aikaa ja nyt kun sä ostit sen ni kuume kasvoi entisestään :D Värinä ehdottomasti se Oak, mustaa en halua kun se on jotenkin niin tylsä :)

  14. Jep, odotus palkitaan sitten ;) Ja Oak on tosiaankin niin kaunis, en malta odottaa, että se väri vielä patinoituu ajan myötä! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *